Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ikea- darilo za otrokov roj. dan 13.9.2010 14:16:45
|
|
|
|
Kimmi
|
Mene tudi zanima kaj in kam je treba vpisati. Nemško namreč ne razumem
|
|
|
|
RE: Ikea- darilo za otrokov roj. dan 13.9.2010 15:39:04
|
|
|
|
2ursae
|
o, kinokija, pozdravljena Mi za našega septembrčka nismo še nič dobili, pa sem upala, da bo prišel že prejšnji teden, ko sva šla z možem gor v IKEO.
|
|
RE: Ikea- darilo za otrokov roj. dan 13.9.2010 18:54:55
|
|
|
|
nanka
|
Naša je dopolnila avgusta 5 let in sem bon dobila konec julija.
|
|
|
|
RE: Ikea- darilo za otrokov roj. dan 13.9.2010 20:55:16
|
|
|
|
mišk
|
Kakšna pa je vrednost bona?
|
|
|
|
RE: Ikea- darilo za otrokov roj. dan 13.9.2010 21:30:16
|
|
|
|
urška
|
bon v trgovini zamenjaš za eno od dveh igrač, ki so na njem navedene. moj sin ga dobi vsako leto, je pa res, da ima "omejen rok trajanja" in igrače nismo še nikoli dvignila.
|
|
|
|
RE: Ikea- darilo za otrokov roj. dan 14.9.2010 7:17:26
|
|
|
|
krokos
|
Mi smo letos februarja dobili bon in tudi dvignili igračko
|
|
|
|
RE: Ikea- darilo za otrokov roj. dan 14.9.2010 8:21:06
|
|
|
|
Kinokija
|
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae o, kinokija, pozdravljena Mi za našega septembrčka nismo še nič dobili, pa sem upala, da bo prišel že prejšnji teden, ko sva šla z možem gor v IKEO. Tudi jaz oklevam z odhodom, ker čakam bon, ker potem ne vem, kdaj bom spet šla. Sem začela dvomiti, če jih sploh še talajo? Dej plss javi, ko dobiš. Jaz bom pa tud.
|
|
|
|
RE: Ikea- darilo za otrokov roj. dan 14.9.2010 8:32:20
|
|
|
|
Dadi
|
Hvala za info....sem se včeraj prijavila v tale Ikea family . Tkao ali tako bo treba zdaj enkrat gor skočit da mal pohištva dokupimo za tretjega črva.
|
|
RE: Ikea- darilo za otrokov roj. dan 14.9.2010 8:47:14
|
|
|
|
Ribica **
|
Ja, moj je dobil za tamalega, RD je imel pa konec avgusta, star je bil 6 let - dobil je pa etui (?) za CD-je. Lani pa ni dobil - samo nekaj ni stimalo, ker moj tudi kataloga in novic po mailu ni dobival.
|
|
|
|
RE: Ikea- darilo za otrokov roj. dan 14.9.2010 16:12:24
|
|
|
|
Naja31
|
Mi smo aprila dobili za oba otroka, ko sta imela rojstni dan. Bon je bil za plišastega zajčka.
|
|
|
|
RE: Ikea- darilo za otrokov roj. dan 14.9.2010 18:30:33
|
|
|
|
Hope2
|
Lani nismo dobili nič , kaj bo letos bomo pa videli
|
|
|
|
RE: Ikea- darilo za otrokov roj. dan 14.9.2010 19:22:55
|
|
|
|
Zamima
|
Se lahko prištulim na temo, ko je že govora o IKEI? Mene pa zanima, če je katera od vas zasledila v Ikei tisto nepremočljivo zadevo za na jogi? Pa če ja, koliko je približno cena? vsaka informacija dobrodošla
|
|
RE: Ikea- darilo za otrokov roj. dan 14.9.2010 19:38:15
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Zamima Se lahko prištulim na temo, ko je že govora o IKEI? Mene pa zanima, če je katera od vas zasledila v Ikei tisto nepremočljivo zadevo za na jogi? Pa če ja, koliko je približno cena? vsaka informacija dobrodošla ma, ravno pred kratkim je bila v Hoferju v akciji za mali denar... moram kupit nov jogi, pa bi res rada, da ga ima nekaj časa, pa moram tole kupit... uf, sem zamudila zgleda Res me zanima, če se dobi to v IKEI, ker bova šla zdaj en dan gor, moram še nekaj druga kupit
|
|
RE: Ikea- darilo za otrokov roj. dan 14.9.2010 19:38:48
|
|
|
|
Noseckica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima Se lahko prištulim na temo, ko je že govora o IKEI? Mene pa zanima, če je katera od vas zasledila v Ikei tisto nepremočljivo zadevo za na jogi? Pa če ja, koliko je približno cena? vsaka informacija dobrodošla http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/40143304
|
|
|
|
RE: Ikea- darilo za otrokov roj. dan 14.9.2010 19:40:15
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: Noseckica IZVIRNO SPOROČILO: Zamima Se lahko prištulim na temo, ko je že govora o IKEI? Mene pa zanima, če je katera od vas zasledila v Ikei tisto nepremočljivo zadevo za na jogi? Pa če ja, koliko je približno cena? vsaka informacija dobrodošla http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/40143304 joj, hvala najlepša! Pa je nepremočljiva? ne zastopim ful nemško
|
|
RE: Ikea- darilo za otrokov roj. dan 14.9.2010 19:41:29
|
|
|
|
Noseckica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima IZVIRNO SPOROČILO: Noseckica IZVIRNO SPOROČILO: Zamima Se lahko prištulim na temo, ko je že govora o IKEI? Mene pa zanima, če je katera od vas zasledila v Ikei tisto nepremočljivo zadevo za na jogi? Pa če ja, koliko je približno cena? vsaka informacija dobrodošla http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/40143304 joj, hvala najlepša! Pa je nepremočljiva? ne zastopim ful nemško Je, ja.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?