|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ima kdo kaj odveč
28.1.2010 21:18:59   
trobentic_@
http://24ur.com/novice/slovenija/mati-in-hci-zaradi-stiske-spali-v-avtomobilu.html

Mogoče tudi kdo ve iz katerega kraja stauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ima kdo kaj odveč
28.1.2010 23:26:06   
valerija77
Tudi jaz sem že razmišljala... in potem sem malo brala komentarje. Ma mi je eden dvignu pritisk! user posted image
Mogoče bomo morale poklicati Lisičko na pomoč, da organizira spet eno akcijo!user posted image

(odgovor članu trobentic_@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.1.2010 0:13:50   
Danči
Ne rečem, da niso potrebne pomoči, vendar ne verjamem, da so eno leto spale v avtu, ker kljub vsemu menim, da tako slabo pa pri nas še ni. Imamo že toliko materinskih domov, da bi se v enem sigurno našel prostor za njiju. Zato bi kar verjela komentarjem. V videu je omenjena občina Ptuj.

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.1.2010 5:52:38   
Kamejka
Gospa v prispevku je rekla, da sta VČASIH spale v avtu. Mislim, da se ne motim. Kar se pa tiče socialnega stanovanja, zelo hitro sta ga dobile, ker ti naši papirji se pišejo zeeeloooo počasi. Po možnosti se tudi odložijo v kakšen predal za kakšno leto, ker tudi njihovi morajo priti na vrsto pred nami.
Vem kaj govorim, ker sem bila na istem.
Kar se pa opreme tiče..sem si vse opremila s pomočjo povpraševanja in interneta. Saj drugače ni šlo.V mesecu in pol sem si vse opremila. Manjkajo mi še laminati in en luster. Tako da se vse da, če se hoče. In ljudje so prijazni in podarjajo zelo lepe stvari in zelo uporabne.
V komentarjih piše, da je prevarantka, opremo pa vseeno potrebuje, kajne!

Najemnina za takšno stanovanje je caa. 115€ in vsi ostali stroški, če zaprosi za subvencijo, jo dobi čez dva meseca, stroški ji potem znesejo caa. 260€. Kljub vsemu dosti, če prejema samo DSP. Pogodbo za stanovanje je dobila za 1 leto, kasneje bo morala podaljšati, če bo redno plačevala, ji bo uspelo. Sedaj je imela še stroške priklopa elektrike, catv, plina itd, ki ga je morala plačati. Potem komaj dobi pogodbo za stanovanje. 2 dni je imela časa za priklope teh zadev. Tak je to.
Je pa vsaj na toplem in na svojem za eno leto. Ni vse tako zlato, kot se sprva sliši..vauu dobila stanovanje...ozadnje je tudi biserno.

Upam, da bo kmalu dobila vse potrebno, da bo začela uživati na svojem.

(odgovor članu Danči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.1.2010 7:18:33   
valerija77
Kamejka čist prav si napisala. Res je fajn, stanovnje je dobila. In opremo se res na dobiti preko interneta, ampak biti pa moraš zelo hiter oz. ves čas viset na internetu, saj na recimo podarimo.si kjer ljudje opremo v trenutku razgrabijo in mogoče celo taki, ki je ne potrebujejo najbolj nujno. Poleg tega pa je treba dokupit kuhinjske pripomočke,... in tudi ni vse tako poceni. In vem kako je z priklopi plina itd, ker sem se sama pred kratkim selila.
In materinski domovi so vedno polni pa tudi veliko sobic ni, komaj 5 ali 6 na en MD, verjemite, ker sem bila sama tam in sem imela "srečo" da sem dobila prosto sobo. Je pa MD samo nekaj in še ti samo v večjih krajih. mene je pa razkuru VohunGrr, ker je bil nekaj "pameten" o samohranilkah, kot da se reve ne vem kako bogatijo na račun svojega "statusa". Tudi sama sem bila med njimi, pa vem da ni tako. Razen nekaterih ki ta status pač izkoristijo. Ampak glede na našo ljubo mačehovsko državo ti druzga itak ne preostane. Ker če že imaš kogam ki ima po možnosti še minimalno plačo ti pa itak vse poberejo, pol se pa živte z eno plačo kokr znate a ne?
Nič, sem zdej preveč zatežila...user posted image Če bo katera za, bi jaz lahko malo doma pobrskala in sigurno bi se kaj našlo..

