Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Imena za dvojčka- dvojčici 25.11.2006 11:15:08
|
|
|
|
Pingvinčica
|
Čestitke ob pričakovanju dvojne sreče, čim lepšo in zdravi . Za par in punči sta mi imeni super za fantka sta mi pa med izbranimi najbolj všeč Taj-Maj.
|
|
|
|
RE: Imena za dvojčka- dvojčici 25.11.2006 11:28:47
|
|
|
|
Jacqueline
|
Jaz bi izbrala naslednje: Eva in Zoja Lev in Lovro Zoja in Liam So mi všeč vsa imena, ki si jih napisala, ampak upoštevaj dejstvo, da so otroci individumi in pri tako podobnih imenih, pride do rahlih zmešnjav!!!
|
|
RE: Imena za dvojčka- dvojčici 25.11.2006 12:07:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Vidim, da so ti všeč bolj nenavadna imena. Poznam dva fantka, dvojčka, ki jima je ime Lan in Nal. Vsako ime je rikverc prebrano od drugega.
|
|
|
|
RE: Imena za dvojčka- dvojčici 25.11.2006 12:17:17
|
|
|
|
nejcko
|
Jaz ti predlagam, da vsako kombinacijo poskušaš parkrat na hitro izgovoriti skupaj in izberi tisto, pri kateri se ti bo najmanj jezik zapletal, pa da ne bo kaj hecnega ven izpadlo . Tisti, ki imamo dva otroka, pa sploh ni nujno da dvojčka, že vemo, kako zelo hitro se zmotimo in včasih pride ven kr neki
|
|
|
|
RE: Imena za dvojčka- dvojčici 25.11.2006 12:46:04
|
|
|
|
total
|
Moja kolegica ima Dašo in Mašo
|
|
RE: Imena za dvojčka- dvojčici 25.11.2006 12:58:10
|
|
|
|
SIJA
|
Fin Frea Jon Lea Lepo nosečnost, pa čim lažji začetek!
|
|
|
|
RE: Imena za dvojčka- dvojčici 25.11.2006 13:28:58
|
|
|
|
bianka
|
moja dva bosta Nik in Nejc,če pa bi imela punčki bi pa bili Lara in Klara,parček pa Samo in Sanja
|
|
|
|
RE: Imena za dvojčka- dvojčici 25.11.2006 13:32:03
|
|
|
|
kada
|
Za par in za deklici sta lepi kombinaciji. Za fantka pa od naštetih Taj - Maj Pa čestitke za dvojno
|
|
RE: Imena za dvojčka- dvojčici 25.11.2006 13:46:42
|
|
|
|
Jacqueline
|
Zala in Zoja mi je tud ful všeč
|
|
RE: Imena za dvojčka- dvojčici 25.11.2006 17:39:13
|
|
|
|
laurago
|
jaz tudi pričakujem dvojčka zaenkrat imamo mar nekaj kombinacij: Gašper in Liam (to ti verjetno nebo ušeč ker si nista ravno podobna) Nac(e) in Nej(c) (ta dva sta mi pa zmeraj bolj všeč ) Lan in Gal -------------------------- če bi bili pa bi se pa kar težko odločili. Ampak sem pa zadnič slišale eno ime ki mi je zelooo padlo v uho: TIARA .... ful mi je lepo zj če pa hočeš imet podobni imeni sta pa lahko Tiara in Tara. Samo meni osebno ni preveč všeč če sta dvojčka in sta si imena zelo podobna kot npr. Lian in Tian ali pa Manja in Anja . naša dva sončka bosta verjetno Gašper in Liam ali pa Nac(e) in Nej(c). tukaj imaš pa še nekaj podobnih imen: Sara Tara Maja Naja Tin Tina Mateja Matej Grega Gregor (to mi je čudno sam predlog je ) Laura Lara ... ... ... zelo veliko jih je tukaj so pa imena ki si niso preveč podobna pa vseeno pašejo skupaj: Anže Aljaž Gorazd Laura (moja dva sončka) Liam Lanej Zoja Zar(j)a Urška Špela Žiga Žan Maja Marko ..........
|
|
|
|
RE: Imena za dvojčka- dvojčici 25.11.2006 17:39:47
|
|
|
|
laurago
|
aja pa čestitke za dvojno srečo!
