|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ima katira višek klomifena?
5.6.2009 22:29:25   
Anonimen
Bi mi lahko katira odstopila  klomifen, če ga več ne rabi?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ima katira višek klomifena?
5.6.2009 22:31:37   
Fargesia
user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.6.2009 22:32:28   
sonček33
jaz sem ga ravno stran vrgla, sicer pa milsim, da to pa ni kr tako za jest...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.6.2009 22:45:35   
Anonimen
Ne ne...saj jih ne jem brez vednosti g. Dala mi jih je, pa sem prejšnji mesec zadnje pojedla...pol sem pa odlašala, predenj sem šla po novi recept, in sedaj je na dopustu cel mesec...jaz pa nimam klomifenauser posted image  Nadomestila nima...samo urgenca sprejema kao urgentne primere...tam pa so mi rekli, da to ni urgentnouser posted image  

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.6.2009 22:48:26   
Fargesia
ja kdo te bo pa spremljal z UZji če tvoje G ni?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.6.2009 22:53:45   
Anonimen
Spremljala me je samo prvi mesec, potem pa ne več, je rekla, da naj jih jem tako kot je rekla od 6 - 10 dneva ciklusa in da se vidimo, ko bo + Rekla je po prvem uz, ko sem začela jest klomifen, da zgleda da reagiram vredu in da bi moglo bit kmalu uspešno in če čez 6 mesecev ne bo, pol gremo naprej.
Zdaj mi ni pa čist nič več jasnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
5.6.2009 22:57:27   
Fargesia
men tud nič jasno...zgoraj se vidi kdo si in sem šla malo pogledat tvoje poste...sej si ravno dobro imela menstruacijo... a nisi klomifena zdaj jedla?

če si valda to ti...

če pa ne, pa jst na tvojem mestu ne bi jedla klomifena brez UZjev...mam zelo slabe izkušnje n mene to potem zavira...da bi se s takimi tabletami "igral"...pa ne ti, ampak tvoja G, ker te enkrat pogleda in to je to...pa ni res... v vsakem ciklusu drugače reagiramo in zato je to treba spremljat...

< Sporočilo je popravil Fargesia -- 5.6.2009 23:00:03 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.6.2009 23:20:45   
Anonimen
Vprašaj osebno zdravnico, če ti da recept.

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
5.6.2009 23:40:23   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

ja kdo te bo pa spremljal z UZji če tvoje G ni?

jst sem jemala K in me je gledal je reku da nisem reagirala no pa sem tist ciklus zanosla in donosla.... potems em želele spat zanosit in mi je po letu in pol dal spet K pa mi ni delal nobenega UZuser posted image pa sem brala navodila, d anaj bi ga amlak očitno se G ne držijo in ker po 3 ciklusih nisem zanosla, mi je dal da ga jem po 2 tabletki on 3-7 dne ciklusa no in se nisme dober počutla sem po prvem ciklusu prenehala pa pol jedla kr po 1 pa sem spet zanosla.... sem malo zašla iz teme želim rečt, da se G premalo posvetijo svojim pacijentom in delajo kr neki na pametuser posted image user posted image user posted image na žalost smo za njih sam nujno zlo ki ga mora v času službe pregledatuser posted image user posted image user posted image
boš pač počakala še en ciklus jst tud nebi kr tako jemala ga imam doma in si želim spet zanosit sam ga bom raje zavrgla tak al tak je verjetno že poteku rok trajanja.... če bi slučajno šlo kej narobe ni fino rečt da ti je ena preko foruma poslalauser posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 5.6.2009 23:41:49 >

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.6.2009 10:13:02   
Anonimen
Pozdrav...vsem.....danes sem šla še enkrat na urgenco, pa povedala enemu drugemu zdravniku, za kaj gre...malo me je sicer skregal, ker si nisem priskrbela recepta prej, pa ker ta ciklus zamujam en dan z začetkom jemanja, in mi pol napisal recept - tako da vseeno vsem hvalauser posted image

No potem pa nisem edina, Katjuša, ja imaš prav... hvala za infouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......