Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Imela sva boben in lajno . . . 16.8.2005 22:49:26
|
|
|
|
Pupica
|
Imam ja...Žogica Nogica. Javi se mi na privat! LP:rozica:
|
|
|
|
Imela sva boben in lajno . . . 16.8.2005 22:54:57
|
|
|
|
smrka
|
joj to sem pa na tv gledala ko sem bla majhna pa tako mi je blo všeččččččččččččč!
|
|
|
|
Imela sva boben in lajno . . . 16.8.2005 23:04:46
|
|
|
|
lol
|
Po ta novem se ta pravljica imenuje Žogica Marogica.
|
|
|
|
Imela sva boben in lajno . . . 16.8.2005 23:32:25
|
|
|
|
Pupica
|
A res lol:)-Jaz sem skoz mojmu :love: govorila, da je Žogica Marogica moja naj zgodbica,on pa me je popravljal, da je naslov Žogica Nogica:( Se mi je zdelo bolj smiselno da je Marogica, glede na to, da je bila nenavadna Žogica;) i i iiii9nebesa LP:rozica:
|
|
|
|
Imela sva boben in lajno . . . 16.8.2005 23:35:23
|
|
|
|
Sandra*
|
Ja ampak bila je Žogica Nogica_ ker je imela noge, sta ji dedek in babica dala ime Žogica Nogica. Mislim, da je žogica marogica mal drgačna pravljica.
|
|
|
|
Imela sva boben in lajno . . . 17.8.2005 7:42:31
|
|
|
|
janja
|
Meni se pa zdi, da so zadnje čase pravljice malo popačene. Sploh pa sinhronizacija ni taka, kot je bila v mojem otroštvu - takrat so bili igralci res igralci. Sicer pa zame bo Žogica Nogica vedno Žogica Nogica (mislim, da je kaseta že razpadla na prafaktorje, ker sem jo toliko poslušala).
|
|
|
|
Imela sva boben in lajno . . . 17.8.2005 8:53:54
|
|
|
|
Marogica
|
Pred ca 50 leti, ko je ta lutkovna predstava nastala, se je imenovala Žogica Nogica, kasneje so jo malce spremenili, mislim, da je celo glasba malo drugačna, pa so ji spremenili ime v Žogica Marogica
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?