Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Imam uprašanje za vas mamice 12.2.2005 21:06:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, bože mili, a zdaj pa še to. Ena moja prijateljica je imela oziroma njen sinček. Rekli so ji, da je možno, da bo samo zginilo, pa ga je dala kar operirati. Je rekla, da moda pa že morajo izgledati tako, kot je treba. Vem da je bil z njim v bolnišnici, kaj več pa ne. Lahko pa vprašam, če te kaj posebej zanima. Mislim, da je bil star okrog 4 leta ali nekaj manj.
|
|
|
|
Imam uprašanje za vas mamice 12.2.2005 21:10:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja Splišni če ima:hudicek:mlade.Ja prosim vprašaj,če je najprej čakala,da sama izgine,ali se je kar takoj odločila za operacijo.Mi imamo sicer napotnico za kirurga.Drug teden se naročimo pol pa bomo videli,kakšno bo njegovo mnenje.Meni nič ne diši da bi šel pod nož.Pediatrinja je rekla da ni tako hudo.Enkrat se mu pojavi pa spet zgine.
|
|
|
|
Imam uprašanje za vas mamice 12.2.2005 21:22:18
|
|
|
|
mika
|
Držimo pesti da bo kila čimprej sama izginila
|
|
|
|
Imam uprašanje za vas mamice 12.2.2005 21:29:07
|
|
|
|
Jančika_
|
Ja, Vasja je imel to že od rojstva. Ampak ni pediatrinja nič panike zganjala, zato je tudi midva nisva. Je pa zgleda že šlo samo od sebe nazaj, ker zdaj ima normalno velika moda, prej je bil pa velikojajčnik:)-. Prav hecno je bilo, ko mu je pediatrinja presvetlila jajčka s svetilko in se nama je tak fajn zdelo, da sva to potem vsakemu pokazala:)-.
|
|
|
|
Imam uprašanje za vas mamice 12.2.2005 21:29:34
|
|
|
|
Anonimen
|
To vem, Neva, da ni nič čakala, so šli takoj operirat.
|
|
|
|
Imam uprašanje za vas mamice 12.2.2005 21:31:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim da se bom kar fajn pogovorila z kirurgom,valjda mi bojo kaj več povedali saj sem kar nekaj let in noči prei njih zapravla:)-:)-Men se zdi premajhen za operacijo.
|
|
|
|
Imam uprašanje za vas mamice 12.2.2005 21:34:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni tudi. Če obstaja možnost, da se samo popravi, bi jaz definitivno počakala. Zakaj mi ga zastonj matrali, če mogolče ne bo treba?
|
|
|
|
Imam uprašanje za vas mamice 12.2.2005 21:39:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa še prav imaš mu bomo pač podprli jajčko kot nam je svetovala DR.pa bo.
|
|
|
|
Imam uprašanje za vas mamice 12.2.2005 21:57:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Jančika koliko časa pa se mu je pojavljala?
|
|
|
|
Imam uprašanje za vas mamice 12.2.2005 22:01:46
|
|
|
|
Pepa-2
|
mi smo imeli tudi kar veliko vodice... pa smo bili pri dveh mesecih pri urologu in nas je naročil, ko bomo stari 1 leto. sedaj, pri 10 m se mi zdi že precej bolje, tako da verjetno ne bo potrebno nobene operacije.
|
|
|
|
Imam uprašanje za vas mamice 12.2.2005 22:01:54
|
|
|
|
Jančika_
|
Na drugi posvetovalnici je še imel (kdaj je že to, pri treh mesecih?), potem pa ni nič več rekla. Zdaj ima 6 mesecev, pa zgleda, da je čisto vredu. Rekla je edino to, da če bi ratalo zgoraj kaj zatečeno, da moramo pridet pokazat. Ampak ni bilo nič.
|
|
|
|
Imam uprašanje za vas mamice 16.2.2005 20:33:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Če se ne motim Titty je vodna kila nabiranje tekočine v modih.Bom pa hčer vprašala pa naj ti pove,ker je bila ona z zdravnikom ko je razlagal.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?