|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ima mrzle rokice!
29.3.2006 20:33:03   
Marina_
V stanovanju imamo 25 stopinj mala pa ima skozi mrzle rokiceuser posted image Pa ko je v  zibki čez dan je vedno pokrita z koco(od bavarije ,ki je zelo debela).Ponoči pa ima koco in odejo in je isto.Kaj lahko storim?

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ima mrzle rokice!
29.3.2006 20:36:03   
Naja31
Rokice niso merilo če otroka zebe, saj se čez rokice hladi. Zato dojenčkov ne smemo pokrivati čez roke. Potipaj jo na zatilju in po telesu, če je tam topla, potem je ok.

Če so rokice tople, je to lahko znak povišane temperature. Vsaj pri nas je tako.

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.3.2006 20:37:48   
ursi
Moj odgovor ti ne bo v pomoč, saj ima tudi moj pikec vedno prav ledene rokice, drugače je pa po telesu lepo topel. Sm probala tudi z rokavičkami, pa ni bilo nič boljše. Ko je zbujen mu vedno rokice tolk zmasiram, da postanejo tople, ampak drugače pa ne vem, kaj naj bi naredila. Če pa ga zavijem tako, da ima rokice pod odejo, hoče pa iz kože skočiti, tak vik in krik zažene. Potem se pa toliko zbrca, da je do pasu odkrit. Mu pa raje pustim, da ima rokice ven in ga zavijem šele, ko zaspi.

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.3.2006 20:39:13   
tinkamiška
Hojla Frizerkauser posted image

Pri nas je bilo ravno tako in sem potem tukaj prebrala, da ni to nič narobe, sem ji pa ponoči dala rokavičke na rokice, ker se je vedno popraskala in je imela potem bolj tople rokice.

Lepo bodi!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.3.2006 20:43:59   
Marina_
Hvala!¨Po hrbtu je topla!Zdaj vidim da me nima kaj skrbet!

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.3.2006 20:56:18   
Anonimen
ne, res te nima kaj skrbet. dojenčki imajo pogosto mrzle roke, merilo je zatilje, kot so ti že punce povedale.

(odgovor članu Marina_)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
30.3.2006 0:07:46   
lelaval
Jaz sem rodila lani junija in je celo poletje imela ledene rokice. Drugače pa je bila ful topla. Ko se je zbudila in sem jo dojila, sem ji masirala rokice, da so se ji zagrele, ker jih je skozi tiščala izpod odejice.
Tako hitro bo minilo, da še vedela ne boš, da nima več mrzlih rokic. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.3.2006 10:08:13   
bambi
Oj Frzerka in mala žabica...

Nič se sekirat, tudi moja Gaja ima vedno mrzle rokice, pa lahko naredim vse živo.... ponoči je toplo oblečena, pa pokrita, samo kaj ko se takoj odkrije in roke ven, mrzle pa ima tako, da sem včasih prav zgrožena.... pomembno je da ima tople noge in zatilje.....verjetno je tudi tvoja žabica "ta prava baba", ki bo imela skoz mrzle roke... user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte in čimveč sončka vama želita Bambi in Gaja

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?