|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Imenik pod dojenčkovo glavo?
19.2.2005 22:55:16   
nesy
Malo nazaj sem prebrala, da naj dojenčki ne bi imeli vzglavnika. Meni je patronažana rekla, naj dam svoji enomesečni punčki pod glavo imenik (seveda kako mehko tanko odejico čez) in naj jo vedno daje, spat na bok, enkrat enega, drugič drugega.

Zdaj pa ne vem, ali naj ji to buklo spulim ven ali kaj?

Lepo se imejte s svojimi bubkoti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
19.2.2005 23:04:47   
Titty
Ne, ni šans! Mislim,da si narobe razumela - morda je patronažna mislila,da daj imenik pod jogij oz. pod noge od postelje,tako da je cela postelja nagnjena (da je glava višje kot nogice), ne pa samo pod glavo - halooo. Dojenček mora imeti ravno podlago, v prvih tednih mu lahko daš kvečjemu kako pleničko spodaj zaradi polivanja, absolutno pa nobenih vzglavnikov!!! Pokliči še enkrat patronažno,še bolje pa pediatra,in se konkretno pozanimaj,da ne boš imela kakih težav z razvojem hrbtenice in glavice pri tvoji hčeri...LP

(odgovor članu nesy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.2.2005 23:28:29   
Magi*
tudi, če bi dobila tak nasvet, ga nikdar ne bi upoštevala.

(odgovor članu nesy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.2.2005 8:19:58   
puri
Ti ji kar hitro spuli to buklo ven, ker to sigurno ni res!!!

(odgovor članu nesy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.2.2005 8:32:50   
žiža
ja ta je pa dobra. :)- A je povedala tudi kateri imenik, a tistega z rumenimi stranmi, al našega 04 omrežne skupine :)-
Bukle si bodo potem v šoli pod povšter dajali, zdej naj pa kr na plenički ajajo.
Ah te patronažne ga pa res pokajo. Tako kot tista da po Bepantenu ful dlake rastejo :)- :)-

(odgovor članu nesy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.2.2005 8:47:43   
buči
Najbrž sta se narobe razumeli. Najbrž je mislila, da ji dvigni vzglavje. To svetujejo dojenčkom, ki težko podirajo kupčke, ali pa tistim, ki so močno prehlajeni. Pod vzmetnico pri glavi daj kakšno knjigo, tako da vzmetnico privzdigneš za do max. 10 cm. Ampak zadeva mora biti stabilna. Našemu smo to naredili, ko je imel močno zamašen nosek, da je lažje dihal.

:kuza:

(odgovor članu nesy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.2.2005 9:07:55   
HuAnita
Moji :muca: pa so v bolnišnici tako vzdignili vzglavje, da je res skoraj sedela. Valda dekle ni hotelo tako zaspati, pa še vedno se sprašujem, če so bile tiste sestre na pediatriji normalne:zmeden:, ko tole berem, koliko je lahko naklona. Doma pa itak 'nasveta' nisva upoštevali...

(odgovor članu nesy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.2.2005 9:40:44   
Anonimen
kaj pa če bi rajš kr Sveto pismo?:-))

(odgovor članu nesy)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
20.2.2005 10:29:55   
Natas@
Meni je pediatrinja rekla, da naj bo naklon posltelje 30*. Knjige oz. kaj drugega pa naj dam pod jogi.
Lp

(odgovor članu nesy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.2.2005 16:45:35   
bskrle
Mi smo tudi vzdignili vzglavje tako,da je mož nekaj namestil pod jogi.
Tako piše v knjigah. pomaga pa pri otročkih, ki težje podirajo kupčke.

(odgovor članu nesy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.2.2005 8:48:23   
KIRA
moja je že v bolnišnici imela privzdignjeno vzglavje, ker je rada bruhala, oz. polivala, kot se bolj fino reče. jaz sem prve mesece s tem nadaljevala, dokler niso minli krči itd... sem pa dala spodaj tisti debel katalog od quelle - saj ga itak ne rabim - pod jogi, da ne bo pomote. ležišče je blo brez vzglavja, sam nagnjeno tako, da ji ni hrana "nazaj" prihajala zaradi vodoravnega položaja.
ko pa somkrčki itd.. minli, ssempa tist katalog vzela nazaj ven.

(odgovor članu nesy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Ime za punčko?
temtem

Zoja (36%)

Rina (1%)

Luna (10%)

Tara (19%)

Lara (29%)

Dunja (4%)

Število vseh glasov: 356

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!