|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   In je prišla
25.5.2005 17:18:50   
lenika
Danes je 42. dan in :hudicek: je prišla. Pa nisem nič žalostna, ker sem vedela, da nisem noseča - 3 negativni testi. Me je že skrbelo zakaj je potem ni, pa ste mi rekle, da je to po jemanju KT normalno.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   In je prišla
25.5.2005 17:21:23   
SOONka
lepo, da je prisla ( v smilu, da te ne zeza predolgo ) in drzim pesti za naslednji mesec.:miska:

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   In je prišla
25.5.2005 17:21:54   
Anonimen
Ti hudič ti. Jah, kaj naj rečem, pol pa čimprej spet na delo :sloncek::sloncek::sloncek: !

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   In je prišla
25.5.2005 17:24:11   
lenika
Saj v bistvu sploh še nisva zares začela delat natem, ker je G rekla naj po prenehanju jemanja KT pol leta počakava. Sedaj je že 4 mesece, samo še 2 meseca in potem veselo na delo.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   In je prišla
25.5.2005 17:32:52   
SOONka
ni treba toliko cakat. Dovolj je ze en, dva meseca...
Tako, da ce vama vseeno uspe, ne bo nic narobe..

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   In je prišla
25.5.2005 17:34:13   
lenika
A tako, potem pa tudi mogoče že prej, se ne bi nič branila. Bom šla kar po Tifol in ga začela počasi jesti.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   In je prišla
25.5.2005 17:38:14   
Anonimen
Kolikor jaz vem, naj bi se počakalo vsaj tri do šest mesecev. Midva sva čakala mislim da štiri ali pet. Nisva zdržala.

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   In je prišla
25.5.2005 17:40:32   
lenika
Ja, alja in Lea, jaz tudi tako mislim, pa saj 4 meseci so pri nama že mimo in tudi, če se zgodi prej kot v šestih mesecih mislim, da ni panike. Hvala bogu, če bo tako hitro in ne bo nobenih problemov. Upam, da bo čim prej, ker si res že želiva :duda:.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   In je prišla
25.5.2005 17:44:37   
baguSka
Tud jst vama želim da čimprej.:rozica:

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   In je prišla
25.5.2005 17:46:04   
Anonimen
Upam, da bo čim hitreje, zdaj mislim da res lahko že začneta.

Naj se ti čimprej uresniči želja! :rozica::rozica::rozica::miska::miska::miska:

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   In je prišla
25.5.2005 17:50:18   
SašaR
Sedaj pa lahko gresta veselo v akcijo!:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
Upam da jo drugi mesec ne bo več!
Glede KT so si pa zelo nasprotujoča mnenja, koliko časa je potrebno počakati!
Nekateri pravijo, da lahko tudi kar takoj! Midva sva počakala pol leta, ker si niti nisva bila z vsem na jasnem (služba, faks,...)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.