ursha
|
mi mamo zelenega Implast Spiderja (fuuuuul dobra in nevtralna barva in predvsem neobčutljiva) in nam je zdaj do 9 oz. 10 mesecev čist kul, no pa verjetno bi se še dal podaljšat tud do 1 leta, edin kar me na njemu moti je to, da je pri športnem delu naslov malo kratek, trenutno sta L&L veliki mislim da okrog 70-72 cm in sta z glavo do konca, če sedita lepo pokončno, to je pa tud edini minus ki ga lahko dam. Zame oz. za nas je največji plus ta, da je voziček izredno lahek, popolnoma vodljiv, velika napihljiva kolesa in kar je najpomembneje da se da obračat in košara in športni del v obe smeri in zelo enostavno, ločeni strehici sta zakon in tudi da se ju potegnit na obe strani in tudi fajn ozek je, tak da prideš brez problema na blagajni mimo Košari sta dovolj veliki, naši dve, sta bili not do 4 meseca brez problema, pa sta se rodili zelo normalnih velikosti (obe 48 cm in vsaka skor 3 kg). kot sem že rekla mi je blo pomembno da se da obračat v obe smeri, ker smo pri ta prvi okusili kak problem je bil ker smo imeli Haucka Jeepa (tud super edin minus ne da se obračat) in tamala oz. zdej taveča se je nonstop jokala ker me ni videla in sploh ko je folk firbcu in rinu v njo je tulila ko zmaj, zato sem jo posledično orgromno prenosila, do trenutka ko jo je začela zanimat okolica in je uživala v vožnji naprej. Tak da tamali dve sem imela do nedavnega obrnjeni proti meni, no sedaj pa tudi oni dve uživata v opazovanju okolice. Moraš pa vedeti tudi to, da je cena, ki jo ima prodajalec postavljeno, zelo realna, vsaj za moje pojme, mislim, da nikjer ne dobiš vozička za dvojčke s trdimi košarami, športnim delom, prevlekami za dež in komarje. No mi bi ga sedaj počas začel prodajat, je še v garanciji, tako da interesentke, javite se, cena bo pa verjetno okrog 480€, ne zato ker je kaj narobe z njim, ampak zato ker bi ga rada čimprej prodala.