Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Igre, da slavljenec dobi darilo 21.11.2008 12:15:17
|
|
|
|
Mlada mamica
|
Hej! Lahko mu recimo po listkih nakažeš(napotiš)kje darilo najde,da ga malo išče... Drugače pa sem jaz bla lani na Abrahamu in so slavljencu,dali razna darila v škatlo in so ga pol poklicalina oder,ter mu vsako darilomalo predstavli in pokazali kaj je namen tega darila...seveda v smešni obliki vse skupaj!Meni je blo zelo zanimico...Moreš dobro ispelat,odvisno tut kako darilo je...
|
|
RE: Igre, da slavljenec dobi darilo 21.11.2008 12:27:55
|
|
|
|
ninini
|
MI SMO LETOS NA MAMINEM ABRAHAMU NAREDILI IGRO VZEMI ALI PUSTI .V 10 ŠKATEL SMO DALI TAKE DOBITKE ZA FORO(KONDOME,ARAŠIDE ,PLASTIČNE KOZARCE...) V NJENO ŠKATLO PA NJENO DARILO IN SMO IMELI ZA REZERVO ČE BI MENJALA ŠKATLO PRIPRAVLJENO POPRAVNO IGRO ČE HOČE GLAVNO NAGRADO,SAMO MI SMO TAKO VEDELI DA JE TAKA DA ŠKATLE NE BO MENJALA.FUL DOBRO JE IZPADLO,VMES SO PA BILE PONUDBE NPR.ALI PRODAŠ ŠKATLO ZA PLATO PIVA ALI PA ZA VEČERJO ZA DVE OSEBI IN TAKE FORE.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.11.2008 12:27:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Igre, da slavljenec dobi darilo 21.11.2008 12:33:05
|
|
|
|
princeska1
|
Ja jaz mislim, da bi mu bilo všeč. Sicer ne bi nekaj ful pretiravala ampak nekaj se mi zdi, da bi moralo bit, ne samo da dobi darilo. To s škatlami Vzemi ali pusti se mi zdi dobra ideja, samo mogoče malo predolgo traja. Mogoče bi kaj krajšega. Dajte še kakšen predlog prosim, ker res ne vem kaj bi. Na vseh rojstnih dnevih je nekaj bilo ampak ne morem ponavljat, ker je tudi on že vse tiste fore videl, tako da potrebujem res kaj inovativnega.
|
|
|
|
RE: Igre, da slavljenec dobi darilo 21.11.2008 12:46:45
|
|
|
|
ninini
|
IZVIRNO SPOROČILO: živka Meni so pa te igre tako bedne. Enkrat so mi kolegice izročile darilo v osmih vrečah za smeti, eno v drugi, pa polno wc papirja not. Mi je bilo tako bedno, da sem komaj do konca pregledala Pol si pa ti bolj dolgočasna oseba če ti take fore niso všeč.Če se mal bolj praznuje je pa že fajn če je malo heca,sej ne morš sedet v enem kotu in cel popoldan ful resno gledat. Kako pa si se poročila -če sise sploh če ti to ni všeč,tam ti šele pripravijo en kup for.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.11.2008 13:12:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.11.2008 13:19:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......