|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ima kdo pritožbo?.....
7.12.2005 7:33:08   
anadejka
.....ena taka je nekaj časa krožila po netu,saj sem jo imela,pa sem jo izgubila,zdej bi jo pa krvav potrebovala.
Učer sm namreč nabasala na smrkce in valda prehitr vozila v naselju,kjer je omejitev 50 sm potegnla na 71km/h.Sej sploh ne vem kolikšna kazen mi sledi,ker sem policaju takoj na kraju zagrozila da se bom pritožila.Sej to ni v moji navadi,sam učer sem mela tok slab dan,da nisem mogla bit tih.
Takoj sem ga zmedla,ker sem zahtevala da mi pokaže dokazilo,da je opravil ustrezno izobraževanje za delo z merilnikom hitrosti pa ga "ravno danes ni imel s sabo",hmmmm...tudi atesta - dokaza da je merilnik tehnično izpraven mi ni mogel pokazati,ter ustreznih nalepk na samem merilniku o uspešno opravljenem pregledu in izpravnosti laserskega merilnika.Potem sm ga še vprašala kje ima stojalo,saj se mi ne zdi prau in ravno natančno da me je pociljal z roba cestišča in z merilnikom na ramenih pocilal,saj naprava tako ne more biti 100% zanesljiva.....Fant sa je kr zmedu in mi ni napisal kazni,ampak mi je dal sam neko obvestilo,da imajo oni dokaze da sem storila prekršek,jaz pa imam 5 dni časa da se pritožim in napišem dejstava in dokaze v svoj zagovor in svojo korist.In zdaj bi mi full prau prišla ena huda pritožba......a jo kdo ima?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ima kdo pritožbo?.....
7.12.2005 7:50:39   
darjatimci
O madonca ti si pa korajžna,jaz če vidim,da sem ga polomila sem raje tiho in plačam tisto polovično kazen.Moram pa povedat,da do sedaj z njimi nisem imela slabih izkušenj tako,da o kakšni pritožbi nisem razmišljala.Pa saj tudi ti danes najbrž drugače vidiš stvar kot včeraj in si se malo ohladila,kajne?

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.12.2005 7:58:41   
anadejka
Ne se nisem!!!Nikakor!!!Se zavedam da imam tut jest svoje pravice in policaji nikakor niso sveti in so tut oni zmotljivi.Zakaj bi polnila državno blagajno???A boš rekla da to ni njihov namen???Če bi oni res tako radi samo opozarjali šoferje,kazni ne bi bile tako nenormalno visoke,pa raje bi nekam postavili opozorilno tablo in sem prepričana da bi folk zmanjševal hitrosti.S tem ko so me ustavili sigurno niso vplivali name tako da bom počasneje vozila,ampak bo iz jeze in ihte še slabše.Dej sam nehi,a zdej k sm pa 20km/h hiteje prpeljala bom pa ob celo plačo???Uuuu me to jezi.Sej vem da sem sama kriva,sam če se mormo mi držat enih pravil se morjo tut oni.Nikakor ni opravičila če nima dokazil s sabo.Če bi jaz pozabila vozniško doma,bi sigurno za to dobila kar visoko kazen za plačat.A on pa opravičeno lahko upravlja z mašino brez izpita???Ne,mislim da nikakor ne!!!

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.12.2005 8:07:47   
muki1
Vidim da si zajebala, zdaj pač probaj s pritožbo. Ampak zamisli si, da ti negdo hodi po cesti, pa po mojem ni vseeno če ga rukneš s 50 km/h ali 70km/h. Pravila so pravila. Tudi jaz jih kdaj prekršim, nisem nobena svetnica, ampak ponavadi potem nosim odgovornost.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.12.2005 8:17:59   
puncica
Tudi jaz mislim da če si vozila 71 namesto 50 si zasluženo dobila kazen in bi morala sprejeti odgovornost. Konec koncev bi pa tud policaj moral imeti dokazila, ki jih pa ni imel.

Sama se sicer držim tega da ne vozim več kot 60  v naselju a to samo zato, ker vem da števec itak kaže več kot vozimo res, tako da upam da me ne bodo ustavili, večinoma ustavljajo tiste ki vozijo 65 in več. Sicer bi vozila tudi 50 ampak kaj ko mi potem vsak tiši v rit, blenta pa še v vasi prehiteva.

