frutka_
|
Seven, pri nas je enako. :) Še tako daleč je šlo, da sem denar od :torta:RD, ki sem ga imela pred kratkim ,porabila za malega...uf, sem bila "kregana" od možeka...:(:ups::( Ravno danes sem nekaj hodila po mestu in gledala v direndaju igrače, ki so svinjsko drage. Pa to je šele začetek, potem ko grejo v vrtec je še hujše se mi zdi, ker je pretok info. malo boljši...Joj! No, nazaj k temi! Jaz za malega razen enih par ropotuljic in mobila, ki je bil smešno poceni ter telovadnice, ki je bila zato dražja, nimam ničesar. Imam pa še en kup pliškov, ki še jih ne "uporablja".Zaenkrat mu je najbolj zanimivo opazovati sence in krošnje dreves v parku, pa smešno mu je, kadar mu face pokam. Najbrž mu bom kupila tisto knjigico, ki je pralna. Videla sem jih v Mothercare, v Emporiumu. Zdi se mi kar kvalitetna, ker se lahko na voziček pritrdi in take šumeče, pisane liste ima. Tudi cena je sprejemljiva, opere se, je čisto lahko, da jo lahko prime v ročice (nekatere ropotuljice so težke!),mamica pa mu lahko opisuje pisane motive in si s tem razvija center za govor...hm!
|