Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ima kdo Rima montažno hišo? 26.11.2008 17:51:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne. Bi jo pa imela. Upam da sem bila v pomoč
|
|
|
|
RE: Ima kdo Rima montažno hišo? 26.11.2008 18:00:35
|
|
|
|
Hope2
|
Na videz so mi zelo všečne, zelo razgibane in nenavadnih oblik. Izkušenj nimam, bi jih pa rada imela Kaj a ste se naveličali "stare" hiše????
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 26.11.2008 18:01:23 >
|
|
|
|
RE: Ima kdo Rima montažno hišo? 26.11.2008 18:25:35
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Na videz so mi zelo všečne, zelo razgibane in nenavadnih oblik. Izkušenj nimam, bi jih pa rada imela Kaj a ste se naveličali "stare" hiše???? hiše nikakor, pač pa vsakodnevne vožnje ****** ga, jaz sem malomeščanska punca
|
|
RE: Ima kdo Rima montažno hišo? 27.11.2008 10:02:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi pa imela najprej eno parcelo v MS. Hiše se pa tudi ne bi branila.
|
|
|
|
RE: Ima kdo Rima montažno hišo? 27.11.2008 14:03:29
|
|
|
|
rija
|
če boš vedela za kakno fajn, se priporočam...
|
|
RE: Ima kdo Rima montažno hišo? 27.11.2008 14:13:47
|
|
|
|
emaa
|
Kolega imata Rima hišo, sta zelo zadovoljna, zakaj?
|
|
|
|
RE: Ima kdo Rima montažno hišo? 27.11.2008 14:14:27
|
|
|
|
rija
|
katero pa imata? jaz bi tudi......
|
|
RE: Ima kdo Rima montažno hišo? 27.11.2008 14:20:39
|
|
|
|
emaa
|
Joj ne vem katera je, ampak vem, da so se ful dobro zmenili na Rimi, bilo je v roku narejeno, tudi dobro narejeno. Imata pa 120m2, dve etaži, prostora kakor hočeš glede na o, da smo mi 4 na 63m2. Če rabiš vedet, lahko vprašam katero imata.
|
|
|
|
RE: Ima kdo Rima montažno hišo? 27.11.2008 15:04:25
|
|
|
|
rija
|
hvala. zanima me samo, če sta vzela tipski načrt ali modularni in ali sta dobila kakšna nepovratna sredstva, glede na to, da je nizkoenergetska. aja, in koliko je bilo povprečno na kvadrat ker na spletni strani navajajo strašno zanimive cene....in ali sta jo vzela na ključ ali drugače....
< Sporočilo je popravil rija -- 27.11.2008 15:05:18 >
|
|
RE: Ima kdo Rima montažno hišo? 27.11.2008 17:52:31
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Za nepovratna sredstva se moraš prijavit na razpis. Drugače pa meni njihove moderne hiše ne potegnejo (sploh, ker ji vsi okrenčljajo z rdečo fasado - dolgčas, kot da ne bi obstajala kakšna druga barva ) - so mi pa prekrasne njihove pokrajinske hiše. Pa mislim, da je njihova ena hišica, sem jo zasledila na netu, kombinacija lesa in kamna. No tista je pa res prečudovita. Sicer pa jih je po Sloveniji že kar nekaj, bolj ljubljanski konec. Tako, da videt se jo da.
< Sporočilo je popravil Pikapolonica_ -- 27.11.2008 17:57:07 >
|
|
RE: Ima kdo Rima montažno hišo? 27.11.2008 18:08:14
|
|
|
|
rija
|
mene pa so ravno moderne prepričale.... aja....jaz bi pa melancana fasado
|
|
RE: Ima kdo Rima montažno hišo? 27.11.2008 18:10:17
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
No, vsekakor boljše kot rdeča, ki ščasoma postane roza. Hm, čeprav bi lahko melancana sčasoma postala pink?
|
|
RE: Ima kdo Rima montažno hišo? 27.11.2008 21:06:34
|
|
|
|
rija
|
ne more postati pink, ker je notri preveč modre
|
|
RE: Ima kdo Rima montažno hišo? 28.11.2008 9:16:06
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Aha, potem pa lila s pridihom modre Vsekakor bo lepša od rdeče
|
|
RE: Ima kdo Rima montažno hišo? 28.11.2008 10:26:59
|
|
|
|
Poka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_ No, vsekakor boljše kot rdeča, ki ščasoma postane roza. Hm, čeprav bi lahko melancana sčasoma postala pink? Še huje je, če postane rjava - in ponavadi postane rdeča rjavja. Vsaj vse hiše, ki sem jih jaz videla. Če bi roza, bi še bilo... Jaz sem hotela kombinacijo rdeče in bež fasade, ampak odkar sem videla, kaj se zgodi z barvo, sploh ne vem kako se naj odločim. Barve po tem, kaj sem videla, zbledijo v pol leta do dveh let - je že dolgo... Eni so dali živo oranžno - zdaj je že rjavkasta - je sicer še lepa, ampak ni enaka kot je bila. Sem študirala celo bež, v dveh odtenkih, pa bi zgledala bolj elegantno - ampak se bojim, da bo pa čež par let izpadla umazano, tako kot ene grde stare hiše...
|
|
|
|
RE: Ima kdo Rima montažno hišo? 28.11.2008 11:01:55
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Poka, mi bomo fasado delali v začetku naslednjega leta in vedno bolj se nagibam h kapučinu. Barvi, namreč No, če pogledamo resnici v oči, je dosti odvisno tudi od kvalitete barve. Da ne bom samo pljuvala čez rdečo fasado, hej, saj nekatere so kvalitetne in barva obdrži prvotno barvo kar nekaj let. Da bi pač več kot 10let ostala lepo rdeča, pa dvomim, tako ali drugače. Je pa tukaj tudi res, da na rdečo barvo ne dobiš takšne garancije, kot recimo na belo. Sicer moraš bit pa dandanes pravi GAJC, da se odločiš, da bo fasada bela in potem je tvoja hiša daleč najbolj vpadljiva in lepa v soseski. Ampak tukaj pa je problem, ker se bela tako hitro umaže
|
|
RE: Ima kdo Rima montažno hišo? 28.11.2008 14:30:08
|
|
|
|
Poka
|
Ja mene tudi muči to, da bo potem umazana... Ja lahko bi rekla, da je tista barva, ki jo imam v mislih tudi bolj kapučino ozriroma mogoče tudi barve šapmanjca. Sva jo pa videla na eni obnovljeni stavbi v Šmarju pri Jelšah - mislim, da je tisto zdravstveni dom. Res je lepa, res je pa tudi, da ne vem, kako bo pasala na najino hišo, ker je tisto stara meščanska stavba. Drugače pa, glede rdeče barve - moj je izvedel za eno fasadno barvo, ki se nikoli ne spere, je pralna, ampak je taka, ker ima neko posebno kemijsko sestavo... Dražja je desetkrat od navadne - zato z njo barvajo samo industrijske objekte. To naj bi bila edina taka brava pri nas na trgu. Kdo pa to uvaža, se pa niti sam ne spomni. Moj ata dela fasade že 25 let, bi ga mogla vprašat, katera je taka, ki bi se jo mogoče splačalo gor dat, ampak zaenkrat, razen te, nisem izvedela za nobeno. Sicer pa če greš čez čas prebarvat fasado, ne pride tako veliko, vprašanje je samo, če se ti da s tem ukvarjat vsakih par let.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?