Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ikea- otroška soba Mammut 29.8.2008 20:22:22
|
|
|
|
maja1488
|
Mi jo imamo in smo ful zadovoljni. Postelja je dolžive 170, torej za otroka do nekje 150cm.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.9.2008 23:56:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ikea- otroška soba Mammut 2.9.2008 23:58:12
|
|
|
|
Doll
|
Imam samo omaro.SEm zadovoljna,posteljo pa jaz ne bi kupila,ker čez cca 5 let bi mogla drugo kupit,to mi je pa brezveze.Zato smo rajši kupili večjo 190 cm
|
|
|
|
RE: Ikea- otroška soba Mammut 2.9.2008 23:58:42
|
|
|
|
rija
|
vizuelno je fenomenalna. samo roko na srce: postelja je absolutno premajna.....če si malce bolj izpopolnjen, ne moreš dati niti riti gor, da bi detetu prebral pravljico
|
|
RE: Ikea- otroška soba Mammut 3.9.2008 0:01:50
|
|
|
|
Doll
|
rija mogoče imaš pa preveliko rit
|
|
|
|
RE: Ikea- otroška soba Mammut 3.9.2008 0:02:56
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Doll rija mogoče imaš pa preveliko rit nope....postelja je premajhna
|
|
RE: Ikea- otroška soba Mammut 3.9.2008 4:54:54
|
|
|
|
pancek
|
Zaenkrat smo super zadovoljni s sobico, celo sobo smo jo opremili z elementi Mamuta: imamo posteljo, dva predlanika, omaro, mizico, dve pručke in en stol, a ja pa tiste tri poličke - puščice za knjigice. Res pa je, da jo bo treba menjat ob začetku osnovne šole, ker pač ni primerna za šolarja. Sicer se ni za bat, da bi ta mala prerasla posteljo (ne jaz ne moj dragi ne preseževa njene dolžine, tako da po vsej verjetnosti ne bo niti ona). Zvečer pa (kljub moji riti) ji preberem pravljico v postelji, včasih pa tudi zaspim ob njej. Pa še to: super se mi zdi, ker nikjer ni ostrih robov. Tako da toplo priporočam!
|
|
|
|
RE: Ikea- otroška soba Mammut 3.9.2008 8:34:10
|
|
|
|
maja1488
|
Jst včasih pol noči prespim v njej s tamalo. Pa ko spiva, se ne smeva dotikat, ker drugače ne spi. In dunkcionira super. Pa nisem suha Vzmetnico dobiš v ikei, čeprav jaz razmišljam, da bi naročila pri dormeu mal bolj debelo, ker se je ta tam, kjer jaz ležim preden mala zaspi že mal posedla
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.9.2008 8:45:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ikea- otroška soba Mammut 3.9.2008 10:41:52
|
|
|
|
*žaži*
|
A ma katera tole serijo sobice iz ikeje? http://www.ikea.com/gb/en/catalog/categories/series/11779/ Bi nabavla kr enih par kosov v tej seriji......sam postlco ne...pa mi je zelo všeč...sam kaj k je 160 cm...do kdaj ma lahk to otrok? Moj fantek je zdej star 2,5 leti.
< Sporočilo je popravil *žaži* -- 3.9.2008 10:42:41 >
|
|
|
|
RE: Ikea- otroška soba Mammut 3.9.2008 13:37:20
|
|
|
|
Leti31
|
Zelo lepa sobica.
|
|
|
|
RE: Ikea- otroška soba Mammut 3.9.2008 17:52:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka meni je pa tak plastična, kičasta meni isto pa take grozne barve
|
|
|
|
RE: Ikea- otroška soba Mammut 6.9.2008 10:12:47
|
|
|
|
Detece
|
No tudi mi smo kupili iz te serije omaro in komodico. Kupila sem jo ta teden. Cene so višje in sicer vsaka stvar za 50 eur. sem dala za omaro in komodo 250 eur, prej bi jo pa dobila za 150. Mi je kr malo hudo ko sem videla ta link za toliko nižje cene. Drugač je pa tudi meni lepa in v živo ne zgleda plastično.
