|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Imam hude bolečine v trebuhu, kam?
13.1.2008 20:13:50   
anckabancka
Že od enih popoldne imam večinoma pod popkom zelo hude bolečine. Komaj pridem do WCja al pa do računalnika sedajle.user posted image

Nimam pojma kaj bi to lahko bilo, ker se mi je zgodilo to prvič. Imam občutek, kot bi imel v trebuhu vrečo jabolk in mi povsod pritiskajo ob vsakem premiku, rahlem pritisku na trebuh. Je mogoče to kaj v zvezi s črevesjem?

Ne vem, a je že čas, da grem do zdravnika, ker se bolečine vlečejo že toliko ur? Verjetno moram na urgencouser posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Imam hude bolečine v trebuhu, kam?
13.1.2008 20:20:43   
Gina
Ja moraš na urgenco.

Mene je trebuh zelo bolel pri vnetem slepiču. A ti je kaj slabo zraven?

Še veliko huje pa me je bolel trebuh, ko mi je pri normalni ovulaciji jajčnik počil malo bolj kot poči vsak mesec in mi je kri zalila trebušno votlino. takrat pa nisem mogla stopit na noge po par urah, pa tudi vedela nisem več, kaj me sploh boli, ali trebuh ali želodec, tolk je vse bolelo.

Skratka, pojdi se pokazat, da ti pomagajo.

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.1.2008 20:22:16   
eva1
ja na urgenco, nič ne čekaj! pa drugi znaki-temperatura, driska, bruhanje,bolčina pri hoji.???

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.1.2008 20:25:06   
Anonimen
Pozdravljena.

Čimprej pojdi na urgenco. Tam bodo najbolje vedeli, za kaj gre. Pripravi se- če so bolečine res hude, lahko ostaneš v bolnišnici. Vzami s seboj vse stare ginekološke izvide, in morda kakšne odpusnice iz bolnice, če si imela vnetje slepiča, ali pa kakšne težave z črevesjem.

user posted image user posted image user posted image

aspirinčica

Neposredna povezava do sporočila: 4
13.1.2008 20:26:01   
anckabancka
Drugi znaki: bolečina pri hoji (se še vzravnat ne moram - kot bi imela 90 let), slabo mi je, temperature nimam, bruham ne, driske tudi nimam. Sem šla popoldan na veliko potrebo in sem mislila, da bo bolje, pa ni bilo...

Ovulacije pa 100% nimam.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.1.2008 20:30:19   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka

Drugi znaki: bolečina pri hoji (se še vzravnat ne moram - kot bi imela 90 let), slabo mi je, temperature nimam, bruham ne, driske tudi nimam. Sem šla popoldan na veliko potrebo in sem mislila, da bo bolje, pa ni bilo...

Ovulacije pa 100% nimam.

tako hoja je zelo značilna za vnetje slepiča, čeprav drugih znakov pa nimaš, ampak pomoje ni lih dobro da predolgo čakaš, ja bi šla na tvojem mestu na urgenco-a si iz LJ?

Neposredna povezava do sporočila: 6
13.1.2008 20:32:24   
anckabancka
Ja, 10 min od kliničnega...

Se že pripravljam na odhod. Držite pesti, da bom čimprej nazaj.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.1.2008 20:33:47   
eva1
Držim pesti, da bo vse ok-pa sporoči!

Neposredna povezava do sporočila: 8
13.1.2008 20:35:31   
Anonimen
Če je prisoten zadah iz ust, "kot iz želodca" ali zadah po amoniaku, res hitro odpeketaj do urgence. Pa fajn odpravi, upam, da bo vse ok.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
13.1.2008 20:43:06   
Gina
Ja, jaz tudi nisem mislila, da imam ovulacijo, pa so trdili na ginekologiji, da sem jo že morala imet. Pa res čisto podobne znake. Nisem se mogla zravnat, pa krče sem imela, kot bi me z nožem rezali, če sem se kaj dosti premikala. Se pa to vidi na UZ, če kakšen sposoben dohtar gleda.
Samo lahko je vse sorte tudi drugega. Držim pesti, da ni nič hujšega. Pa da mine hitro. Pa da boš čim prej nazaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.1.2008 9:20:24   
Dadi
anckabancka kako si?...Upam da ni kaj hujšega....k se nič še ni javila.
Eno user posted image  zate...naj bo vse OK.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.1.2008 9:24:38   
Shorty_
anckabancka upam da je vse ok in si že domauser posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.1.2008 15:57:26   
anckabancka
Sem doma. Niso ugotovili nič posebnega. Kri, voda sta bili v redu. Mislim, da sem fasala eno trebušno zadevo. Ko sem prišla domov iz urgence sem driskala.user posted image

Drugače sem pa prejle govorila z mojo svakinjo in mi je rekla, da je imela teden dni nazaj podobno zadevo z groznimi bolečinami. Pa še pri njih smo bili pred kratkim. Čisto možno, da sem nalezla.

Počasi prihajam k sebi. Boli me toliko, da lahko vsaj po stanovanju že hodim dokaj normalno. Je pa fino, ker imam našega2,5 letnika bolanega doma in oba veselo poležavava in se crkljava. No, bilo je fino, dokler ni tamali prišel iz vrtca in zdaj imamo kar pestro.user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.