Nenya
|
Pozdravljeni - mamice, očki in otroci! Danes ponoči nisem mogla spati zaradi slabe vremena. Začela sem razmišljati. Z mojo malo sva bili na pediatrični, resda le tri dni, a vseeno dovolj, da sva doživeli razmere tam. To je sramota, kar se dogaja. Ravno zadnjič me je preverjeno spet spomnilo na to, kako nova vlada troši denar za nove prostore (ker stari niso dobri za 'novo' metlo), pa kako je Jožef P. Damijan razkazoval namizni nogomet, pa denar, ki gre za tanke. Kaj nam bo vojska, če ne bo državljanov, ki bi jih branila? Pozivam vse, tiste, ki ste ste in tiste, ki se (še) niste imeli priložnosti spoznati z razmerami na pediatrični kliniki, da stopimo skupaj! Veliko nas je staršev, z različnih področij, ni vrag, da ne bi mogli kaj storiti. Predlagam vozičkarski marš od stare pediatrične do nove. Vsi od dojenčkov naprej, pa še starši, in vsi zainteresirani. Pritegnimo čim širši krog ljudi, kdorkoli lahko pomaga ... Ravno sem prebrala, da naj bi novo pediatrično predali uporabnikom maja letos!!! To je sramota, me zanima kje so pa za letalo in za tanke dobili denar tko hitro!!! Ima me, da bi pozvala k državljanski nepokorščini! Ne plačujem davkov zato, da bodo gospodje poslanci sedeli za mizo, ki je stala skoraj milijardo tolarjev, medtem ko starši bolnih otrok sedijo in spijo na lesenih!!! stolih in hodijo na eno samo stranišče v pritličju! Ljubljančani ne izvolite župana/nje, ki mu/ji ni mar za vaše otroke! Morda bodo to ostale le sanje, morda ne bom našla somišljenikov, a poskusiti sem morala, zaradi moje in vseh, ki novo pediatrično potrebujemo in jo čakamo že več kot deset let! Več si preberite tudi na http://www2.kclj.si/_sporocila/sp-2003-6-10-1.html
|