Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: **Tinkara78** IZVIRNO SPOROČILO: higuys Gledala sva predvsem na to , da je slovensko, da ima v sebi črko r, ker pomen ima res zastrašujoč : sovraštvo, mržnja . Sem šla guglat primerno ime. Ima tri črke? Ne bi si mislila, da ima tako ime tak pomen. moj brat ma tud to ime, sam ma pa 7 črk, okrajšava je 3, ja čeprov eni to smatrajo za dve različni imeni, je pa res razlika, kaj daš od štarta...brat ma tadolgo varianto uradno, sam kličemo ga pa po krajši Se pravi, da ima brat kratkega , ne , nekaj smo razmišljali o ta dolgi varianti, samo kaj , ko vedno pristaneš na okrajšavi. Ko se mali predstavi, in če ga ne razumejo reče: Črt kot Črtomir, veš vojskovodja.. No potem razumejo... Sicer ga vsi ki so over 70 vztrajno kličejo Črk, JAZ njim Črt KOT čRTA in oni ja, ja Črk kot Črka. Pa dobro, stric iz avstrije kliče pranečakinjo Bijanko - Pijanka tabolš je naša mami, k ga je klicala - ččččrt! črtiiiii! črt! črt!!!črtomir takoj prid sem, *******!!
|