|
|
|
|
RE: Imena za dvojčka- dvojčici 25.11.2006 17:52:33
|
|
|
|
kada
|
Mogoče pa Tia in Pia Naja in Naj (Neja in Nej) Maja in Maj Lara in Sara Taj in Taja (Tej in Teja) Aleša in Aleš Vida in Vid Anže in Ažbe Tjaša in Tjaž(š) Zara in Zarja Nej in Naj Tej in Taj Žan in Žana
< Sporočilo je popravil kada -- 25.11.2006 17:57:13 >
|
|
RE: Imena za dvojčka- dvojčici 27.11.2006 8:17:40
|
|
|
|
draja
|
Meni so že tvoji predlogi všeč. Sicer pa poznam dvojčka in , ki imata za moje pojme super imeni, in sicer Svit in Zarja. Se mi zdi ful lepo, ker imata imeni tak lep pomen. Sicer pa še nekaj predlogov: Matic in Matej Maša in Maja Anže in Neža (iste črke v obeh imenih) Nejc in Neja Žan in Žak Žiga in Živa Anže in Anej Marko in Manca Gaja in Gaj Lea in Liam
|
|
|
|
RE: Imena za dvojčka- dvojčici 27.11.2006 8:50:52
|
|
|
|
tatam
|
Tvoji predlogi so mi sicer všeč,a sama ne bi nikoli dala dvojčkoma podobnih imen,pa tudi oblačit ju ne mislim isto! Mi dobimo januarja in bosta Tosja in Anej, za smo meli pa Alisa in Kaja za pa Alisa in Tosja! Čimlažjo !Kdaj pa pričakuješ??
|
|
|
|
RE: Imena za dvojčka- dvojčici 28.11.2006 13:05:46
|
|
|
|
zima07
|
Tudi meni so tvoja imena všeč, ampak nikakor ne bi dala dvojčkoma podobnih imen, se mi zdi, da to prinese samo kup težav pri izgovorjavi, zamenjavi... Poznam par, ki sta dala ime Žiga, pa Živa (nista dvojčka, med njima je 10 let), ampak se bližnji ničkolikokrat zmotijo pri izgovorjavi, klicanju... Kaj bi šele bilo, če bi bila dvojčka in celo istega spola?! Pozdravček...
|
|
|
|
RE: Imena za dvojčka- dvojčici 28.11.2006 21:47:37
|
|
|
|
eya
|
Meni se tudi zdijo prepodobna imena nesmiselna za dajat...mi je pa zelo lepa tista kombinacija-Svit in Zarja. Meni se zdi, da morata biti imeni podobni, ampak me preveč. npr.všeč mi je kombinacija Bor in Gaber, ali pa ena mamica ima otroke po imenu Tevž, Jošt in Neža...
|
|
RE: Imena za dvojčka- dvojčici 28.11.2006 23:12:23
|
|
|
|
ancka1
|
Se popolnoma pridružujem eyi!
|
|
RE: Imena za dvojčka- dvojčici 29.11.2006 14:41:03
|
|
|
|
vampirka
|
Svit in Zarja Svit in Lan Laura in Lovro ...sicer so pa že predhodnice napisale nekaj zelo zanimivih kombinacij. Mogoče samo kot namig: nasplošno socio/psihologi odsvetujejo rabo zelo podobnih imen (ala Lan in Lana) pri dvojčkih...odločitev je pa definitvno tvoja. Pa veliko sreče do konca !
|
|
RE: Imena za dvojčka- dvojčici 29.11.2006 14:57:06
|
|
|
|
crci06
|
Najprej čestitke, nato pa moj skromen komentar: Po mojem mnenju je kar pomembno, predvsem pri dvojčkih, da se odločamo za isti tip imen, pa naj bodo starinska, univerzalna, moderna, tuja.... Zdi se mi prevsem, da ne bi pasalo, če bi bil nekdo npr. Liam, drugi pa Janez.... Tudi iz psihološkega vidika, da se lahko oba enako samozavestno vklopita v družbo, ne pa, da eden pove, kako mu je ime, drugi pa mora svoje ime še pol ure razlagati... je pol že vsem nerodno... Verjetno je to problem samo v obdobju otroštva (vsaj pri meni je bil malo). Jaz bi dala različna imena v istem stilu. (ne ala lij / laj ampak npr. Žan / Val). Srečno!
|
|
|
|
RE: Imena za dvojčka- dvojčici 29.11.2006 15:06:36
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Hm....nič lažjega, bi z veseljem imela dvojčka, bi si olajšala delo Gaber in Ožbej Manca in Ajda Manca in Gaber , oz Ajda in Ožbej
|
|
|
|
RE: Imena za dvojčka- dvojčici 16.2.2007 20:03:01
|
|
|
|
goa
|
Nija Naja Nana Hana Lan Nal Žan Jan Neja Anej Taja Taj
|
|
RE: Imena za dvojčka- dvojčici 17.2.2007 14:44:30
|
|
|
|
frutka_
|
Lepo se mi sliši npr. - Ajda Maj
- Lora Bor
- Žana Lan
Jaz bi izbrala bolj praktični imeni kot npr. omenjaš ti (Lin-Lan in Taj-Maj).
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?