|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ikea - vgradne pečice
20.11.2011 17:57:58   
sončnica24
Zanima me če je slučajno si že katera kdaj kupla vgradno pečico in kuhalno ploščov Ikei in kako je z njo zadovoljna, saj imajo zelo nizke cene, pa me zanima če to vse dela ok in če se nena kje v enem letu pokvari. Tukaj je npr. en primer pečice na vroč zrak za 400€, meni se to zdi celo prepoceni?

http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/20182320/
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ikea - vgradne pečice
20.11.2011 18:11:31   
urška
moja sestra ima vgradno pečico in kuhalno ploščo iz ikee. v bistvu ima celo kuhinjo njihovo sedaj že kar nekaj let in je popolnoma zadovoljna. je pa res, da je kupovala v nemčiji, ker gor tudi živi.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ikea - vgradne pečice
20.11.2011 18:27:14   
blaža
Jaz mam točno tako doma. Imam jo cca eno leto in sem zelo zadovoljna. jaz ful pečem in mi je ok. Ni lih uau za pečt več pekačev hkrati, npr, da bi pekla štiri vrste piškotov,.. za to bi rabla malo bolj profesionalno, drugače je pa za eno gospodinjstvo čisto ok.

fajn je, da se maščoba ne oprime pečice, ampak se upepelji in pade na dno, tako, da samo obrišeš in je čista. Ima program za samočiščenje.

_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ikea - vgradne pečice
20.11.2011 19:42:04   
susica
tudi mi imamo doma pečico in steklokeramično iz ikee in sem super zadovoljna z njima, delata kot urce že 3 leto.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ikea - vgradne pečice
20.11.2011 21:30:24   
sončnica24
Hvala vam punce, to sem rabla ker gledam in gledam pa nikjer nič ne najdem, je pa res da so cene full nižje kot pri nas - to mi ni šlo v račun, sploh ker je ta pečica tudi konvekcijska da pečeš stvari s pomočjo zraka.

(odgovor članu susica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ikea - vgradne pečice
20.11.2011 22:17:27   
Anonimen
Za Ikeo dela aparate Whirlpool, pod Ikeino blagovno znamko, tako da sama kvaliteta ni vprašljiva. Paziti je treba le na to, da se nekaterih rezervnih delov v Slo. ne dobi. Splača se tudi pogledat pri nas whirlpoolove aparate, ker so nekateri primerljivi aparati cenejši kot v Ikei, plus servis imaš doma.

(odgovor članu blaža)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Ikea - vgradne pečice
24.11.2011 19:39:26   
ThinkPink
Tudi jaz imam vgradno pečico in kuhalno ploščo (plinksko) od Ikee. Za oboje skupaj sem dala 500 EUR. Po enem letu aktivne uporabe moram reči, da sem izredno zadovoljna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?