|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Imam težav(ic)o...
13.4.2005 8:23:55   
Emanuelle
Vem, da vas je bilo že nekaj takih tukaj, pa zdaj že eno uro brskam za postom in nič. V glavnem včeraj, kar na lepem - trd trebuh, OK ni panike se majčkeno uležem, stvar popusti, vstanem in SPET. :( In tako se mi je ponavljalo čez cel dan. Materinsko š. sem komaj presedela, skoz se mi je zdelo, da mi bo buši počil, tudi danes se skoz tipam, sicer ni nič ampak malo sem vseeno prestrašena.:zmeden: :zmeden:
Kdaj je čas za obisk G? Naj še malo počakam (pregled imam kones drugega tedna) ali naj pokličem?
Nekatere ste morale ležati - strogo ali ko ste začutile otrdevanje? Kakšen drug nasvet?
Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Imam težav(ic)o...
13.4.2005 8:37:07   
puncica
Jst bi na tvojem mestu poklicala G. pa vprašaj kako je s tem, da te mal pomirijo. Brez veze se neki obremenjevat, če lahko zavrtiš številko. Držim pesti da bo vse ok.:bravo:

(odgovor članu Emanuelle)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Imam težav(ic)o...
13.4.2005 8:44:24   
tulipan
Koliko si pa noseča?

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Imam težav(ic)o...
13.4.2005 9:00:53   
Emanuelle
konec 26t

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Imam težav(ic)o...
13.4.2005 9:13:15   
smrka
jaz cutim trd trebuh in obcutek da bo pocil samo takrat ko mogoce prevec pojem.
:nosecka: 27t

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Imam težav(ic)o...
13.4.2005 11:45:55   
Grascakinja
Kar lepo h G pojdi! Bolje preventiva kot kurativa!!! Več ko 10x na dan naj ne bi otrdel.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Imam težav(ic)o...
13.4.2005 14:32:39   
DARKA
Jest tud čutim skos otdevanje, v kinu je bilo zadnjič na 15 min, kolegici pa je gin na pregledu rekla, da je vsako otrdevanje normalno in da bo prisotno vse do poroda.Njej je trebuh otrdel kar za par ur, preden je popustil. Ampak otroček v njej lepo raste in vse je ok:bravo::bravo::bravo:.
LP; D.&:)- 30t

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Imam težav(ic)o...
13.4.2005 14:39:05   
Emanuelle
Jaz sem vseeno klicala na ginekološko in pojamrala, pa je sestra rekla, da če se ne pojavlja na cca 5-10 min konstantno, ni potrebno hoditi k G, v drugem primer, pa le.
Meni je približno na cca 2 uri za 1-2 min, potem pa mir.
Upam, da je zdaj OK!!

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?