|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Igrače na dopustu
3.8.2007 22:07:45   
tamala83
pozdravček

čez približno mesec in pol gremo na morja na Djerbo. Mala bo takrt stara 2 leti, in niti približno ne vem kaj ji naj vzamem zraven za igrat. ok, plišek z katerim aja, to že, kaj pa za čez dan? na letalo nemorem vlačit cel kup igrač, tka da vas prosim za kako fino idejo.

hvala lepa

1 lp

31.08.2005 je iz neba padla zvezdica nama v naročje
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Igrače na dopustu
3.8.2007 22:18:20   
eya
Jaz na tvojem mestu sploh ne bi vzela igrače sabo, saj se bo že z drugimi stvarmi zabavala. Mogoče kako knjigico, ali pa kaj za risat.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu tamala83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.8.2007 22:26:30   
pika30
Jaz bi tud šla za tak dolgo na Djerbo.user posted image

Vzemi ji pač nekaj malega s čim se najrajši igra.
Pa lepo se imejte na dopustu. user posted image

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.8.2007 22:26:58   
Antigona
Mi smo bili 2 tedna v Tuniziji maja z 21 mesečnikom... Od igrač smo imeli s sabo pliškota s katerim aja, ene take mini barvice, eno knjigico, en avtek in eno tako igračo kao televizija k si ji menjal slikice, ki jo je dobil v tavelikem kinder jajcu...

Tam smo kupili lamberček z lopatko in grabljicami ter posodicami, pa 10 kartic ki jih je potem gledal in prekladal...
Več kot to nismo rabili...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.8.2007 22:28:34   
Antigona
A ja, slikice iz dopusta so pa v albumu... Žan je ful užival in moram rečt da svojih igrač ni prav nič pogrešal, se mu je itak čist preveč dogajal...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.8.2007 22:29:34   
kofetek2010
naša je imela:
- dojenčka & voziček zanj (Baby born marelo)
- pliškote s katerimi spi
- zvezek, pobarvanko & barvice
- knjigice

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.8.2007 22:29:45   
sacha
Lopatice, vedrce, posodice za potičke...in podobno.

In seveda zaščito na soncu in igro v poznejših popoldanskih urah.

Lepo se imejte!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.8.2007 22:38:59   
Maco
Tudi mi smo bili na Djerbi in smo za nasega dveletnika s seboj vzeli obvezno opremo brez katere ne gremo nikamor: avtomobilcke user posted image , pa seveda razne lopatke, grabljice, loncke in podobno opremo za mivko. Vzeli pa smo tudi barvice in knjigice, skratka bili smo kar dobro otovorjeni ampak nic nismo vzeli za brez veze. Je pa fino imet s seboj kaksno zogo (lahko pa jo kupis tudi tam). Pa lepe pocitnice vam zelim.

(odgovor članu tamala83)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.8.2007 10:18:09   
srki
Nič dosti, kakšno punčko, knjigico. Verjetno si bo tudi tam česa zaželela, pa ji tam kaj kupite.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.8.2007 10:56:39   
Anonimen
Rokavčke, žogo za napihnit. Stvari, ki zavzamejo čim manj prostora.

In eno igračo, ki si jo izbere sama. Več ne, ker se ji itak full dogaja. Če boste kaj pogrešali, kupite tam.  

(odgovor članu tamala83)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
4.8.2007 22:50:19   
bobek05
mi smo se s 25-letnikom danes vrnili z morja

večina igrač je bila odveč, ker je bil obseden z vodo in kopanjem... so nam pa zelo prav prišle vse igrače, ki so bile povezane z vodo (kanglica, napihljiva žoga, napihljiva ribica itd.)..

ker smo bili na Slo obali, smo mu kupili tudi Cicido (je sicer od 2-6 let in večino stvari ne razume, so mu pa bile ful všeč pravljice in pesmice, pa še nekaj nalepk je zraven za lepit v revijo)... se je fajn zamotil za nekaj časa (njegove knjigice mu niso več zanimive, ker jih pozna)

1 dan pred odhodom smo šli tudi v knjižnico in vzeli eno otroško knjigo o dinozavrih (naš je nor nanje) in brez te knjige naš na morju skoraj nič ne bi pojedel... tako pa smo ga zaposlili z (novo) knjigico in uspelo nam je, da je nekaj pojedel (ps. doma drugače ful pridno je, tam pa ni in ni šlo, verjetno zaradi spremembe okolja, tako da na to računaj)

ene mini avtomobilčke smo mu tam kupili, pa še eno igračo za katero pa ne vem kako se ji reče (imaš tablo z luknjicami in otrok not vstavlja neke vrste plastične "žebljičke", če veš kaj mislim...) - sicer je od 4.leta dalje, ampak naš se je ful navdušil še nad rivanjem tistih "žebljičkov" ven

odloči se pač za tisto, kar misliš, da bi tvojo naj bolj pritegnilo... vsekakor pa svetujem nekaj starega, na kar je že navajena in nekaj novega, kar jo bo pritegnilo

pa lep dopust

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.8.2007 13:18:25   
tina104
Se strinjam z bobek: nekaj starega in nekaj novega, pa ne preveč, ker jih tako vse drugo zanima.

Mi bomo vzeli na morje lopatko, grabljice in vedro. Poleg tega še eno žogo, za spanje rabi odejico, medvedka in muco. Pa še kako knjigico. To je to. Lani smo imeli zraven še nekaj ve igrač, pa je na koncu bila najbolj zanimiva samo odejica, lopatka in žoga, ki smo jo kupili tam.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.8.2007 13:20:00   
tina104
Tamala, javi se kaj na temi avgustovke 2005, pa poročaj, kaj je pri vas kaj novega. Že dolgo se nisi nič javila!

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Mame tretjino svojega življenja skrbijo za...
Rezultati kažejo, da mame za kuhanje porabijo 3.603 ure svojega življenja, za pranje pa 2.442 ure. Med drugimi dejavnost...
Okrasitev za noč čarovnic: 9 idej
Približuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.