Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ideja-darilo ob obletnici poroke 25.9.2009 14:02:20
|
|
|
|
Anja24
|
Plačaj jima kak enodnevni ali dvodnevni izlet.
|
|
|
|
RE: Ideja-darilo ob obletnici poroke 25.9.2009 15:25:46
|
|
|
|
pikica*
|
Na netu poišči kako se imenuje 30. obletnica. Vem, da ima vsaka svoje ime....npr. papirna, usnjena itd. Potem jima pa kaj na to temo kupi. Če je npr. usnjena, kupi nekaj usnjenega.
|
|
|
|
RE: Ideja-darilo ob obletnici poroke 25.9.2009 21:02:20
|
|
|
|
luka jan
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica* Na netu poišči kako se imenuje 30. obletnica. Vem, da ima vsaka svoje ime....npr. papirna, usnjena itd. Potem jima pa kaj na to temo kupi. Če je npr. usnjena, kupi nekaj usnjenega. Sem cel net obrnila, pa nikjer nisem zasledila kako bi se reklo 30. obletnici. Jutri grem malo v akcijo, malo bom pogledala po turističnih agencijah, pa še v Mobitelove o štarcuno grem malo pogledat kaj imajo. Ker imata moja dva pri njih že sklenjeno naročnino bom verjetno vzela kar kakšen telefon in podaljšala. A jih moram imet zato zraven, ali lahko to uredim sama? Verjetno ne, kaj?
|
|
|
|
RE: Ideja-darilo ob obletnici poroke 25.9.2009 21:37:29
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: luka jan IZVIRNO SPOROČILO: pikica* Na netu poišči kako se imenuje 30. obletnica. Vem, da ima vsaka svoje ime....npr. papirna, usnjena itd. Potem jima pa kaj na to temo kupi. Če je npr. usnjena, kupi nekaj usnjenega. Sem cel net obrnila, pa nikjer nisem zasledila kako bi se reklo 30. obletnici. Jutri grem malo v akcijo, malo bom pogledala po turističnih agencijah, pa še v Mobitelove o štarcuno grem malo pogledat kaj imajo. Ker imata moja dva pri njih že sklenjeno naročnino bom verjetno vzela kar kakšen telefon in podaljšala. A jih moram imet zato zraven, ali lahko to uredim sama? Verjetno ne, kaj? 30. obletnica je biserna če se katero zanimajo imena imam doma spisek
|
|
|
|
RE: Ideja-darilo ob obletnici poroke 25.9.2009 21:41:35
|
|
|
|
botrca
|
Izlet v Benetke ali Pariz, kakšno kopanje z masažo in savno, ali pa kakšen aparat ali bon katerega trg. centra ali kaj podobnega.
|
|
RE: Ideja-darilo ob obletnici poroke 29.9.2009 14:28:43
|
|
|
|
luka jan
|
Evo našla, biserna kopel v Zdravilišču Laško. To bo en del darila, potem pa bom še vsakemu kupila en mobitel in tu zopet rabim pomoč. Kupila bom telefon, ki se ne bo vezal na nobeno naročniško razmerje, ker če hočem naredit vezavo ju moram imet poleg, potem pa ne bi bilo presenečenja. V bistvu sploh nič ne vesta da kaj pripravljamo, vse od zabave do povabljenih bo eno veliko presenečenje. V glavnem, kateri model naj izberem, da ne bo preveč kompliciran, pa ne prevelik, lahko tudi za oba različna?
|
|
|
|
RE: Ideja-darilo ob obletnici poroke 29.9.2009 15:04:25
|
|
|
|
Tjašy
|
Jaz sem mojima dvema za 25.obletnico častila polet z balonom.Bila sta zeeeelo zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Ideja-darilo ob obletnici poroke 29.9.2009 17:12:40
|
|
|
|
luka jan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjašy Jaz sem mojima dvema za 25.obletnico častila polet z balonom.Bila sta zeeeelo zadovoljna. Super ideja, samo žal pri mojih to ne bi vžgalo, mami ima strah pred višino, tako da jo za noben denar ne spravim v zrak, pa vseeno hvala za idejo. Sem malo brskala med poudniki telefonov in našla TALE telefon. Je sicer čisto osnoven model, precej nezahteven, poleg tega pa ima vse kar moja dva rabita. Je pa še zanimiv zato, ker ga lahko polniš kar s pomočjo sonca, baje da ena ura napajanja preko sonca zadostuje za 10 minut pogovora. Ker ne nameravam vzet nobene vezave mi je tudi cena ugodna. Sedaj bom pa res mogla mal pohitet, sobota se bliža. Kaj mislite?
|
|
|
|
RE: Ideja-darilo ob obletnici poroke 13.10.2009 17:25:39
|
|
|
|
Tooncie
|
Živjo, sem po naključju naletela na tole razpravo, in se mi zdi, da bi bila vesela enega od paketov Zvezdar, www.zvezdar.com. To so škatle, v katerih je knjižica s ponudbo različnih aktivnosti, in bon, s katerim si lahko eno od njih izbereta sama. Zaenkrat je še nova zadeva (in tudi spletna stran še v nastajanju), ampak jih že lahko naročite po telefonu ali email naslovu. Že preizkušeno in deluje :)
|
|
|
|
RE: Ideja-darilo ob obletnici poroke 27.10.2009 18:14:49
|
|
|
|
luka jan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tooncie Živjo, sem po naključju naletela na tole razpravo, in se mi zdi, da bi bila vesela enega od paketov Zvezdar, www.zvezdar.com. To so škatle, v katerih je knjižica s ponudbo različnih aktivnosti, in bon, s katerim si lahko eno od njih izbereta sama. Zaenkrat je še nova zadeva (in tudi spletna stran še v nastajanju), ampak jih že lahko naročite po telefonu ali email naslovu. Že preizkušeno in deluje :) Sem šele sedaj našla tvoj predlog. Hvala za idejo, ni slaba, samo zame je bilo prepozno. S telefonom in kopeljo sem sem zadela u nulo, tvoja ideja pa mogoče naslednje leto.