Ja če se ti da se pritoži čeprav dvomim da boš kaj dosegla, razen če boš res dobro pritožbno napisala. Sicer imaš TUKAJ (klik) nekaj, pa mogoče še mal pobrskaš po temi al pa iskalniku

< Sporočilo je popravil puncica -- 7.12.2005 8:19:31 >

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.12.2005 8:22:58   
Anonimen
Da se ne boš opekla, danes ni več tako, da s pritožbo kaj urediš, verjemi! Sploh pa, kriva si, tako ali drugače in moram reči, veliko si upaš.
Kar napiši pritožbo, plačala boš pa kazen + vse stroške od tu dalje tako, da razmisliuser posted image
Kaj misliš, da ima kdo rad te modre nesposobneže? Na žalost opravljajo svojo službo, kaj pa bi bilo, če bi spustili vse take jeznorite in težkonoge voznike, ki se razburjajo, ker so CELIH 20 km prehitro peljali?!user posted image Zakon je zakon in če ga ne upoštevašuser posted image
Ne zdi se mi smiselno, da se razburjaš za stvari, na katere res nimaš vpliva. No ja, edino, če se vpišeš na akademijo policijsko. A ko končaš, boš nepoštena ravno zaradi tega dogodkauser posted image In tako se vrtiš v krogu!

Naš svet se pa vrti, če si al pa te ni, vedno eni zgoraj so a drugi...
user posted image

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
7.12.2005 8:26:24   
tanikaa
moj edini komentar...jaz imam 11 letnega otroka, ki vsak dan gre v šolo. in rada bi, da vedno varno pride v šolo in iz šole. dosti je odvisno od njega, veliko pa od takih kot si ti...

pa nikoli ne bi sprejela opravičila: sem imela slab dan. nekomu bi zaradi tebe mogoče bil zadnji dan.

pa tudi jaz se kdaj prekršim. samo v naselju pa res pazim...zaradi otrok.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.12.2005 8:34:58   
anadejka
NEE Muki,nimaš prau!!!Sem zelo odgovorna oseba,ampak ne bo mi en mulc v plavi obleki grozil s tisto mašinco!!!Kazni ne bom plačala,ITAK da bom napisala tako pritožbo da se jim bojo hlače zatresle.V vsakem zakonu so luknje in čudi me da tega ne veste in jaz jih bom našla!!!
Če mogoče še ne veste,lahko policaj s takim  merilnikom meri največ do 500m,mene je izmeril na malo čez 600m.Tega v zakonu seveda ne piše,piše pa to v navodilih za delo z napravo.Tudi tega najbrž ne veste da se take naprave naj ne bi uporabljalo v gostem prometu,ker v dolžini 500m ima laserski žarek širino 1.5.zato se jaz upravičeno razburjam,ker ko je policaj mene pociljal in ustavil,me je prehiteval drug avto.Kako pa naj vem,da je policaj res meril mene ali njega????
Tuki mi neki smrdi in ne bom pustila.NE!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.12.2005 8:40:45   
anadejka
Pa dej Tanika nehi mi s takimi,sej nisem vozila 240km/h.Rada bi vas vidla ja ,k se kle neki bunite,če ste res vse tako vzorne voznice in vedno vozite po omejitvah!!!
Pa nisem rekla da sem vozila hitro ker sem imela slab dan,ampak sem jezikala policaju ker sem imela slab dan!!!!
Sploh pa tanika,to zame ni bilo več naselje ker je bilo tik pred tablo konec mesta in nobene hiše v okolici več,ampak vseeno.....
Sem sem prišla s prošnjo da mi pomagate,ne pa obsojate.Naj vrže kamen vame tista ki nikoli ni kršila prometnega zakona!!!!Lahko se je sproščat kle na netu in se spravlat name,ampak v resnici sem pa lahko jest boljša voznica od marsikatere kle gor.
Hudooooo!!!!

