ZmajTolovaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja ZT kako to, da si se premislila? namrec gor si napisala, da si ze vzela unega v ikei. Ja to je zdej dolga zgodba .. Vzela sem res jogi v Ikei, pa je bil OK, uni sultan droma al nekaj takega, v glavnem ta debelejšega (mislim da 12 cm). Vse bi bilo OK, če ne bi potem prišla domov in ugotovila, da sem v tisti gužvi (šla sem sama s tamalo, ki - še - ni taka Ikea navdušenka, tako da je bilo treba na hitro zrihtat) vzela NAPAČEN jogi, in sicer 120x60. Takega, kot ga že imam, skratka. Takoj sem čekirala druge variante, ampak povsod je bilo treba čakat najmanj 2-3 tedne, recimo Dormeo ima napisano, da je rok dobave 45 dni, to sem si pa mislila, ah v tem času bom pa že šla spet kaj v Ikeo. In sem šla res prejšn teden, med drugim sem hotela jogi zamenjat pa še par stvari nabavit, jogi so brez problema in vprašanj vzeli nazaj ampak hudiča, tavelikega jogija 160x70 pa ni bilo na zalogi niti se jim ni sanjalo, kdaj bo. Tako da sem tisti dobropis porabila za druge stvari (brez najmanjšega problema, seveda), ko sem prišla domov, sem pa Lagei samo potrdila, da pri njih naročam jogi, po katerem sem že prej povpraševala (omenjenega baby alergo). In če lahko do 24.7., ko gremo na morje, pa so rekli da BP do 15.7.