|
|
|
|
RE: Ideja-darilo ob obletnici poroke 27.10.2009 19:42:02
|
|
|
|
zmajaz
|
Če bi lahko kako prišla do njunih osebnih izkaznic, potem onadva ne bi rabila biti zraven, ko boš kupovala mobitele.
|
|
|
|
RE: Ideja-darilo ob obletnici poroke 27.10.2009 23:33:37
|
|
|
|
malania
|
Poznam primer, ko so paru, ki je praznoval 40. letnico, na večji papir na lepo napisali vseh 40 let obletnic (tako kot se jim reče..) pa dali v okvir.. Ni ne vem kako uporabno, je pa lahko lepo darilo oz. pozornost, še posebej če je narejeno doma in iz srca...
|
|
RE: Ideja-darilo ob obletnici poroke 28.10.2009 11:19:27
|
|
|
|
felicia
|
evo tole so te obletnice 1. OBLETNICA: bombažna poroka 2. OBLETNICA: usnjena poroka 3. OBLETNICA: pšenična poroka 4. OBLETNICA: voščena poroka 5. OBLETNICA: lesena poroka 6. OBLETNICA: ciprova poroka 7. OBLETNICA: volnena poroka 8. OBLETNICA: makova poroka 9. OBLETNICA: lončena poroka 10. OBLETNICA: kositrna poroka 11. OBLETNICA: koralna poroka 12. OBLETNICA: svilena poroka 13. OBLETNICA: šmarnična poroka 14. OBLETNICA: svinčena poroka 15. OBLETNICA: kristalna poroka 16. OBLETNICA: safirna poroka 17. OBLETNICA: cvetna poroka 18. OBLETNICA: turkizna poroka 19. OBLETNICA: platnena poroka 20. OBLETNICA: porcelanasta poroka 21. OBLETNICA: opalna poroka 22. OBLETNICA: bronasta poroka 23. OBLETNICA: berilova poroka 24. OBLETNICA: satenasta poroka 25. OBLETNICA: srebrna poroka 26. OBLETNICA: žadova poroka 27. OBLETNICA: mahagonijeva poroka 28. OBLETNICA: nikljeva poroka 29. OBLETNICA: žametna poroka 30. OBLETNICA: biserna poroka 31. OBLETNICA: irhasta poroka 32. OBLETNICA: bakrena poroka 33. OBLETNICA: porfirna poroka 34. OBLETNICA: jantarjeva poroka 35. OBLETNICA: rubinasta poroka 36. OBLETNICA: muslinasta poroka 37. OBLETNICA: papirnata poroka 38. OBLETNICA: živosrebrna poroka 39. OBLETNICA: krepasta poroka 40. OBLETNICA: smaragdna poroka 41. OBLETNICA: železna poroka 42. OBLETNICA: biserovinasta poroka 43. OBLETNICA: flanelasta poroka 44. OBLETNICA: topazna poroka 45. OBLETNICA: pozlačena poroka 46. OBLETNICA: sivkina poroka 47. OBLETNICA: kašmirjeva poroka 48. OBLETNICA: ametistova poroka 49. OBLETNICA: cedrova poroka 50. OBLETNICA: zlata poroka 60. OBLETNICA: diamantna poroka 70. OBLETNICA: platinasta poroka 75. OBLETNICA: alabastrna poroka 80. OBLETNICA: hrastova poroka
|
|
|
|
RE: Ideja-darilo ob obletnici poroke 28.10.2009 13:44:47
|
|
|
|
inja2
|
luka jan, kje pa si našla tole biserno kopel na njihovi strani ne najdem....
|
|
|
|
RE: Ideja-darilo ob obletnici poroke 28.10.2009 22:05:31
|
|
|
|
luka jan
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz Če bi lahko kako prišla do njunih osebnih izkaznic, potem onadva ne bi rabila biti zraven, ko boš kupovala mobitele. Ja, verjetno bi res šlo, samo nisem nikakor mogla dobit njunih osebnih. Glede na to da je bilo vse skupaj presenečenje, bi bilo malo čudno če bi ju prosila zanje. Kaj hočem, sedaj je kar je, sem pač popušila 100 eurov. No ja, pa glavno da jima je bil telefon všeč, pa da sedaj le-tega z veseljem uporabljata. Inja2Thermana Laško ima zeliščne biserne kopeli, sicer je osnova 20 minutna, pa sem vzela 3, tako da je skupaj 1 ura.
|
|
|
|
RE: Ideja-darilo ob obletnici poroke 29.10.2009 14:10:13
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: felicia evo tole so te obletnice OMG, kmalu me čaka tole... 11. OBLETNICA: koralna poroka samo kaj, ko nisem poročena, a šteje tudi samo zunajzakonsko razmerje,,,?
|
|
|
|
RE: Ideja-darilo ob obletnici poroke 29.10.2009 15:27:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: felicia 28. OBLETNICA: nikljeva poroka ojej, jaz sem pa alergična na nikelj
|
|
|
|
RE: Ideja-darilo ob obletnici poroke 29.10.2009 22:41:41
|
|
|
|
barika
|
moja dva sta lani dobila za obletnico garmina, ker vedno, ko sta kam šla, si je mami printala in printala cele gore papirjev
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?