(odgovor članu Kamejka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.1.2010 9:34:35   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: trobentic_@

http://24ur.com/novice/slovenija/mati-in-hci-zaradi-stiske-spali-v-avtomobilu.html

Mogoče tudi kdo ve iz katerega kraja stauser posted image

Ravnokar pregledala in ja to je mesto Ptuj. Ker sem bivša Ptujčanka se lahko javim,da če bomo kaj zbirali,vse odpeljem do dotične gospe.Bi pa bilo potrebno dobit njene podatke.

(odgovor članu trobentic_@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.1.2010 9:52:33   
valerija77
Jaz sem pa iz Celja tak da za prevoz iz te smeri lahko jaz zrihtam..

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.1.2010 9:54:38   
buči
meni se zdi, da je treba pomagat, četudi bi ženska to izkoriščala, jaz imam v taki situaciji čisto vest, počutim se dobro, da lahko pomagam, ona pa že ve zase ... Jaz verjamem v poštenost, kljub vsemu. Mi imamo sicer stare stole za v kuhinjo, so pa celi, nepoškodovani. Če bi kdo šel čez Lj, jih z veseljem dam.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.1.2010 10:07:58   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: buči

meni se zdi, da je treba pomagat, četudi bi ženska to izkoriščala, jaz imam v taki situaciji čisto vest, počutim se dobro, da lahko pomagam, ona pa že ve zase ... Jaz verjamem v poštenost, kljub vsemu. Mi imamo sicer stare stole za v kuhinjo, so pa celi, nepoškodovani. Če bi kdo šel čez Lj, jih z veseljem dam.

Mene pa to moti in se potem niti malo ne počutim dobro,da me nekdo tako za nos potegne user posted image
Sem zdaj brala komentarje in mi ni čisto ravno komu pomagam.
Saj ponavadi je pa tako,da tisti,ki pomoč res rabijo-je ne dobijo.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.1.2010 14:47:43   
LEVOBOL
No, tudi jaz sem še uspela pogledat si prispevek in prebrati kar nekaj komentarjev na 24 ur, potem ko sem hotela še enkrat odpret, pa je prispevek čudežno izginil. Ne vem, ali stran ne deluje prav, ali pa so ga odstranili? No, nekaj komentarjev tam je tudi meni dvignilo pritisk; ubogo žensko menda pozna ta in pozna nekdo drug, ampak - ženska je predstavljena z imenom, priimkom, s sliko, videom; komentatorji ki jo poznajo, pa skriti za nickom. Komu potem verjeti? Jaz verjamem POP TV in verjamem ženski, ki je na prispevku, ne pa skritim komentatorjem. Pa tudi sama vem, kako je samohranilkam; stanje ni ravno rožnato, daleč od tega! Moje mnenje je, če kdo hoče pomagati, naj pomaga; kdor pa misli, da je prevarantka, pa naj se obrne stran in bo tiho, če se ne upa sam predstaviti s polnim imenom in priimkom. Sama namreč ne verjamem, da bi se ženska z otrokom takole izpostavila na TV-ju, če bi bila res prevarantka. Ne vem, morda se motim, morda tudi ne. Tam je bil en komentar, češ: a za frizerja je pa imela, pa za obleko je pa imela, je lepo oblečena. Kako nori svet. Jaz tudi, če sem brez denarja, sem v glavo lahko poštimana; ker je prijateljica frizerka in bi me tudi zastonj sfrizirala, za kofe in kak čvek zraven. Obleke? Obleke je tudi lahko dobila kje. Kar se pa pohištva tiče, pa že res, na podarimo se ga dobi in še marsikje, a kaj - menda je živela v avtu eno leto, tam pa najbrž ni imela interneta, da bi gor visela, pa čakala, kdaj bo kakšna omara kje blizu, glede na to, da še avto ni bil njen, bi spet rabila še kak prevoz, ki ga mora plačat. S čim, če nima? Pa tudi v prispevku je kazala neke odločbe POP TV-ju, od socialne itd., češ da omogočajo GOLO PREŽIVETJE, kar jaz čisto verjamem. Dandanes ti za kak km prevoza računajo toliko, da je ceneje kupiti novo omaro, pa da ti jo npr. lesnina dostavi. Jaz trenutno nimam nič pametnega, od opreme, da bi ji lahko dala, če pa se bo izvedel kak naslov in če je hči bolj suha, pa kakšna oblačila z veseljem odstopim...

