|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Igrala in pripomočki v vrtcu
24.3.2010 10:22:48   
Salja
Ali ste zadovoljni s tem kar imajo v skupinah , na dvorišču itd.?user posted image

Namreč ...imam kr nekaj pripombuser posted image in nevem, kam to javit oz. se pritožit?Ali se take prijave sploh kaj upošteva?user posted image

Niti slučajno me ne moreš prestrašiti....Imam otroka!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Igrala in pripomočki v vrtcu
24.3.2010 11:46:47   
darja.mark
je men tut znanka rekla da majo v njihovem vrtcu same lesene igrače user posted image ..mislim...ko to en zabriše drugemu v glavo ni glih prijetno...a res ne morejo kaj mehkejšega dati otrokom za igrat?

kako je pa na splošno po vrtcih pa ne vem se letos 1. vpisujemo tko da tole tut mene zanima :))

(odgovor članu Salja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.3.2010 11:48:23   
*ZiVa*

IZVIRNO SPOROČILO: darja.mark

je men tut znanka rekla da majo v njihovem vrtcu same lesene igrače user posted image ..mislim...ko to en zabriše drugemu v glavo ni glih prijetno...a res ne morejo kaj mehkejšega dati otrokom za igrat?

Meni pa ni lepšega kot lesena igrača. Probam kupovati res samo les. Mi plastika ne sede.

(odgovor članu darja.mark)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.3.2010 11:50:00   
*ZiVa*

IZVIRNO SPOROČILO: Salja

Ali ste zadovoljni s tem kar imajo v skupinah , na dvorišču itd.?user posted image

Namreč ...imam kr nekaj pripombuser posted image in nevem, kam to javit oz. se pritožit?Ali se take prijave sploh kaj upošteva?user posted image

Z igrali na dvorišču nisem zadovoljna in tudi vrtec ni. Žal pa občina nima denarja. Zato se hodijo igrat v druge enote vrtca. V igralnici pa imajo dovolj vsega. Sicer jih pa vidim, da dostikrat naredijo čisto svoje igrače, ki jih odrasli ne razumemo in ne vidimo.

(odgovor članu Salja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.3.2010 11:52:13   
Najaa
Zadovoljna. Sicer ima pa doma vsega več kot preveč pa ji je pol zanimivo čisto nekaj ****.

(odgovor članu *ZiVa*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.3.2010 11:58:29   
NEVA-1
Tud pri nas so igrala še iz časov, ko sem sama v vrtec hodila (nekaj je novejših), ampak so lepo ohranjena in vzdrževana, tako da niso moteča, otroci na njih enako uživajo, kot na drugih...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.3.2010 12:07:50   
3jeMi
salja... lahko se najprej obrneš na svet staršev, potem pa dalje... verjetno nisi edina, ki si nezadovoljna z igrali...

(odgovor članu NEVA-1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.3.2010 12:08:37   
Soncnica Sandra ***
Pri nas imajo zunanja igrala zelo lepa in tudi precej nova.
V igralnicah pa itak veliko bi rekla, da skoraj preveč igrač.

Če s čim nisi zadovoljna, lajko javiš na vodstvo vrtca, vendar običajno pripombo ene same mamice ne upoštevajo

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu NEVA-1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.3.2010 12:42:35   
kristinaj
a doma imate samo gumijaste igrače????tudi ta boli če prileti v glavo...

pri nas imajo super igrače, nove, igrala so nova, prenovljena..

z vrtcem kekec v ng sem zelo zadovoljna...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu Salja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.3.2010 21:19:14   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: *ZiVa*

IZVIRNO SPOROČILO: darja.mark

Meni pa ni lepšega kot lesena igrača. Probam kupovati res samo les. Mi plastika ne sede.

Ne samo da so lepe, tudi edine "naravne so". In običajno takšne iz katerih se res nekaj naučiš.

Salja, kake pripombe pa imaš čez igrače, če ni skrivnost?

