|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Igre z 2-letnikom
7.3.2009 18:55:09   
massylou
Zanima me, kaj in kako se kaj igrate z vašimi (skoraj) 2-letnimi otroci.
Meni namreč počasi že zmanjkuje idej, saj mala hitro usvoji novo igro, knjigo, pesmico (karkoli pač že), cel dan zunaj ne moreve bit (je še premrzlo in vreme je muhasto). Potem pa se hitro zdolgočasi. Mi seveda tudi pomaga pri gospodinjstvu, ampak rabim novih idej.

Kakšni predlogi, preizkušeno zanimive igre/igrače... ?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Igre z 2-letnikom
7.3.2009 19:01:10   
angel_rebelde
Midva prebirava knjige, v knjigah mi pokaže/pove, kdo je narisan, skačeva po postelji, se igrava s kockami, avti, greva na daljši sprehod, oba peš. Pa dan kar hitro mine.

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

(odgovor članu massylou)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.3.2009 19:02:51   
frutka_
Kolo, tricikel, barvne krede, plastelin...pa bo dan hitreje minil.user posted image

(odgovor članu massylou)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.3.2009 21:26:52   
gasilec
Mi beremo, rišemo (z barvicami, voščekami,vodenkami, rokami), plastelin, skačemo, skrivamo, kuhamo, pospravjamo, ko gremo ven smo z kolesom, skirojem, peš ali neseva krede in riševa,... vsakič nekaj novega in tako spoznava kaj vse že lahko počne njegovo malo telo!user posted image  

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.3.2009 14:28:30   
massylou
Hvala.

(odgovor članu gasilec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Otroke prezgodaj ločimo od mam
Več časa porabimo za treninge, jezike, tečaje in lekcije kot za objeme in poljube.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?