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.1.2010 15:16:36   
valerija77
Se popišem pod to levobol. In jaz sem dala tam komentar, ker mi je res dvignal pritisk o samohranilkah.

(odgovor članu LEVOBOL)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.1.2010 15:19:17   
valerija77
Očitno so prispevek zbrisali ker so bili nekateri že kar žaljivi proti tej ženski. Saj je prav!

Neposredna povezava do sporočila: 12
29.1.2010 15:23:09   
buči
Sama velikokrat dam stvari na Karitas, ker jih pač ne potrebujem več. Moje kolegice tudi. Pogosto so zraven stvari blagovnih znamk. In sem že slišala, da so imeli ljudje, ki pridejo na Karitas po cunje, potem težave, ker so njihovi otroci imeli obute Nike superge ali pa pozimi Supra fit čevlje, ki so novi npr. 60, 70 evrov. Pač stvari dobijo.

Ljudje se neradi izpostavljajo s svojo stisko, tako da mora biti ta res neznosna, da gredo na TV. Zato jemljem te stvari zelo previdno. Mi je pa Tednik bolj verodostojen kot pa Svet, tako da mogoče nekje ostaja trohica dvoma, a vseeno v meni obstane misel, da ti ljudje potrebujejo pomoč.

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 13
3.2.2010 19:17:56   
princeska29
res sta uboge ja ampak moraš slišati selotno zgodbo ne le to ki jo je ona povedla!!
ta ženska je bila najprej naša soseda v bloku v podnajemniškem stanovanju iz katerega so jo vrgli ker ni plačevala službe ni nobene obdržala ker je bilo za njo vse pretežko delat ko pa je bila zaposlene zraven moje mame je kradla jo sraka in so jo odpustili in še več je podobnih primerov
sedaj pa me kar napadite

AMADEJ 26.11.2001 2750g-48cm
STASA 17.01.2008 3850g-53cm
ALEX 17.12.2009 3700g-53cm

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.2.2010 8:25:42   
valerija77
user posted image user posted image

(odgovor članu princeska29)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.2.2010 16:59:16   
lubicamoja
Sama sem doma iz okolice Ptuja. Tega prispevka žal nisem videla. Ampak vsak dan srečujem ljudi, ki so zares potrebni pomoči. Prav naši sosedi so eni izmed njih, ko živijo z 300 eur 4 članska družina. Njihova mama je bolana, oče že dve leti okrog zrdavnikov, kjer je dal skozi kar nekaj operacij na hrbtenici... Kolikor vem, dela 4 ure, 4 ure je na bolniški, saj ne more ostati vseh 8 ur na bolniški, ker je potem še manjši dohodek. Sama sem se prepričala na lastne oči, da od tega dajo cca 150 eur za stroške, kjer ostane še 150 za živež, bencih.. Vem, da si sposojata denar od njegih staršev. Vsak jim reče, da naj poiščejo pomoč... A ne grejo, ker še vseeno upajo, da bodo zmogli. Otroka komaj čakata, da naredita sredjo šolo, se zaposlita in bodo lahko živeli bolje. Je res, da jih je kar nekaj, ko bi lahko delali, eni pa si želijo pa žal zaradi takšnih ali drugačnih zadev ne morejo.

Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?