|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Imam še upanje?
10.4.2007 8:43:27   
Demy
Na forumu sem nova. Kar velikokrat sem pokukala na ta forum, saj sem vedno, našla kakšen koristen nasvet. Zdaj pa sem se kar včlanila, saj potrebujem vaše mnenje.
Želimo si user posted image  in smo pridno delali na tem. Menstruacija zamuja že 12 dni (čeprav je ponavadi točna), test nosečnisti pa ne pokažeuser posted image .
Moj user posted image  pravi, da verjetno še ni prisotnega dovolj hormona, da bi pokazal nosečnost. Jaz pa pri 12 dnevni zamudi menstruacije v to kar dvomim! Kaj pa ve pravite, imam še upanje da v tem ciklusu zagledam user posted image ?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Imam še upanje?
10.4.2007 8:49:42   
BaByGiRl
Odkrito,...v večini primerov je tega hormona že prvi dan izostanka dovolj, vsaj za rahli user posted image . Mogoče ti malo hormončki nagajajo, pa psiha, k si tako želišuser posted image . user posted image
Je pa možno vse. Ženske smo si različne.
Ne izgubi upanja. Če ne ta mesec, pa drugi. Bo že. Jaz sem vse tole dala že čez, pa vem da ni 'fletn'.

(odgovor članu Demy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.4.2007 12:22:36   
upica
Demy
Lahko, da si ovulacijo imela bolj pozno, ali pa je sploh še nisi imela ta mesec. Menstruacija pride cca 14 dni po ovulaciji in nekje 10 dan po ovulaciji tisti fejst občutljivi testi pokažejo že pozitivno. Tako, da so zate še vse možnosti odprte. Če te močno skrbi, poskusi poklicati svojega ginekologa in se naroči za pregled ali pa si daj izdelati krvno sliko za test nosečnosti, če te res močno daje radovednost. Sicer pa ti ne preostane drugega kot čakanje in čakanje, pa boš videla kaj bo. Če si noseča, bo otrok samo lepo rastel v tem času in mu ne bo nič hudega, pa tebi tudi ne. Če pa nisi noseča, pa ti tudi ne bo nič hudega, pač malo zamuja vse skupaj. Le mirno kri in držim ti pesti, da boš kmalu lahko zagledala user posted image .user posted image user posted image user posted image  ti pošiljam za srečo.

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.4.2007 21:01:58   
Demy
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  pa sem jo dočakala. Še eno upanje je splavalo po vodi. Koliko mesecev tega nestrpnega čakanja me še čaka?
Glede na to, da sem nova, naj vam razložim mojo zgodbo.
Leta 2003 - še v študentskih letih - sem rodila user posted image  (nisva ravno načrtovala, vendar tudi pazila nisva). Leta 2004 sem ponovno zanosila, vendar mi je bilo dano le 8 tednov preživeti s pikico (ss). Dolgo sva zbirala pogum, da sva se ponovno odločila povečati družinico. Leta 2006 ponovno zanosim, vendar v 12. tednu ginekolig ugotovi, da pikici srček ne uripa več user posted image  user posted image
Zdaj pa se že 5 mesecev trudimo, pa nič....

(odgovor članu Demy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.4.2007 22:35:23   
renata nana
mi pa se trudimo že skoraj dve leti  pa ni nič pa še nimamo nobene pikice. vendar pa ne bomo obupali kajti oba si zelo, zelo želiva user posted image in upam , da nama bo ratal in to čimprej. ne obupaj boš videla da bo. lp.

(odgovor članu Demy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.4.2007 12:58:15   
Anonimen
Če ti kej pomaga ti povem kar mi je moja ginekologinja rekla, da se naj bi nosečnostni test delal, ko ti menstruacija zamuja 14 dni. Jz bi se v tvojem primeru naročila na pregled in povedala da menstruacija zamuja že 12 dni.

(odgovor članu renata nana)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?