|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ima katera izkušnje?
11.12.2007 12:37:26   
Lepotica
Zanima me ali ima katera izkušnje s tem, da jo nekajletno jemanje kt kasneje vplivalo na plodnost? Je imela katera zaradi tega težave z zanositvijo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ima katera izkušnje?
11.12.2007 12:40:37   
Anonimen
KT kvečjemu "zaviranjo" neplodnost. Ne pa, da jo povzročajo.

Čist tako: če jemlješ KT, ne moreš imeti cist... ciste lahko vodijo do neplodnosti... In tako naprej.

(odgovor članu Lepotica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.12.2007 12:43:59   
eya
Jaz sem jemala KT brez prekinitev 7 let...nato sem tri mesece bila brez, poskusila zanosit in zanosila v prvo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.12.2007 12:44:10   
Lepotica
Aha. Hvala. Sm pač mislna če je kera mela izkušnje s tem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.12.2007 13:10:35   
taja27
povezovanje KT z neplodnostjo? to samo še stare mame povezujejo.

(odgovor članu Lepotica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.12.2007 13:14:35   
Lepotica
Vem, da naj ne bi mele vpliva. Ampak naj bi tanjšale maternični steno, to pa ni glih dobr. Zato tudi ni tako nevmesno vprašanje.

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.12.2007 14:46:01   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: biba12
Čist tako: če jemlješ KT, ne moreš imeti cist... ciste lahko vodijo do neplodnosti... In tako naprej.

A res? Jaz pa mam eno cisto, pa sem bla ene 4 leta na KT. Pa po prenehanju (3m) hitro zanosila, zdej v drugo pa tudi brez problema. Cista je pa še vedno tam, kjer je bla user posted image

Zaradi tega tanjšanja pa G svetujejo, da naj nehaš jemat KT 3 mesece preden začneš delat na user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.12.2007 15:29:22   
pikalonca
Jaz sem 4 leta jemala Kt in po prenehanju nisem imela pol leta menstruacije,pa še ciste so se mi pojavile,tako da me živa duša več ne prepriča, da so tako "nedolžne" user posted image

(odgovor članu Lepotica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.12.2007 16:54:54   
Lunca1
Lepotica saj zaradi tanjšanja stene odsvetujejo takojšnjo zanositev, ampak moraš počakat 3 mesece. NO jaz sem tabletke jemala 8 let in potem zanosila v prvo, 2 meseca po prenehanju jemanja tabletk.

(odgovor članu pikalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.12.2007 13:00:55   
Lepotica
Hvala za nasvete. Ampk pikalonce ne razumem-po prenehanju jemanja, so se pojavile težave?

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?