tipka
|
Teh številk artiklov ni nujno pisati, jaz jih še doslej nisem nikoli rabila, spodaj v skladišču so posamezne vrste pohištva na kupu, poleg škatel je vedno razstavljen sestavljen kos pohištva oz. izdelek, na škatli piše, kaj je not, kakšne barve, velikosti,... je, še slika je zraven, ne moreš zgrešiti in se zmotiti. Moje napake, da se ti ne bo treba dvakrat gor voziti: 1. Enkrat sem vzela mizo napačne barve, kriva je bila brzina in nisem gledala, da je bila med javorjevi ena češnjeva miza. Skratka, preveri vsako škatlo, da ni kakšen kupec kaj prelagal in pomešal škatle na regalih. 2. Imeli so dva enaka modela postelj, razlika je bila le v višini. Postelje si dobil v dveh različnih škatlah. Meni so dali malo mešano. Ko ti dajo škatle, vedno preveri, če ti dajo pravo stvar. 3. Ne kupuj, če je poceni in če imaš občutek, da stvar ne bo dobro delovala. Ene dve, tri stvari, ki sem jih kupila, niso služile svojemu namenu. S pohištvom ravnaj previdno. Nekateri modeli iverice so, hm, votli, premalo lesa je noter, ne vem, kako ti naj razložim, niso trdni in se lahko zlomijo. Ampak v glavnem je kvaliteta za tisti denar super. Nekaterih stvari si ne moreš sama vzeti, nekaterih ne dobiš isti dan, nekaterih ni na zalogi. Ko si boš zgoraj ogledovala pohištvo, vedno poglej, če ga je mogoče vzeti v skladišču, če ne piše številka regala, potem ga moraš naročiti pri najbližjem pultu, dajo ti en papir, plačaš na blagajni, potem pa ga greš iskat v skladišče, ki je čisto na koncu Ikee. Uživaj!
|