|
|
|
|
RE: Ikea- otroška soba Mammut 6.9.2008 10:14:15
|
|
|
|
Detece
|
No zdaj sem pa videla, da je to druga stran od Ikeje. prsti hitrejši od pameti..
|
|
|
|
RE: Ikea- otroška soba Mammut 7.9.2008 13:32:48
|
|
|
|
janjja
|
IZVIRNO SPOROČILO: pancek Zaenkrat smo super zadovoljni s sobico, celo sobo smo jo opremili z elementi Mamuta: imamo posteljo, dva predlanika, omaro, mizico, dve pručke in en stol, a ja pa tiste tri poličke - puščice za knjigice. Res pa je, da jo bo treba menjat ob začetku osnovne šole, ker pač ni primerna za šolarja. Sicer se ni za bat, da bi ta mala prerasla posteljo (ne jaz ne moj dragi ne preseževa njene dolžine, tako da po vsej verjetnosti ne bo niti ona). Zvečer pa (kljub moji riti) ji preberem pravljico v postelji, včasih pa tudi zaspim ob njej. Pa še to: super se mi zdi, ker nikjer ni ostrih robov. Tako da toplo priporočam! Se podpišem
|
|
|
|
RE: Ikea- otroška soba Mammut 7.9.2008 13:35:18
|
|
|
|
janjja
|
No tudi mi smo kupili iz te serije omaro in komodico. Kupila sem jo ta teden. Cene so višje in sicer vsaka stvar za 50 eur. sem dala za omaro in komodo 250 eur, prej bi jo pa dobila za 150. Mi je kr malo hudo ko sem videla ta link za toliko nižje cene. Drugač je pa tudi meni lepa in v živo ne zgleda plastično. Na tisem linku so cene v funtih tako da v Evrih je nekje tam ko si ti dala verjetno
|
|
|
|
RE: Ikea- otroška soba Mammut 9.9.2008 11:40:45
|
|
|
|
k1
|
mi jo imamo in zgleda ful dobra. vsem ki so jo videli je všeč. pa rit gre čisto z lahkoto gor, ni panike. dobro izgledajo tudi poličke, ki grejo k sobici. mi jo bomo imeli do kakega 6 leta, pol pa počasi na mladinsko varianto sobe. za tak dnar in za tako kratek čas je več kot odlična in tudi mala se ful dosti igra v svoji sobi.
|
|
|
|
RE: Ikea- otroška soba Mammut 25.11.2011 14:00:34
|
|
|
|
nena43
|
Mi bi pa radi kupili to pohistvo..tako da ce kdo prodaja,prosim kontaktirajte me.hvala
|
|
|
|
RE: Ikea- otroška soba Mammut 29.11.2011 12:45:32
|
|
|
|
bačko
|
Mi jo imamo in smo zadovoljni z njo.Imeli jo bosta vsaj še ene dve leti. Vzmetnice dobite v Ikeji in posebej morate še kupiti tudi poden za pojsteljo.Pa obvezno kupite tudi rjuhe v Ikeji ker takih mer še nisem zasledila pri nas.
|
|
|
|
RE: Ikea- otroška soba Mammut 29.11.2011 13:17:48
|
|
|
|
Matkurja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka meni je pa tak plastična, kičasta meni isto pa take grozne barve Meni je tudi za kozlat. Bljak.
|
|
|
|
RE: Ikea- otroška soba Mammut 29.11.2011 13:24:27
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka meni je pa tak plastična, kičasta meni isto pa take grozne barve Meni je tudi za kozlat. Bljak. Vau, kak lepo in vljudno izraženo mnenje.
|
|
|
|
RE: Ikea- otroška soba Mammut 12.2.2012 16:28:59
|
|
|
|
suncicica
|
če kdo sobico mammut prodaja , se toplo priporočam :)
|
|
RE: Ikea- otroška soba Mammut 12.2.2012 21:53:50
|
|
|
|
mommy to be
|
donna 22- se strinjam
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?