Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Igračke za novorojenčka? 15.8.2008 18:23:44
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Glasbeni vrtiljak nad posteljico e bila pri nas edina zanimiva "igrača". NAjboljša je bila mami .
|
|
RE: Igračke za novorojenčka? 15.8.2008 18:28:39
|
|
|
|
dory
|
Novorojenček je do 1m kajne? Takrat rabi samo mamo....resno... Potem pa kak vrtiljak z lučkami, da jih gleda na stropu...kaj takega..
|
|
|
|
RE: Igračke za novorojenčka? 15.8.2008 18:43:34
|
|
|
|
*bubi*
|
Ko začne malo bolj dojemat svet okoli sebe, je aktualno vse, kar šumi, piska, poje, se sveti,.... Takih igrač je ogromno po otroških trgovinah, ampak je škoda v naprej kupovat. Saj bodo obiski kaj prinesli
|
|
RE: Igračke za novorojenčka? 15.8.2008 20:05:01
|
|
|
|
Naja30
|
Kot je rekla predhodnica - obiski marsikaj prinesejo Nam so. Kupila sva pa vrtiljak za nad posteljico, ampak do cca 2-3m res rabijo samo mamo. Še ne dojemajo sveta okoli sebe tako. Naša je pri ene 2m začela opazovat eno barvno rožico iz hm-a. Po moje je bistveno pri tako mahnih, da je stvar čim bolj barvna in kontrastna.
|
|
|
|
RE: Igračke za novorojenčka? 15.8.2008 21:23:51
|
|
|
|
Zofy
|
Od TinyLove imajo tako fajno knjigico iz blaga, ki se jo da razstaviti, da je kot en trak (upam, da razumeš kaj mislim). Je ful dobra, ker ima ful kontrastne barve, postaviš pa jo lahko (raztegnjeno) na steno od zibke ali posteljice, da jo otrok gleda. Ker na začetku "palijo" več ali manj črno-beli vzorci. No, v tej knjigici je še poleg črne in bele še rdeča barva, ki pa je tudi ful močna barva, tako, da je ok. Imajo pa jo v baby centru (jaz sem jo vidla v spletni BC trgovini)
|
|
|
|
RE: Igračke za novorojenčka? 15.8.2008 22:38:16
|
|
|
|
Anonimen
|
tole je aktualno za našo . Vriska kot en vragec. In že vse ve kje kakšna stvar zašumi in piska, poje...
|
|
|
|
RE: Igračke za novorojenčka? 16.8.2008 8:25:29
|
|
|
|
Mišni
|
Pri nas so bile na najprej zanimive darilne mašne. Na vsaki strani lupinice je imel eno navezano (takrat še ni bilo ležalnikov). S tistimi je imel gotovo kakšna 2 meseca ali pa še več zelo veliko dela.
|
|
RE: Igračke za novorojenčka? 16.8.2008 15:02:14
|
|
|
|
Katjusa
|
mi nismo nič kupovali smo vse dobili..... kasneje sma kupla eno tako gumjasto grizoldo k so vse tak plastične ampak to mislim da je blo pr ene 3 mesecih če ne še mal kasnej.... sej igračke boste kupovali kasneje zdej v začetku pa nima smisla.... telegrami pridejo ponavadi tiste živalce na poteg kjer igra glasba potem darila prnesejo razne te grizolde.... kupiš lahko edino vertiljak za nad posteljo mi smo ga dobili tak da ga nismo kupovali pa tud uporabljali ga nismo se mi je zdelo to tak glasno raje sama malo otroku lepo nežno zapojem.....
|
|
|
|
RE: Igračke za novorojenčka? 16.8.2008 15:43:24
|
|
|
|
mišk
|
Pri nas je bil zelo aktualen vrtiljak za na posteljco. Res dobra naložba! Dobili pa smo tudi enako igralno blazino, kot jo ima Didlinaa in je bila tudi zakon. A vrtiljak nam je pa res prišel prav.
|
|
|
|
RE: Igračke za novorojenčka? 19.8.2008 0:26:54
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy Od TinyLove imajo tako fajno knjigico iz blaga, ki se jo da razstaviti, da je kot en trak (upam, da razumeš kaj mislim). Je ful dobra, ker ima ful kontrastne barve, postaviš pa jo lahko (raztegnjeno) na steno od zibke ali posteljice, da jo otrok gleda. Ja, mi jo imamo in je super - reče se ji First book (Tiny love). Dali smo jo v košaro (včasih tudi okrog zibke, pa nad zibko - kot lok, pa kar tako, na posteljo okrog nje..) in je rada gledala čb slike, sedaj pa jo ful zanimajo barvni. Sicer pa se strinjam - sprva je najboljša "igrača" mama, nekje pri 2 m, ko začne bolje dojemati, pa so zakon vse "šumečke" (barvite knjigice s šumečim listom ali kaj drugega, kar šumi), glasbene ropotuljice (tiny love ima enega zajca, ki je ful zakon - lahko ga kamorkoli obesiš, da zvončklja, ima tudi šumeča ušesa, zdaj ga prav rada mečka po rokah ).
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.