|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Igrala za otroke
14.8.2007 11:36:41   
Nety
Pozdravljene!
Zanima me, če si je katera že izposodila igrala za otroke. Naš sinko bo v kratkem praznoval svoj 1. roj.dan in bi imeli piknik na prostem. Rada bi popestrila praznovanje s kakšnimi napihljivimi baloni ali napihljivimi igračami na katerih se otrok lahko igra, skače....
Zanima me, kje se lahko take stvari izposodimo?

Nety
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Igrala za otroke
14.8.2007 11:44:36   
Erdbeere
jaz mislim, da za 1. rojstni dan pa res ni potrebno to...no ja kokr komu paše, ampak otrok nima prav veliko od tega pri 1.rojstnem dnevu user posted image

(odgovor članu Nety)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.8.2007 12:14:21   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

jaz mislim, da za 1. rojstni dan pa res ni potrebno to...no ja kokr komu paše, ampak otrok nima prav veliko od tega pri 1.rojstnem dnevu user posted image

mogoče bodo pa tudi starejši otroci zraven?

Pri nas je bilo veliko starejših otrok na Julijinem prvem rojstnem dnevu in smo imeli trampolin in poganjalce, tobogan pa že imamo na vrtu. In nekaj balonov smo napihnili, balone različnih oblik sem zadnjič vidla v Müllerju. V glavnem mulci so se lepo zabavali.

Kje pa to izposojajo pa ne bi vedela, smo imeli na srečo piknik doma in so uporabili domače rekvizite.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.8.2007 12:17:15   
Olivija
Nekaj sem našla, samo nevem, če niso te zadeve prevelike:

http://www.chiart.net/balon/index.html

(odgovor članu Nety)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.8.2007 12:19:32   
Naja31
Mislim, da se jih da v Arielu izposoditi. Moja prijateljica se jih je lansko leto izposodila.

Če bodo samo 1 letniki, potem nima smisla. Če bodo pa tudi starejši otroci, je to super ideja.

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?