Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: IZTEK DELOVNEGA RAZMERJA MED TRAJANJEM PO... 25.8.2006 19:54:01
|
|
|
|
tinatona
|
Hej! Ko ti poteče delovno razmerje greš na CSD in jim to javiš. S seboj moraš imet rojstni list od otročka (če je zavarovan po tebi), da vama uredijo zavarovanje. Porodniško dobivaš normalno do konca, ko pa ti preneha, moraš it na Zavod za zaposlovanje, kjer se boš prijavila. S seboj potrebuješ osebni dokument, kopijo davčne številke, bančne kartice, kopije odločb iz CSD, kopijo pogodbe iz službe, delovno knjižico. LP Tina
|
|
|
|
RE: IZTEK DELOVNEGA RAZMERJA MED TRAJANJEM PO... 29.8.2006 16:28:03
|
|
|
|
MALINČICA
|
Ne razumem, zakaj ti ne bodo obnovili pogodbe? A tvoje delovno mesto še obstaja? Če še, potem te ščiti zakon in ti pogodbo morajo obnovit, ker imaš kot tam zaposlena in kot mamica na porodniškem dopustu prednost, da ti podaljšajo pogodbo pred vsemi ostalimi. No, na tvoje delovno mesto ne smejo zaposliti koga drugega, razen tistega, ki nadomešča tebe. Pogodbo pa naj bi ti kljub temu podaljšali. Daj se pozanimajmalo, pa se zbori zase!!!
|
|
RE: IZTEK DELOVNEGA RAZMERJA MED TRAJANJEM PO... 30.8.2006 11:52:32
|
|
|
|
Tasika
|
Ko pogodba poteče, je nihče ni 'dolžan' obnavljati, ne glede na nosečnost.
|
|
RE: IZTEK DELOVNEGA RAZMERJA MED TRAJANJEM PO... 30.8.2006 18:36:08
|
|
|
|
MALINČICA
|
No, meni je moje ravnateljica povedaladrugače, prepirala pa se ne bom, ker nisem na lastne oči brala zakona. Naj bi bilo tako, da ČE tvoje delovno mesto še obstaja, bi morali tebi podaljšati pogodbo, ne pa da na tvoje mesto zaposlijo drugo osebo, ker imaš ti kot nosečnica in kot tam zapoislena prednost pred vsemi ostalimi. Edino, če nimaš primerne izobrazbe za to delovno mesto. Pa tudi po izteku porodniške, imaš ti prednost pred vsemi ostalimi, da tebe sprejmejo na tvoje prejšnje delovno mesto, če še obstaja! Tako je bilo meni razloženo s strani delodajalca samega, tako da mislim, da bi moralo držati!
|
| Stran: [1] |
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.