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.12.2005 8:44:58   
Nasy
Matr..da si sploh upaš prist s takim vprašanjem sem goruser posted image naredila si izpit za avto, kjer so te naučili-očitno slabo upoštevati pravila in voziti avto. Še vsak otrok ve, da če pravil ne upoštevaš, sledi kazen. Kaj se torej razburjaš? Plačaj in bodi tiho da ne pokasiraš še kake položnice! Zaradi takih pa mamo sranje na cestah..haha, boga reva, celo plačo boš pustila..haha..imaš pa smisel za humor Te je kdo prisilil v to?  Lahko si lahko pričakovala kazen, saj si zavestno stopila na plin..če pa ni bilo zavestno oziroma se nisi zavedala, kaj počneš, potem pa na cesti nimaš kaj iskati, ker si nesposobna za vožnjo!
Tudi jaz kdaj prekršim pravila, nikoli pa se ne igram s tem v naselju! Sem jaz tudi že plačala in to res nepravično kazen, za prekršek,  ki ga NISEM storila a sem požrla, plačala in je šlo mimo. Pa nisem bila kriva. Ti pa tukajle peniš za konkretno kazen.. Veš, prometni znaki na cesti nekaj pomenijo, niso za okras postavljeni ob cesti. Če pa ne verjameš, si izposodi knigo o varni vožnji. Tam lahko mimogrede tudi izračunaš, kakšna je tvoja zavorna pot, če se pelješ 50 km/h ali če se pelješ 70km/h. Veliko izveš iz takih knjig, zato le poseži po njih, pa ne bo več kazni in kazenskih točk.
Samo toliko..take mi pa res dvignejo pritisk med oblake..pa ne zdej, da zagovarjam ta plave, daleč od tega, ker tisti, ki me pozna ve, kakšno mnenje imam o njih...

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.12.2005 8:47:13   
Marogica
Sem mnenja, da če si prehitro vozila, da kazen tudi plačaš. Iskati luknje v zakonu seveda ni problem, ker se vedno najdejo. Problem je v glavi takšnih voznikov. Prideš enkrat skozi, pa boš še dalje tako vozila(ne samo ti, mislim na splošno).
Mene ne rabi ustaviti policaj, da mi pove, koliko sem prehitro vozila, temveč me v glavi ustavi misel, kaj bi se lahko zgodilo mojemu otroku ali bližnjemu, če bi nekdo tako vozil. Jaz bi imela mrtvega ali invalidnega otroka, voznik pa bi še luknje v zakonu iskal in to za svojo nepravilno vožnjo?
Ne razumem, ko govoriš o gostem prometu.Če bi bil res tako gost, bi kaj težko vozila 71, ali ne?
Vse skupaj je žalostno, ko berem, kako malo voznikov se v resnici zaveda, kaj lahko s prehitrimi vožnjami, alkoholom in podobnimi rečmi, v bistvu povzročijo. Taki vozniki se največkrat "streznejo" šele, ko jih osebno kaj doleti. To pa je lahko kaj draga šola.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.12.2005 8:54:42   
Nasy
buniš se samo ti, ne pa mi, draga moja!
o, piši ti, piši pritožbo..samo ne potem prist na forum jokat, da so te oglobili do konca..

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.12.2005 9:03:29   
anadejka
Matr sej se res nism mim šole pelala 200 na uro in sem bla daleč od vaših in useh otrok in tut naselje je bil za 10m skor mim.Full me narobe vidite zdej!!!Pa rečte kar čte!!!
Kazni pa VEM da NE bom plačala!!!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.12.2005 9:07:05   
Anonimen
ANADEJKA, LEPO TE PROSIM! user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  Ne me v smeh spravljat, prosim!

(odgovor članu anadejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
7.12.2005 9:07:25   
Nasy
lej, če veš, da boš uspešna pri pritožbi, jo napiši..nočem te obtoževat..samo s pritožbo dvomim, da boš lahko rešila, ker oni ne gledajo tako, kot mi na te reči..ti avtomatsko si kriva pa če te je magari uni dećko nag ustavil..on bo morda dobil kak opomin, za keterega ti ne boš vedela ma kazen bo še vedno za plačat, še celo mnogo večji znesek bo..

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.12.2005 9:09:32   
Margareta
IZVIRNO SPOROČILO: anadejka

NEE Muki,nimaš prau!!!Sem zelo odgovorna oseba,ampak ne bo mi en mulc v plavi obleki grozil s tisto mašinco!!!Kazni ne bom plačala,ITAK da bom napisala tako pritožbo da se jim bojo hlače zatresle.V vsakem zakonu so luknje in čudi me da tega ne veste in jaz jih bom našla!!!

user posted image Policaji od Murske sobote do Kopra se že tresejo

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.12.2005 9:13:22   
Nasy
user posted image user posted image a v ljubljani tudi? 

