Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Igračke, ki oddajajo zvok? 18.10.2005 12:17:38
|
|
|
|
PBJ
|
Jaz sem v Baby centru kupila takšnega hroščka(proizvajalec GIORDANI), ki ga obesiš in če narahlo udariš po njem zaigra. Je pa plišast in moj ga ima zelo rad . Stal pa je 1990 sit.
|
|
RE: Igračke, ki oddajajo zvok? 18.10.2005 17:41:17
|
|
|
|
pravljica
|
ja, kar v BC, boš ziher našla kaj
|
|
RE: Igračke, ki oddajajo zvok? 19.10.2005 12:22:02
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Igrač na ta način je ogromno. Kristina je najbolj navdušena in že 14 mesecev ji dobro služijo "ključi" Fiser Price. Na sredini je sonček, kjer se pritisne za glasbo, okrog pa so različna grizala.Kupljeno v Baby centru.
|
|
|
|
RE: Igračke, ki oddajajo zvok? 20.10.2005 10:53:45
|
|
|
|
Lu
|
IZVIRNO SPOROČILO: BARBARA R. Igrač na ta način je ogromno. Kristina je najbolj navdušena in že 14 mesecev ji dobro služijo "ključi" Fiser Price. Na sredini je sonček, kjer se pritisne za glasbo, okrog pa so različna grizala.Kupljeno v Baby centru. Ravno take smo že imele, vendar je ta sonček barvo puščal, v bistvu tiste slikce k so bile gor narisane, in smo nesle nazaj. Bomo že nekaj našle za mojo radovednico. Hvala vam.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?