Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Imamo 10 mesecev, s hrano pa vedno slabše! 1.6.2006 17:40:29
|
|
|
|
Jessy
|
Pri nas je s to hrano postalo prav obupno. Tako lepo mi je že jedla, da je samo pred spanjem pila mleko, zdaj pa je mleko spet postala ta glavna hrana tekom dneva. Torej: zjutraj: 210 ml mleka kosilo: normalen gosti obrok malica: zavrača mi vse pudinge, skutke, jogurte, sadje, tako da dobi potem 180 ml mleka večerja: normalen gosti obrok pred spanjem: 240 ml mleka Kaj naj naredim? Se je sploh potrebno s tem obremenjevati? S kilami nimamo težav, saj je že od vsega začetka bolj pri rejenih, ampak se mi zdi, da pri 10 mesecih bi pa že mogla jesti po 3 goste obroke. Naj omenim samo to, da je full rada jedla jogurte, skutke in pudinge, sadja pa res ne mara, vendar ji ga vseeno ponujam, če si slučajno premisli. Kaj lahko naredim?
|
|
|
|
RE: Imamo 10 mesecev, s hrano pa vedno slabše! 1.6.2006 19:18:38
|
|
|
|
Vrtnica1
|
Vztrajaj! Ni druge. Nas je vsak prehlad vrnil za kak mesec nazaj. Pa še sedaj (ko je eno leto star) pride kakšen dan, ko čez dan še do dva obroka zamenja flaša - sicer je to res redko. Pa ga kar iznenada kaj piči in sploh ne je kakšne hrane, ki jo je recimo še prejšnji teden oboževal . Kdo bi razumel? Žal sem tudi jaz že ogromno hrane zmetala v wc, pri čemer se mi srce trga, ker se mi zdi greh metati hrano proč. Ampak, če pa mu je ne spravim po grlu za noben denar. Probaj kakšen nov okus, pa mogoče zamenjaj vrstni red obrokov . Malo eksperimentiraj, pa ne zelo resno jemati tega hranjenja, ker so si otroci tudi v tem zeloooo različni. Veliko sreče.
|
|
|
|
RE: Imamo 10 mesecev, s hrano pa vedno slabše! 1.6.2006 21:22:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Se ne bi obremenjevala, sploh če je do sedaj lepo napredovala in bila zdrava. Tudi odrasli ne pojemo vsak dan enako, enkrat pač več, drugič manj, včasih pa nam sploh nič ne paše. Mala Mič ima tudi "boljše" in "slabše" dneve....poje, kolikor poje, ne štejem gramov in mililitrov, pa je zdrava kot dren. Je bilo pa tudi tako, da je hotela več mleka (dojenja) po cepljenju in takrat, ko so ji rasli zobki. Mogoče, da je pri vas tudi kaj od tega....
|
|
|
|
RE: Imamo 10 mesecev, s hrano pa vedno slabše! 1.6.2006 21:39:48
|
|
|
|
babylove
|
Ne razumem, zakaj se jeziš - moj sin pri 16 mesecih je popolnoma enako kot tvoja punčka, razen za popoldansko malico poje sadje in ne mleka. Pa je pol leta starejši. A zdaj se pa naj začnem sekirat?
|
|
|
|
RE: Imamo 10 mesecev, s hrano pa vedno slabše! 1.6.2006 22:03:50
|
|
|
|
ana b
|
Hi! Glede na to koliko poje naš pri dveh letih, to je njegov današnji jedilnik: Zjutraj (ob 6h) 200 mleka v vrtcu ob 8h pol koščka kruha kosilo 70 ml juhe in cca 4 velike žlice krompirja in zelenjavne omake Popoldanska malica pol koščka kruha in pol krhlja jabolka Zvečer pol koščka kruha, ena šnitka poli in 180 mleka. To je to
|
|
|
|
RE: Imamo 10 mesecev, s hrano pa vedno slabše! 2.6.2006 7:41:53
|
|
|
|
Dashenka
|
Ne razumem zakaj se sekiraš. Moja 16m hči ima enak urnih kot tvoj 10m otroček, razen malice, ki ni mleko, pač pa sadje, jogurt, skuta,... Pa normalno napreduje in ima idealno težo za njeno velikost.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
vtikanje23tinaali pustite staršem ali tašči oz. tastu,da se vtikajo v vzgojo vaših otrok?da,ker potrebujem nasvete (
5%)
ne,ponorim! (
11%)
se ne vtikajo (
14%)
pustim do neke meje (
45%)
ne pustim,vzgoja je izključno stvat staršev (
25%)
Število vseh glasov: 506Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!