|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Igračke za novorojenčka?
15.8.2008 16:54:55   
Tejchy
Mene pa zanima kake igrače ste kupile za novorojenčka, če sploh?

Dokler ne zna prijemat, jih itak ne bo uporabljal... pa vseeno...
Ker js zaenkrat nimam niti ene.... razen tistih, ki so obešene na igralnem centru.
....... pa ne vem a naj kaj kupim al ne user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Igračke za novorojenčka?
15.8.2008 18:23:44   
K_a_t_i
Glasbeni vrtiljak nad posteljico e bila pri nas edina zanimiva "igrača". NAjboljša je bila mami user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.8.2008 18:28:39   
dory
Novorojenček je do 1m kajne? Takrat rabi samo mamo....resno...

Potem pa kak vrtiljak z lučkami, da jih gleda na stropu...kaj takega..

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.8.2008 18:43:34   
*bubi*
Ko začne malo bolj dojemat svet okoli sebe, je aktualno vse, kar šumi, piska, poje, se sveti,....

Takih igrač je ogromno po otroških trgovinah, ampak je škoda v naprej kupovat. Saj bodo obiski kaj prinesli user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.8.2008 20:05:01   
Naja30
Kot je rekla predhodnica - obiski marsikaj prinesejo user posted image  Nam so. Kupila sva pa vrtiljak za nad posteljico, ampak do cca 2-3m res rabijo samo mamo. Še ne dojemajo sveta okoli sebe tako. Naša je pri ene 2m začela opazovat eno barvno rožico iz hm-a. Po moje je bistveno pri tako mahnih, da je stvar čim bolj barvna in kontrastna.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.8.2008 21:23:51   
Zofy
Od TinyLove imajo tako fajno knjigico iz blaga, ki se jo da razstaviti, da je kot en trak (upam, da razumeš kaj mislim). Je ful dobra, ker ima ful kontrastne barve, postaviš pa jo lahko (raztegnjeno) na steno od zibke ali posteljice, da jo otrok gleda. Ker na začetku "palijo" več ali manj črno-beli vzorci. No, v tej knjigici je še poleg črne in bele še rdeča barva, ki pa je tudi ful močna barva, tako, da je ok. Imajo pa jo v baby centru (jaz sem jo vidla v spletni BC trgovini)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.8.2008 22:38:16   
Anonimen
tole je aktualno za našo user posted image . Vriska kot en vragec.user posted image  In že vse ve kje kakšna stvar zašumi in piska, poje...

(odgovor članu Zofy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
16.8.2008 8:25:29   
Mišni
Pri nas so bile na najprej zanimive darilne mašne. Na vsaki strani lupinice je imel eno navezano (takrat še ni bilo ležalnikov). S tistimi je imel gotovo kakšna 2 meseca ali pa še več zelo veliko dela.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.8.2008 15:02:14   
Katjusa
mi nismo nič kupovali smo vse dobili..... kasneje sma kupla eno tako gumjasto grizoldo k so vse tak plastične ampak to mislim da je blo pr ene 3 mesecih če ne še mal kasnej.... sej igračke boste kupovali kasneje zdej v začetku pa nima smisla.... telegrami pridejo ponavadi tiste živalce na poteg kjer igra glasba potem darila prnesejo razne te grizolde.... kupiš lahko edino vertiljak za nad posteljo mi smo ga dobili tak da ga nismo kupovali pa tud uporabljali ga nismo se mi je zdelo to tak glasno raje sama malo otroku lepo nežno zapojem.....

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.8.2008 15:43:24   
mišk
Pri nas je bil zelo aktualen vrtiljak za na posteljco. Res dobra naložba!
Dobili pa smo tudi enako igralno blazino, kot jo ima Didlinaa in je bila tudi zakon. A vrtiljak nam je pa res prišel prav.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.8.2008 0:26:54   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Od TinyLove imajo tako fajno knjigico iz blaga, ki se jo da razstaviti, da je kot en trak (upam, da razumeš kaj mislim). Je ful dobra, ker ima ful kontrastne barve, postaviš pa jo lahko (raztegnjeno) na steno od zibke ali posteljice, da jo otrok gleda.

Ja, mi jo imamo in je super - reče se ji First book (Tiny love). Dali smo jo v košaro (včasih tudi okrog zibke, pa nad zibko - kot lok, pa kar tako, na posteljo okrog nje..) in je rada gledala čb slike, sedaj pa jo ful zanimajo barvni.

Sicer pa se strinjam - sprva je najboljša "igrača" mama, nekje pri 2 m, ko začne bolje dojemati, pa so zakon vse "šumečke" (barvite knjigice s šumečim listom ali kaj drugega, kar šumi), glasbene ropotuljice (tiny love ima enega zajca, ki je ful zakon - lahko ga kamorkoli obesiš, da zvončklja, ima tudi šumeča ušesa, zdaj ga prav rada mečka po rokah user posted image ).

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Trombofilija lahko v nosečnosti povzroča z...
Ženska s trombofilijo se lahko sooča tudi z zmanjšano možnostjo zanositve, in če ostane noseča, s pogostimi spontanimi s...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.