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 24.3.2010 21:20:51 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu *ZiVa*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.3.2010 6:55:21   
Salja
Npr. jaslice do zdaj niso imeli nič, razn lesen vlakec...Po nekje 3 letih dobijo en peskovnik ono školjko ,ki se odpre.V igralnici jim rimankuje vsega...Takšne malenkosti me zmotijouser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.3.2010 8:52:47   
mate0ja
če so otroci zadovoljni in jih vzgojiteljice znajo zamotit, mi dol visi kake igrače imajo. Največkrat je ena žoga dovolj, da otroci uživajo v igri. Všeč mi je če pešejo, se igrajo igrice na prostem (npr. skrivalnice, se lovijo). Imamo doma dovolj igrač, tko da se doma lahko naigra. 

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Salja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.3.2010 9:01:07   
Hope2

Npr. jaslice do zdaj niso imeli nič, razn lesen vlakec...Po nekje 3 letih dobijo en peskovnik ono školjko ,ki se odpre.V igralnici jim rimankuje vsega...Takšne malenkosti me zmotijouser posted image

Uboga ti. Očitno ima doma en kup igrač, torej naberi ali dokupi in jim odnesi, ker revčki tam nimajo nič.

Ni važno število igrač, če jih vzgojiteljice znajo zamotit in še kaj zraven naučijo, da se otroke nauči uporabljat domišljijo in ne samo  plastiko, da jim vzgojiteljice ne prinesejo 3 voze igrač in se otroci sami igrajo v plastiki, on epa čvekajo in kofetkajo, temveč da se z njimi dejansko ukvarjajo, jih zamotijo, skupaj ustvarjajo..... In drugo je, da so igrače v razsulu, polomljene, nevarne za otroka, ali pa da niti vzgojiteljice ne znajo ustvarit otroško igro, torej so otroci prepuščeni sami sebi. Če moti tudi ostale starše, sem prepričana, ad se boste zmenili in vsak prispeval kako igračo v vrtčevo revščino ali poporosili občino za financiranje igral in igračuser posted image

(odgovor članu Salja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.3.2010 9:52:08   
koala
Jaz sem zadovoljna, tako z igračami v igralnci kot tudi z igrali.
Sicer pa moj itak najbolj uživa če lahko reže, trga lepi, riše,...

darja.mark kaj pa je narobe z lesenimi igračami, ker četudi plastično igrače dobiš v glavo boli.
Jaz definitivno raje kupim leseno igrače se mi zdi toliko bolj prijetna.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.3.2010 10:22:55   
Salja
Oprosti ampak zdi se mi en peskovnik(1x1m) premalo za tri skupine jaslic...user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.3.2010 12:42:13   
Lolek in Bolek
vesela bodi, da imajo en peskovnik. Poznam vrtec, ki ima komaj malo dvorišča in zelo malo maneverskega prostora za igro. Staršem je bilo bistveno da so otroka imeli sploh kam pripeljat v varstvo, zato ti svetujem da ne kompliciraš. Mogoče jih pa vzgojiteljica raje odpelje do bližnjega gozdička, pa se zraven tudi kaj naučijo?!

(odgovor članu Salja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.3.2010 12:49:19   
špelin@

Oprosti ampak zdi se mi en peskovnik(1x1m) premalo za tri skupine jaslic...user posted image

Pri nas ima cela enota vrtca, t.j. 2 jaslični skupini + 5 starejših) 1 peskovnik. In me nič ne moti, se pač po dnevih izmenjujejo v njem. Imajo tudi, npr., le 4 gugalnice, ampak ne vidim, da bi bil kdo prikrajšan...

Se podpišem pod Hope2!

Drugače pa pripombe oz. predloge posreduj članu sveta staršev, ki ste ga v skupini določili, le-ta jih potem pove na sestanku sveta staršev, od tam pa gredo - če so utemeljeni - na svet zavoda.

(odgovor članu Salja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?