|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IZPADANJE LAS
19.10.2005 20:20:45   
nina g
Zdaj pa mene nekaj zanima, če mi lahko katera pomaga.
Ali je to normalno, da ti 4 mesece po porodu izpadajo lasje?
Kajti mene to tako moti. Lahko bi se vsake pol ure česala in bi imela na krtači toliko las. Ali je imela katera že s tem izkušnje?

Nina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: IZPADANJE LAS
19.10.2005 20:38:24   
Dejča
Jap, tudi meni se je začelo - pa mi še kak teden manjka do 4 mesecev. Enim izpadajo v šopih - upam, da me ne bo doletelo še to. Sploh je fajn, ko me že Tara vleče zanje in jih ima potem vsepovsod - še največ v ustih. Saj mine - menda??user posted image

(odgovor članu nina g)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.10.2005 20:41:27   
darja72
Ne sekiraj se preveč, saj bodo zanesljivo zrasli novi. Meni je takrat frizerka rekla (4.m po porodu), da je to povsem normalno, saj las od odmrtja do izpada rabi prbl. 4 mesece.
lp

(odgovor članu nina g)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.10.2005 20:56:48   
Naja31
Ja, to je cist normalno. Meni so hudo, ampak obupno hudo, izpadali nekje od 4. meseca pa do konca 5. Zdaj se je stanje normaliziralo in izpadajo v mejah normale. Je pa res grozno. Celo stanovanje je bilo prepolno mojih dolgih, crnih las.

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.10.2005 20:58:26   
lex
Ja je normalno in po osmih mesecih (od poroda) mi še vedno izpadajo - samo da se stanje umirja. Jaz imam pa še dolge in blond tako, da se ti user posted image user posted image user posted image user posted image  ne vidijo in potem jih ima kar naeenkrat cel šop nekje.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.10.2005 21:14:09   
Piškotka~
Tudi meni so ful kupi si šampon FITOVAL PLUS-preverjeno pomaga, še frizerka je bila presenečena ker sem imela sedaj polno novih las, prej pa sem bila že kar mal plešasta pri čelu. Aja mali je star 7,5 mesecev, izpadati pa so začeli nekje 3. mesec po porodu. Pa velik potrpljenja z lasmi sevedauser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.10.2005 21:14:48   
teti
Moja frizerka se je čist zgrozila k je vidla kako mi izpadajo (k sreči se mi sedaj nazaj razraščajo) in je rekla, da je priporočljivo jesti neoluščeno proso... Le-tega zmelješ (kot kavna zrna) in vsak dan eno žlico zmešaš z malo jogurta (da lažje poješ) in to naj bi ponavljal dalj časa (več kot en mesec). Da lušine vsebujejo določene minerale, ki delujejo na lase, nohte... Kakorkoli, zadevo še ne jem dovolj dolgo da bi lahko povedala če deluje, tko da...

LP

(odgovor članu nina g)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.10.2005 21:58:06   
PBJ
Se pridružujem klubuuser posted image ...

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu teti)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.10.2005 12:36:12   
soncek&luna
mene je tudi tega groza.. sicer se nisem rodila, sem pa tik pred zdajci... mi je pa frizerka svetovala, da naj prve dni po porodu uporabljam raje suh sampon, ker si bom s tem zmanjsala moznost prevelikega izpadanja las... hmmm... bom videla, ce bo delovalo...

Mami, pika moja!

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?