LEVOBOL
|
No, tudi jaz sem še uspela pogledat si prispevek in prebrati kar nekaj komentarjev na 24 ur, potem ko sem hotela še enkrat odpret, pa je prispevek čudežno izginil. Ne vem, ali stran ne deluje prav, ali pa so ga odstranili? No, nekaj komentarjev tam je tudi meni dvignilo pritisk; ubogo žensko menda pozna ta in pozna nekdo drug, ampak - ženska je predstavljena z imenom, priimkom, s sliko, videom; komentatorji ki jo poznajo, pa skriti za nickom. Komu potem verjeti? Jaz verjamem POP TV in verjamem ženski, ki je na prispevku, ne pa skritim komentatorjem. Pa tudi sama vem, kako je samohranilkam; stanje ni ravno rožnato, daleč od tega! Moje mnenje je, če kdo hoče pomagati, naj pomaga; kdor pa misli, da je prevarantka, pa naj se obrne stran in bo tiho, če se ne upa sam predstaviti s polnim imenom in priimkom. Sama namreč ne verjamem, da bi se ženska z otrokom takole izpostavila na TV-ju, če bi bila res prevarantka. Ne vem, morda se motim, morda tudi ne. Tam je bil en komentar, češ: a za frizerja je pa imela, pa za obleko je pa imela, je lepo oblečena. Kako nori svet. Jaz tudi, če sem brez denarja, sem v glavo lahko poštimana; ker je prijateljica frizerka in bi me tudi zastonj sfrizirala, za kofe in kak čvek zraven. Obleke? Obleke je tudi lahko dobila kje. Kar se pa pohištva tiče, pa že res, na podarimo se ga dobi in še marsikje, a kaj - menda je živela v avtu eno leto, tam pa najbrž ni imela interneta, da bi gor visela, pa čakala, kdaj bo kakšna omara kje blizu, glede na to, da še avto ni bil njen, bi spet rabila še kak prevoz, ki ga mora plačat. S čim, če nima? Pa tudi v prispevku je kazala neke odločbe POP TV-ju, od socialne itd., češ da omogočajo GOLO PREŽIVETJE, kar jaz čisto verjamem. Dandanes ti za kak km prevoza računajo toliko, da je ceneje kupiti novo omaro, pa da ti jo npr. lesnina dostavi. Jaz trenutno nimam nič pametnega, od opreme, da bi ji lahko dala, če pa se bo izvedel kak naslov in če je hči bolj suha, pa kakšna oblačila z veseljem odstopim...
|