|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IZTEK DELOVNEGA RAZMERJA MED TRAJANJEM PORODN...
25.8.2006 19:07:41   
Anonimen
Živjo! Zaposlena sem za določen čas in sem trenutno na porodniški. Med porodniško pa se mi bo iztekla tudi pogodba o zaposlitvi za določen čas. Seznanjena sem že, da mi delovnega razmerja ne bodo obnovili. Zanima me, kakšen je postopek v takem primeru? Kam naj grem z delovno knjižico po preteku razmerja- na CSD ali na Zavod za zaposlovanje, bom namreč nekje na polovici svoje porodniške. Kaj vse je še potrebno urediti, da bom še naprej dobivala porodniško, kam naj se obrnem in kaj vse potrebujem s seboj? Kakšni so roki za ureditev tega? Najlepša hvala za vaše odgovore!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: IZTEK DELOVNEGA RAZMERJA MED TRAJANJEM PO...
25.8.2006 19:54:01   
tinatona
Hej!

Ko ti poteče delovno razmerje greš na CSD in jim to javiš. S seboj moraš imet rojstni list od otročka (če je zavarovan po tebi), da vama uredijo zavarovanje.

Porodniško dobivaš normalno do konca, ko pa ti preneha, moraš it na Zavod za zaposlovanje, kjer se boš prijavila. S seboj potrebuješ osebni dokument, kopijo davčne številke, bančne kartice, kopije odločb iz CSD, kopijo pogodbe iz službe, delovno knjižico.

LP Tina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.8.2006 16:28:03   
MALINČICA
Ne razumem, zakaj ti ne bodo obnovili pogodbe?
A tvoje delovno mesto še obstaja?
Če še, potem te ščiti zakon in ti pogodbo morajo obnovit, ker imaš kot tam zaposlena in kot mamica na porodniškem dopustu prednost, da ti podaljšajo pogodbo pred vsemi ostalimi. No, na tvoje delovno mesto ne smejo zaposliti koga drugega, razen tistega, ki nadomešča tebe. Pogodbo pa naj bi ti kljub temu podaljšali.
Daj se pozanimajmalo, pa se zbori zase!!!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.8.2006 11:52:32   
Tasika
Ko pogodba poteče, je nihče ni 'dolžan' obnavljati, ne glede na nosečnost.

Lep pozdrav
tasika

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.8.2006 18:36:08   
MALINČICA
No, meni je moje ravnateljica povedaladrugače, prepirala pa se ne bom, ker nisem na lastne oči brala zakona.
Naj bi bilo tako, da ČE tvoje delovno mesto še obstaja, bi morali tebi podaljšati pogodbo, ne pa da na tvoje mesto zaposlijo drugo osebo, ker imaš ti kot nosečnica in kot tam zapoislena prednost pred vsemi ostalimi.
Edino, če nimaš primerne izobrazbe za to delovno mesto.
Pa tudi po izteku porodniške, imaš ti prednost pred vsemi ostalimi, da tebe sprejmejo na tvoje prejšnje delovno mesto, če še obstaja!

Tako je bilo meni razloženo s strani delodajalca samega, tako da mislim, da bi moralo držati!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.9.2006 17:26:57   
mojamura
ravno danes sem urejala isto zadevo na csd. nesla sem le delovno knjigo in rojstne liste, ker sta otroka po meni zavarovana.

kake pogodbe oz. česa drugega sploh nisem rabila.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.