Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ideje za darilo 3-letniku 16.4.2007 8:52:36
|
|
|
|
*alja*
|
Bon v keri otroški trgovini je najboljša rešitev če nimaš idej in ne veš kaj ima rat!
|
|
RE: Ideje za darilo 3-letniku 16.4.2007 9:35:45
|
|
|
|
metkica1
|
Skiro s tremi kolesi, je super zadeva, imajo ga v BC v akciji.
|
|
|
|
RE: Ideje za darilo 3-letniku 16.4.2007 9:45:14
|
|
|
|
Anonimen
|
knjiga, legice, kak avto, ali kako drugo vozilo, helihopter recimo??!! ne vem kok dnarja si pripravljena odštet??!!
|
|
|
|
RE: Ideje za darilo 3-letniku 16.4.2007 9:48:07
|
|
|
|
Maxica
|
Ali pa vprašaj njegovo mamico, če rabi kaj takega za oblečt, da ima morda v planu kupit.
|
|
RE: Ideje za darilo 3-letniku 16.4.2007 9:49:28
|
|
|
|
lex
|
Tudi razne knjigice so lepo darilo. Drugače pa: legice, avtomobilčki, prstne barve, kakšno glasbilo, ali pa kakšno risanko na DVDju
|
|
RE: Ideje za darilo 3-letniku 16.4.2007 10:09:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Puzzle, Spomin, Človek ne jezi se, ...
|
|
|
|
RE: Ideje za darilo 3-letniku 16.4.2007 11:23:08
|
|
|
|
bskrle
|
orodje - imajo odlično otroško, znamka Bosch
|
|
|
|
RE: Ideje za darilo 3-letniku 16.4.2007 12:14:06
|
|
|
|
daria78
|
Naš triletnik ima zelo rad avtomobilčke od "PLAYSCHOOL". So narejeni iz trde gume in na plastičnih kolesih, ki se ne polomijo. Kupila sem mu serijo petih čisto majhnih (gasilec, policist, taxi, cabrio in džip) in se z njimi zelo rad igra na preprogi, kjer so narisane ceste.
|
|
|
|
RE: Ideje za darilo 3-letniku 16.4.2007 13:29:12
|
|
|
|
abi
|
IZVIRNO SPOROČILO: bskrle orodje - imajo odlično otroško, znamka Bosch orodje - imajo odlično otroško, znamka Bosch Ja, pomoje bo res vesel kakšnega orodja - jaz sem ravno včeraj podarila nečakinji za njen 3 rd. kosilnico od Bosch-a, in je bila od vseh daril najbolj navdušena nad njo.
|
|
|
|
RE: Ideje za darilo 3-letniku 16.4.2007 13:36:05
|
|
|
|
sayuri
|
Moj triletnik obožuje vsa prevozna sredstva in vso gradbeno mehanizacijo Rad gleda knjigice, riše z barvicami, voščenkami, vodenkami... Rad posluša pesmice na CDju, gleda risanke na DVDju... Zunaj ima rad žogo in samokolnico Svetujem ti, da vprašaš mamico, če kaj rabi oz. s čim se rad igra. Moj recimo kock ne mara in bi zgrešila, če bi mu jih prinesla
|
|
|
|
RE: Ideje za darilo 3-letniku 16.4.2007 13:41:53
|
|
|
|
NIN@
|
http://www.huda-mravljica.si/ ti imajo igračke po letih razvrščene, za lažkji izbor!!!! In podločitev!! lp nin@
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Slovenija ima talentmarantzKdo je tvoj zmagovalec talentov?Lina Kuduzović (
21%)
Maja Keuc (
44%)
Maestro (
16%)
Alen Vogrinec Vesel (
8%)
Sanja Poljšak Pesan (
6%)
drugi (
6%)
Število vseh glasov: 346Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!