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.12.2005 9:14:08   
muki1
Pa dobro Anadejka, kdo se zdaj sprošča KLE GOR?
Ti, ali pa jaz? Premisli, preden odgovoriš.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Neposredna povezava do sporočila: 18
7.12.2005 9:15:00   
tanikaa
saj moj otrok ne hodi samo okrog šole. do šole ima 2 kilometra. tako gre po naselju približno 100 m do avtobusa. in potem se pripelje ...

in kamna ne bom metala...ne, ker tudi jaz naredim prekršek, ampak kot sem že napisala, v naselju pa pazim...

pa da boš vedla. tudi moja sestra ima za plačat podobno kazen, in moj edini komentar je bil  pri njej isti, kot pri tebi.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.12.2005 9:16:49   
anadejka
Nassy tisto knjigo si pa ti sama preberi,pa še kakšno drugo si boš mogla prebrat,če si plačala kazen za katero misliš da nisi kriva,si dost neumna in boga da se ne postaviš zase in se pustiš izkoriščat.
Dost si upaš tut ti da mi rečeš da sem nesposobna za vožnjo !!!Sej me sploh ne poznaš!!Na podlagi česa me obsojaš???Ker sem enkrat nezbrano vozila in nisem pogledala na števec???Verjetno ti sploh nikoli ne voziš avta,da govoriš take neumnosti!!!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 20
7.12.2005 9:18:13   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image
Pa mene bo pobralo od smeha!!!

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
7.12.2005 9:19:33   
HuAnita
Plačala boš mislim da 30 tisoč, če poravnaš v 8-ih dneh, pa pol manj.
Tudi jaz rada 'potegnem' in se ne držim pravil, in sem proti temu, da policisti ustavljajo tiste, ki 'imajo slab dan' in sicer VEDNO vzorno vozijo, debilov, ki te stisnejo v škarje ali se peljejo mimo, da niti ne vidiš registrske tablice, pa ne dobijo nikoli.
Mogoče se nam tako zdi, ker smo pač užaljeni, da smo nabasali na mino, ampak sklicevati se na a-teste ipd. nima smisla. Mladega policista si mogoče zmedla, ampak to ne bo zdržalo pritožbe. Morebitna odstopanja so vračunana in so pri hitrosti 71 km/h tako zanemarljive, da ni kaj govoriti.
Pazi, te nen napadam, ampak opažam, da se vsi vedno skušamo izvleči na to foro, kako sicer vedno pravilno vozimo.
Kot je napisala ena mamica, te omejitve med drugim vsaj malo pomagajo, da so otroci približno varnejši na cesti.
Da bi opozorilne table in ne radarji pomagali?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Skoraj vsak dan poročamo o smrtni žrtvi na naših cestah, samo od Arje vasi do Dravograda je serija odličih jumbo plakatov na temo prehitre vožnje (cesta velja za eno najbolj črnih v državi), pa misliš, da debile to ustavi?user posted image  Še bolj po gasu, iz objestnosti. Tako da tu ti pa res ne dam prav. Mislim, da je represija mnogo bolj učinkovita. Verjetno, ko boš poravnala zale masten račun, bom bolj pazila na omejitve.
Vsaj pri meni je (bilo) tako.

Neposredna povezava do sporočila: 22
7.12.2005 9:23:24   
anadejka
Tanikaa sej jest tut vedno pazim valda.Ampak živem človek se vse zgodi.Lohk se danes tut teb al pa kšni drugi.
Ponavadi ko grem v službo in iz nje je vedno kolona celih 10 km ki jih imam do doma in niti nimam možnosti hitreje voziti.Ne vem kako se je to zgodilo včeraj,ponavljam da nisem bila pozorna.Zdej me pa kr ustrelte.

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
7.12.2005 9:23:29   
Margareta

VLjubljani je policaje že pošteno strah, malo se zamisli, te bo še kateri tožiluser posted image

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
7.12.2005 9:24:17   
tanaja*
Jat sem enkrat dobila kazen 15.000, ko sem vozila 73km/h namesto 70 km/h. 15.000 za 3km/h prevečuser posted image user posted image user posted image

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?