|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ideje za SMS sporočilo
28.12.2004 13:52:22   
Anonimen
Hojla!

Tudi moj porodni termin se hitro bliža - 23. 1. 2005. Vsi domači pravijo, da bom rodila prej, tudi jaz imam tak občutek. Ker sem pravkar pričela pripravljati vse za dojenčka, od pranja oblekic do pripravljanja prtljage, sem prišla tudi do seznamov ljudi, ki jih je treba obvestiti o rojstvu našega sončka. Nekaj jih bomo kar poklicali, ostalim pa bi rada poslala kakšno lepo SMS sporočilo. Vem, da je bilo nekoč že nekaj objavljeno na teh straneh, a nimam energije iti iskat nazaj vseh 250 strani. Rada bi SMS, ki bi bil napisan, kot da ga sporoča sam dojenček, saj veste, npr. Moje ime je ...........Rodil sem se ........

Pomagajte mi, prosim! :zmeden::zmeden:Vem, da ste polne fajnih idej!:rozica::rozica::rozica::rozica:

Bye,

Blacky in :duda::modri:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ideje za SMS sporočilo
28.12.2004 14:03:38   
eva1
Hm,, mislim, da je en sms sel nakako takole:
Mamici v veselje in atiju v ponos,
na svet sem prikukal brez zobkov in bos,
dne... ob...
velik ... in tezek...
Vas ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ideje za SMS sporočilo
28.12.2004 14:52:38   
barby*
:bravo::bravo::bravo:LUŠTKANO

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ideje za SMS sporočilo
28.12.2004 15:21:39   
Anonimen
iiii:bravo: lepo lepo:love::love:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: SMS ob rojstvu naših pikic
7.10.2005 15:42:01   
jasny
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Hm,, mislim, da je en sms sel nakako takole:
Mamici v veselje in atiju v ponos,
na svet sem prikukal brez zobkov in bos,
dne... ob...
velik ... in tezek...
Vas ....

Meni je ta full všeč!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: SMS ob rojstvu naših pikic
16.10.2005 15:20:06   
Anonimen
Jasny, ne morem verjeti, da si našla tole mojo temo tako daleč nazaj. Mi je prav spomine prineslo nazaj. Zdaj je moj Nejc star že skoraj 9 mesecev, tako lepo se je tega spomniti nazaj.

Ja, tudi meni je ta verz bil najlepši in smo ga tudi uporabili. Čeprav pa me je občutek varal in nisem rodila nič prej, pač pa 4 dni po roku, pa še to so umetno sprožili.user posted image user posted image

(odgovor članu jasny)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......