|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Igrače za dvoletnika
11.3.2007 12:44:12   
Lunc_a
sinu bi hotela kaj zopet kupiti,pa vedno ko grem v trgovino ni nič pametnega.Potrbeujem predloge,ima že polno avtov,likov za vstavljanje,lego,pametnega kužka,delavnico z  orodji itd.Ne vem kaj naj mu kupim.Sicer se vedno razveseli avte,ampak teh ima že res polno
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Igrače za dvoletnika
11.3.2007 13:16:17   
Seven*
Ce ze ima toliko stvari, potem mu ne kupi NIC. 

Gospa sem.

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.3.2007 13:18:09   
Maxica
Ne vem, zakaj bi mu kupila. A ima rojstni dan? Sicer je vedno pametno kupiti kakšno knjigico ali kaj didaktičnega morda. Pri nas vem, da če ima ful igrač na kupu, se enostavno ne zna igrati. Če ima pa samo npr.20 lego kock, pa iz njih dela vse sorte.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.3.2007 15:29:14   
total
Jaz sm mu nazadje kupila velik tovornjak za ven v pesek,ga ni imel si ga je pa želel in zdaj se veslo igra zunaj mami pa ma mir..user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.3.2007 15:38:25   
Anonimen
Žogo.

(odgovor članu Lunc_a)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
11.3.2007 17:17:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
11.3.2007 18:41:07   
tulip
Električni vlakec, ali pa kaj za risat, za ustvarjat iz plastelina...tudi fantje to radi počnejo!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.3.2007 19:09:26   
bskrle
Barvice in papir.

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.3.2007 20:37:25   
pikapolona2
vzami dva stola...pa kakšno staro rjuho in nekaj kljukic za obešanje pa mu naredi šotor..vanj naj prinese pouštre in kakšno igračo....boš videla kako bo navdušen najprej nad gradnjo nato pa se bo še skrival in raziskoval.
Po moje je fino če otroku že kmalu pokažeš da ni potrebno imeti veliko igrač...veliko bolj je pomembna domišljija user posted image
jst se še danes spomnim ko mi ja mami skrila kotalke ker sem se kotalkala po stanovanju in je spodnji sosed bentil...jaz pa sem takoj našla rešitev...sem imela tak lesen vlakec in vagone...in sem z trakovi lepo privezala vagona na noge.....sosed pa je zopet mamo nadiral ..ona pa mu je sveto zatrjevala da nimam več kotalk jst pa sem sam tiho opazovala......ampak kotalke sem imela...user posted image

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.3.2007 21:42:40   
frutka_
plastelin
sestavljanko cca 15kosov
prstne barve
škarjice
knjigico (teh ni nikoli preveč)
"delovni" zvezek z nalepkami
...

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.3.2007 9:49:12   
Balerina
Ja jaz sem tud proti da imajo preveč igrač zato tudi midva najini user posted image  skoraj nič ne kupiva. Če pa bi ji že kupila, kre ima rojstni dan ali kaj podobnega bi ji nekaj za igranje zunaj saj se nam obetajo res lepi dnevi in mislim da je boljše da je otrok čim več zunaj. Se mi pa zdi bolj pomembno, da ko smo prosti z otrokom čim več preživimo in morda bi bilo lepše dan popestriti z obiskom kakšnega živalskega vrta ali pa akvarium kot pa z še enim avtočkom, ki  bo zanimil kakšnih 15 minut. Otroci si tudi izlete lepo zapomnijo in ne le igrač.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.3.2007 9:57:41   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

plastelin
sestavljanko cca 15kosov
prstne barve
škarjice
knjigico (teh ni nikoli preveč)
"delovni" zvezek z nalepkami

...

se strinjam z zgoraj naštetim in dodajam "Playmais", super je za ustvarjat, tudi za majhne otroke.
Naši dve imata sicer tudi ogromno igrač, tako da te razumem. Smo pa mi zdaj tudi uvedli nagrajevanje z izleti in zdaj Ana komaj čaka, da se odravimo v Postojnski grad. Zadnjič smo šli pogledat Neuschwanstein in je uživala 100 na uro.

< Sporočilo je popravil Olivija -- 12.3.2007 9:59:26 >

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.3.2007 10:13:26   
honey
Jaz sem našemu tudila kupila včasih kakšno malenkost, čeprav ima res vsega čez glavo, zdaj sem pa ravno zato nehala, ker enostavno mu nimam več kaj kupit, malenkosti ima pa enostavno preveč. Zato sva se z možem odločila, da bo dobil igrače samo še za rojstni dan (saj bo ta kmalu, 1.4.). Kupila mu bova magnetno tablo za risanje, ker vem, da jo bo najbolj vesel. Pa če bo mami danes dobila v Hoferju tisto napihljivo igračo za skakanje in neki šotor s tunelom, kar mu bo po moje tudi všeč, ampak to mu bo pa teta dala za rojstni dan user posted image . Ampak to bodo itak vse igrače, ki mu jih bom postavila zunaj na vrt in bo združil vse - zabavno in koristno. Res pa je, da nima nikoli preveč kamionov, traktorjev, lopatk, grabljic ipd. za v peskovnik. To pa pri nas vedno rabimo.

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.3.2007 20:28:45   
Metuljček Cekinček
IZVIRNO SPOROČILO: honey

... v Hoferju tisto napihljivo igračo za skakanje 

Jaz sem podobno napihljivo zadevo kupila nečaku za 2. rojstni dan in je bil popolnoma navdušen.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?