|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ima katera ta...
26.9.2007 9:49:24   
KIKI****
...sušilni stroj in kako je zadovoljna:

1. Gorenje D 63225

2. Gorenje D 62225

3. Gorneje D60.25

Hvala vsem ker se ne morem odločit.
Itak bi imela prvega ampak ne vem kako se obneseta druga dvauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ima katera ta...
26.9.2007 9:53:25   
Anonimen
Jaz mam vse tri. Kaj pa vem, vsi so ok. Isto sranje drugo pakovanje. No, če pomislim, me je enkrat prvi pustil na cedilu, samo sem ga hitro popravla. Ne vem kaj je blo narobe. Mislim da sem pomotoma dala suhe cote sušit user posted image

(odgovor članu KIKI****)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.9.2007 9:59:27   
caillou
Nimam. Samo pomoje je prvi najboljši, ker ima hude številkeuser posted image .

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.9.2007 10:18:45   
metkica1
Jaz imam tega prvega 63225. Sem šla prav pogledat gor kaj pišeuser posted image

Sem zelo zadovoljna z njim, je torej kondenzacijski, ima več programov (bombaž, oplemeniteno, občutljivo, kratek program, časovni program, volna, mix), ima notri tiste senzorje, kdaj je perilo suho (pomoje imajo to že tako vsi), digitalni zaslon, ti kaže vse.

Jaz ga praktično od kar ga imam uporabljam dan in noč, nič ne obešam. Zelo priporočam.

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.9.2007 10:34:16   
KIKI****
IZVIRNO SPOROČILO: metkica1

Jaz imam tega prvega 63225. Sem šla prav pogledat gor kaj pišeuser posted image

Sem zelo zadovoljna z njim, je torej kondenzacijski, ima več programov (bombaž, oplemeniteno, občutljivo, kratek program, časovni program, volna, mix), ima notri tiste senzorje, kdaj je perilo suho (pomoje imajo to že tako vsi), digitalni zaslon, ti kaže vse.

Jaz ga praktično od kar ga imam uporabljam dan in noč, nič ne obešam. Zelo priporočam.

Sej na tega prvega tud jaz ciljam, ampak sem rekla da beseda ni konj in bom povprašala kako je z ostalimi aparati. cene se pa razlikujejo od 399,90€ 2. stroj (574,90€ (1. sušilc) in 339,90 € tretji sušilc.

Nivess kako to misliš da imaš vse tri in da so isto sranje? Lahko napišeš kaj več?

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.9.2007 10:51:20   
LuLu
62225, ima vse, zadovoljna z njim, nima pa digitalnega zaslona.
Je bil kar poceni, pa je ok.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.9.2007 10:55:51   
KIKI****
lulu, pa je treba še kaj veliko likat za tvojim al je dost lepo posušeno za zložit in za v omaro?

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.9.2007 11:21:47   
petrazg
KIKI pozdravljena...

Kar se tiče sušilnih strojev... D63225 je stroj , ki ti omogoča zamik sušenja (določih kdaj naj ti začne sušit), ima malo več programov za sušenje (npr. volna, občutljivo perilo), ob koncu se oglasi zvočni signal, imaš možnost kratkega programa. Na zaslonu ti pa kaže preostale minute sušenja, in pa program, ki ga izbereš...

Sušilca 6225 in D 60.25 pa sta enaka.... razlika je samo v vizuelnem izgledu komandne plošče in gumbov s katerimi se opravlja...

Če te še kaj zanima in ne veš kje naročitiuser posted image ,  se mi javi na zs...

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.9.2007 11:24:43   
petrazg
Jst bi med temi tremi izbrala D 63325... saj mi zamik ogromno pomeni. Perilo je pa manj zmučkano (jst določenih stvari sploh ne likam) in veliko bolj mehko na otip...

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.9.2007 11:36:42   
Sonrisa
Mi imamo drugega in sem zadovoljna z njim. Cunje še potem dvakrat z likalnikom potegnem, ampak bolj iz navade kot potrebe. Če pa včasih pozabim, da sem dala sušit in so kar nekaj časa v stroju, potem pa 3x potegnem in je. user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.9.2007 11:41:19   
lojzika
Evo  D 62225 ena sama groza vsega skupaj sem 20 sušila v 2 letih. Kakor kaj sušim imam poplavo. Serviserja kličem, ga čakam po cele dopoldneve, sedaj sem se naveličala, ker enostavno ne morem kar vsako jutro ostajat doma in serviserja čakat. Nek čep se zamaši in imam poplavo Grozno

(odgovor članu Sonrisa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.9.2007 12:13:18   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: KIKI****

lulu, pa je treba še kaj veliko likat za tvojim al je dost lepo posušeno za zložit in za v omaro?

Jaz sem tak anti likalni tip, da imamo doma same stvari, ki se ne likajo, tak da jaz najina oblačila samo zložim, plenice in od malega pa itak niti likala ne bi.
Pa meni stroj dobro služi, brez poplav, brez zamašenih filtrov... je pa res, da sem enkrat serviserja poklicala, ker kao ni delal... moja napaka, nisem vode izlila in filtra ščistla user posted image , pa mi je dal še en filter zastonj na obroč luknje, spodnji del na stroju.

