Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ideje za praznična darila 29.11.2010 17:20:48
|
|
|
|
nynna
|
Tole je pa super
|
|
|
|
RE: Ideje za praznična darila 29.11.2010 18:28:26
|
|
|
|
alda
|
Glede na to da odhajam na dolgo pot , sva s sinkom naredila že darila in jih nekaj celo zavila. Bom pa poleg nakita, ki ga sama izdelujem letos podarila obeske iz gipsa,ročno pobarvane. Jih bom zdaj poslikala in dala v album . Sem pa lani v iste modelčke zlila rastopljeno čokolado in tako naredila take čokolatinčke, jih dala v papirnate košarice, narejene iz embalaže za sirčke, zavila s celofonom in mašna in to je to! Pa tudi čokoladni liker sama skuham , kupim flaške jih poslikam s barvo za steklo , zavijem al pa samo mašna . Sladko in poceni!
|
|
RE: Ideje za praznična darila 29.11.2010 18:45:44
|
|
|
|
alda
|
No sem že dala v album...pod darila in kar tako so moja letošnje stvaritve, ko se pa vrnem s služb. poti pa naprej
|
|
RE: Ideje za praznična darila 30.11.2010 14:23:54
|
|
|
|
vesna_b
|
ej, punce, super ideje hvala
|
|
|
|
RE: Ideje za praznična darila 30.11.2010 14:44:55
|
|
|
|
barika
|
Glede na razmere na cesti, bi bila jaz zelo vesela kakšnih "mestnih derez" in gamaš. ..eni smo bolj na peš narejeni , pa grelniki za roke (dober evro)...
|
|
|
|
RE: Ideje za praznična darila 30.11.2010 14:46:06
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ekaz Glede na to, da so prazniki pred vrati, predlagam, da zbiramo ideje za darila, in sicer manjših vrednosti - tam nekje do max. 20 EUR. Vem, da je bilo na to temo že kar nekaj govora, zato dajmo samo na kratko napisat KAJ ali pa link s sliko. Jaz bom letos darovala tole (za ženske): http://www.dominstil.si/articles/takosenaredi/1242/ustvarjalna-ideja-preprosto-doma-narejeno-darilo/ , pa tudi za kakšnega moškega bi tole prav prišlo
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?