Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ikea - otroško pohištvo / nasvet 28.10.2008 20:06:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Alo! Spet ti jaz pamet solim ... zgleda, da imava podoben okus . Ja jaz sem sprva to pohištvo gledala, ker mi je zelo cort in ja, tale previjalna se potem brez problema spremeni v knjižni regal ... no samo potem sva se z mojim raje odločila za serijo Leksvik (slikice so na spodnjem linku) in nama sploh ni žal, ker je sobica zelo ljubka in tudi pri tej seriji se previjalna mizica spremeni v obično komodo. Kar se pa previjalnih podlog tiče, sem pa jaz v Ikei zasledila smo tole http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/70025318 ampak mi ni všeč, ker je ozka pa kao nekaj za napihnit ... paše pa od Bebe Jou ko ata na mamo na mojo previjalno mizico, tak da tut na to belo pomoje paše.
|
|
|
|
RE: Ikea - otroško pohištvo / nasvet 28.10.2008 20:13:02
|
|
|
|
Lorencia
|
he he Otika...nič mi ne soliš pamet Hvala za potrdilo, sem si mislila - da v Ikeji mislijo tudi nato, da je uporabno in ne samo lepo. Glede pohištva Leksvik, mi je tudi zelo lepo - vendar bi imela samo ta del in se bolj ujema z najino spalnico kupljeno v Ikeji. No super...hvala za hiter odgovor
|
|
|
|
RE: Ikea - otroško pohištvo / nasvet 28.10.2008 20:16:55
|
|
|
|
Lorencia
|
Sem zdaj pogledala tvoj album, sobica je res zelo luškano izpadla...vse pripravljeno, super. Imata zelo lepo urejeno.
|
|
|
|
RE: Ikea - otroško pohištvo / nasvet 29.10.2008 8:42:25
|
|
|
|
jajula
|
tud jst si ogledujem tole komodo s previjalno, kolk je pa globoka?
|
|
|
|
RE: Ikea - otroško pohištvo / nasvet 29.10.2008 8:48:18
|
|
|
|
Lorencia
|
IZVIRNO SPOROČILO: jajula tud jst si ogledujem tole komodo s previjalno, kolk je pa globoka? Hmmm , ne vem ali sem slepa...vendar najdem samo mere : Produktmaße Breite: 75 cm Tiefe: 41 cm Höhe: 161 cm Te iste mere pa so tudi napisane, tam kjer je le regal za knjige...torej brez deske za previjanje.
|
|
|
|
RE: Ikea - otroško pohištvo / nasvet 29.10.2008 8:56:59
|
|
|
|
jajula
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia IZVIRNO SPOROČILO: jajula tud jst si ogledujem tole komodo s previjalno, kolk je pa globoka? Hmmm , ne vem ali sem slepa...vendar najdem samo mere : Produktmaße Breite: 75 cm Tiefe: 41 cm Höhe: 161 cm Te iste mere pa so tudi napisane, tam kjer je le regal za knjige...torej brez deske za previjanje. no sej ravno zato sprašujem, ker je globina za navaden regal, pa me zanima kolk je ta del previjalne globok - to pa ne piše
|
|
|
|
RE: Ikea - otroško pohištvo / nasvet 29.10.2008 9:15:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Pomoje je tu prišlo do napake na spletni strani ... te Ikeine previjalne mize so vse globoke tam nekje 78-80cm ... sem jo videla na lastne oči kak mesec in pol nazaj ... pa ko kupuješ je potrebno bit zelo pozoren, ker je ta regal posebej pakiran, polička pa posebej in si je treba iz razstavnega eksponata dve šifri prepisat in 2 paketa poiskat v skladišču.
|
|
|
|
RE: Ikea - otroško pohištvo / nasvet 29.10.2008 15:06:41
|
|
|
|
Ylenia
|
vau Otika kok si nardila lepo sobo! js bi tut tako mela - zase!;) od kje je sta pa stol pa mizica? res je krasno!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?