Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: IZPADANJE LAS IN NOSEČNOST 29.9.2007 19:32:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Mni med nosečnostjo lasje niso izpadali in sem dobila zelo goste lase, to pa je bilo bolj v drugi polovici nosečnosti. Tri mesece po porodu pa začnejo lasje spet nenormalno izpadati. Lahko pa da ti izpadajo tudi zaradi stresa.
|
|
|
|
RE: IZPADANJE LAS IN NOSEČNOST 29.9.2007 20:23:42
|
|
|
|
Laubica
|
Jz imam zdaj med nosečnostjo najlepše lase,tebi pa lahko da izpadajo zaradi hujšanja in stresa,saj se nalaseh posledice poznajo še 3 mes. po takih situacijah
|
|
|
|
RE: IZPADANJE LAS IN NOSEČNOST 29.9.2007 20:48:30
|
|
|
|
Blejka26
|
eni imajo v nosečnosti lepe,goste lase ene pa imajo mastne...tko da mislim da je to hormonsko.Vsaka nosečnost je različna
|
|
RE: IZPADANJE LAS IN NOSEČNOST 29.9.2007 21:26:57
|
|
|
|
Naja30
|
Tako zdaj kot na začetku prve nosečnosti sem imela precej mastne lase, takoj po pranju so se zravnali in padli dol in na splošno so bili slabi. Koža tudi vsa mozoljasta, mastna... V drugi polovici nosečnosti pa so lasje postali lepi, gosti in svetleči. Koža pa tudi lepa, napeta. Počakaj, vse še pride.
|
|
|
|
RE: IZPADANJE LAS IN NOSEČNOST 29.9.2007 21:34:18
|
|
|
|
bušbuš
|
Imam zelo goste in močne lase, ki mi nikoli niso izpadali. Ampak nekje v sredini nosečnosti (23 teden) so mi izpadali tako, da kar nisem mogla verjet. Vsepovsod jih je bilo polno. Tisti čas sem bila tudi hospitalizirana in čistilka, ki je čistila sobe se je kar čudila, koliko las leži pod mojo posteljo. Sem mislila, da bom plešasta . Zdaj proti koncu pa se je izpadanje ustavilo.
|
|
|
|
RE: IZPADANJE LAS IN NOSEČNOST 30.9.2007 16:02:01
|
|
|
|
Sandra*
|
Men v prvi nosečnosti niso izpadali, smo mi pa začeli izpadat po porodu, pa smo mi vsi govorili, da ko bom nehala dojit, da se bo stanje normaliziralo, in ko je bil star 10 mesecev sem nehala dojit, ampak sem tudi takoj zanosila in lasje mi sedaj v 5 mesecu nosečnosti še vedno ful izpadajo in tudi iščem recept za izboljšanje stanja, če ima katera nasvet?
|
|
|
|
RE: IZPADANJE LAS IN NOSEČNOST 30.9.2007 18:54:07
|
|
|
|
katee
|
Tudi meni so ful izpadali lasje tam nekje do 20.-22. tedna. Sedaj imam pa ful bolše lase in vidim, da so mi mali laski začeli poganjati. Nič se ne sekiraj. Lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?