Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Igrice na internetu za 4 letnico 7.11.2010 12:32:51
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
a to bi online igre? al bi jih povlekla dol?
|
|
RE: Igrice na internetu za 4 letnico 7.11.2010 12:34:17
|
|
|
|
Kerensa*
|
Moj Mladič je začel (pri 2,5 letih) s temle: www.igre123.com Danes, pri skoraj 5-ih letih, igra pa Call of duty in Medal of honnor.
|
|
|
|
RE: Igrice na internetu za 4 letnico 7.11.2010 12:36:00
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
moja 2 sta g33kovsko pot zacela na TIMI v zivalskem vrtu in Carobna soba.
|
|
RE: Igrice na internetu za 4 letnico 7.11.2010 12:37:48
|
|
|
|
Kerensa*
|
A "Scareface" sta že poskusila, Miška? Moj Mladič je čisto navdušen. Pa "Need for speed", itak.
|
|
|
|
RE: Igrice na internetu za 4 letnico 7.11.2010 12:41:41
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* a to bi online igre? al bi jih povlekla dol? ma on line ej glih včeri sem Kerensi razlagala kako to naše še ne zanima, danes zjutraj pa: mami jz bi igrco na računalniku!, nič jasno, tiste igre123 sem gledala pa mi niso najbolj simpatične
|
|
|
|
RE: Igrice na internetu za 4 letnico 7.11.2010 12:41:51
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
nista, kerensa. doma spilata online games. na 123, miniclip, cartoon networg, lego... pri dediju imata pa vse zivo od medal of honnor, COD, dirkacine, strateske,....vse. aja, domen je zdaj zalaufal travian.
|
|
RE: Igrice na internetu za 4 letnico 7.11.2010 12:43:23
|
|
|
|
Kerensa*
|
"Miniclip" in "Travian" laufata tudi pri nas, ja.
|
|
|
|
RE: Igrice na internetu za 4 letnico 7.11.2010 12:43:28
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
v googla vtipkaj: online kids/childrens games
|
|
RE: Igrice na internetu za 4 letnico 7.11.2010 13:06:16
|
|
|
|
Shorty_
|
jz bi kakšne enostavne puzle ipd. pa z miško ima še malo težav ker jo je danes prvič prijela, hahahha
|
|
|
|
RE: Igrice na internetu za 4 letnico 7.11.2010 13:28:40
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
http://www.thekidzpage.com/onlinejigsawpuzzles/index.htm
|
|
RE: Igrice na internetu za 4 letnico 7.11.2010 14:03:24
|
|
|
|
marta82
|
http://www.piki.si/igre.htm
|
|
RE: Igrice na internetu za 4 letnico 7.11.2010 14:39:20
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika EVO še en link http://www.girlsgogames.com/ te igra naša bejba hvala!
|
|
|
|
RE: Igrice na internetu za 4 letnico 7.11.2010 19:57:15
|
|
|
|
Paštetka
|
Za moja 3 in 5 letnika so igrače in knjige v omarah za znotraj , skirce in kolesa za zunaj. Če želita kakšno igrico je to Črni peter, 4 v vrsto, Človek ne jezi se in kraja gusarskih zakladov v dnevni sobi na mizi. Pogledata vsak eno risanko na računalniku, ko je TV zaseden (Pujsa pepa - mislim, da traja 2 minutki ena risanka) in je to čisto dovolj za moje pojme in za njune oči.
|
|
RE: Igrice na internetu za 4 letnico 7.11.2010 20:18:56
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR jz bi kakšne enostavne puzle ipd. pa z miško ima še malo težav ker jo je danes prvič prijela, hahahha Bo miško zelo hitro pogruntala..... naša jo je v enem dnevu.....sicer mi igramo na stani od baby tv....tiste igre s Tulli in Oliverjem....
|
|
|
|
RE: Igrice na internetu za 4 letnico 7.11.2010 20:57:47
|
|
|
|
Anonimen
|
dol potegn iz partisa al pa mojblink tam majo ful takih igrc primernih za take malčke
|
|
|
|
RE: Igrice na internetu za 4 letnico 9.11.2010 21:22:16
|
|
|
|
Taddy78
|
www.friv.com
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?