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.9.2007 13:56:33   
Hanna M.
jaz imam tretjega. Kupila sem ga 3 tedne nazaj. Prinesli so mi originalno zapakiranega, ko smo ga odvili pa nismo mogli vrat bobna odpret. Po 1 t nam je serviser zamenjal ključavnico na vratih in zdaj se lepo odpirajo.
Sem bila pa zgrožena, da njihovi serviserji delajo samo od 8-16, torej, če je kaj narobe moraš kar dopust vzeti, da ga čakaš na dan, ko se najavi. To mi je res čist mimo.
Drugače pa smo po nekajkratni uporabi  z njim zadovoljni.

Bog, daj mi pogum, da spremenim stvari, ki jih lahko, daj mi moč, da sprejmem stvari, ki jih ne morem spremeniti in modrost, da ločim to dvoje.

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.9.2007 14:14:46   
KIKI****
user posted image Hm zdaj pa res ne vem katerega vzetiuser posted image
Še vedno pa se nagibam k prvemuuser posted image

(odgovor članu Hanna M.)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.9.2007 11:54:55   
ninocka
Jst mam 64225, verjetno je razlika s tvojim prvim samo v tem, da ima se display?
Sem pa zadovoljna, v koncni fazi skor vedno susim samo na enmu programu...tko da tud ce bi mel 1 program, bi mi bil super user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.9.2007 12:46:40   
KIKI****
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Jst mam 64225, verjetno je razlika s tvojim prvim samo v tem, da ima se display?
Sem pa zadovoljna, v koncni fazi skor vedno susim samo na enmu programu...tko da tud ce bi mel 1 program, bi mi bil super user posted image

tudi 63225 ima displey ker je elektronskiuser posted image
in verjetno grem jutri po njega-Pri nas se ga da dobiti ceneje kot rugje-sporočim ceno in trgovino ko ga pripeljemo domov.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.9.2007 20:14:52   
zverinca
jest mam ood Gorenja starejši model, D 61212 (ha,s em hotla link prpopat pa ga sploh ni več na GA aparati), ima samo čas za nastavit, pa zmanjšaš lahko le temperaturo.. in je super, ga ne menjam. Edino pogrešam zamik vklopa... Sušim pa vse not, razen volne in flis/velur. Tudi najlonke in modrce not fliknem...

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.9.2007 20:24:29   
Jo@n
Imam 63225 in sem zadovoljna. Timer je fajn, pa avtomatsko posuši do konca.... Pa če ga ne nabašem do vrha, so mikice za doma dobre tudi brez likanja, prav tako kuhinjske krpe, če niso lanene...

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 18
1.10.2007 8:08:53   
KIKI****
Eto punce,
v soboto smo šli po njega D63225 cena v trgovini AKVONIJ na gotovinski popust 520€ (zagotovo najcenejši daleč naokrog).

Ko ga pripeljemo domov vsa presrečna začnem prati (a glej ga zlomka, crknu mi je pralni stroj!!!)
No mi je pol tašča do koca oprala da smo lahko mašino sprobal in sem zelo zadoovoljna ampak če sušim na funkciji za v omaro, se mi zdi da je kakšna stvar še mejčken vlažna sem dala pa tud vse not za probo (stvari za domauser posted image )

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.11.2007 14:15:58   
bonaro
Kako pa je s postavitvijo na pralni stroj pri modelu 63225? Ali ima kake take nogice (recimo vakuumske), da stoji pri miru? Tale model mi sicer zelo odgovarja, zaradi pomanjkanja prostora pa ni druge variante, kot da ga fliknem na pralni stroj...le da sem malo skeptičen, če bo tam tudi ostal ... user posted image

Prijeten dan!
BoNaRo - tri prijazne pošasti

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.11.2007 14:10:41   
KIKI****
IZVIRNO SPOROČILO: bonaro

Kako pa je s postavitvijo na pralni stroj pri modelu 63225? Ali ima kake take nogice (recimo vakuumske), da stoji pri miru? Tale model mi sicer zelo odgovarja, zaradi pomanjkanja prostora pa ni druge variante, kot da ga fliknem na pralni stroj...le da sem malo skeptičen, če bo tam tudi ostal ... user posted image

Jaz sem nogice za na pralni stroj dobila zraven ampak jih ne rabim ker imam prostora v kopalnici dovoj še za enga , sam več pa res ne rabimuser posted image

(odgovor članu bonaro)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

zanositev
awwa

Koliko časa po prenehanju jemanja kontracepcijskih tablet ste "se trudile", da vam je uspelo zanositi?

prvi mesec (37%)

2-3 mesece (23%)

4-6 mesecev (14%)

7-9 mesecev (4%)

več kot 9 mesecev (22%)

Število vseh glasov: 234

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!