|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IZKUŠNJE IZ LJUBLJANSKE PORODNIŠNICE
20.3.2005 11:39:45   
mozart
Veliko sem brala o porodnišnicah in izbirala kje bom rodila. Želela sem najboljše. Obiskala sem porodnišnico v Postojni in se odločila zanjo, čeprav sem iz LJ. Zaradi težav pa sem šla prej rodit in sicer kar v LJ (čeprav sem slišala precej grdega o osebju in sami porodnišnici). Ker se nisem odpirala, sem dobila 3 tabletke, 2x so me ročno odpirali, mi predrli mehur, sprožili popadke, dodali še umetne,a ni in ni šlo.Na koncu so se le odločili za carski rez. 2 dni sem preživela v porodni sobi, torej sem celo 2x srečala isto osebje: zdravnike, sestre, babice in študente in moram reči, da ni bilo enega, ki bi bil vreden slabe besede ali najmanjše kritike.Porodna soba - lepa in urejena, vsi prijazni in ustrežljivi (umivanje, čaj, masaža, dihanje med popadki...). Oddelek za intenzivno nego - odlična skrb, prijaznost osebja... Soba za otročnice - urejena, pomagajo ti pri negi otroka, ti ga podajo in lepo skrbijo za oba ne glede na uro (podnevi ali ponoči).
Rada bi povedala, da je za mano težak porod in sem bila že trdno odločena, da bo to edini otrok, vendar že zdaj , ko sva 2 tedna doma, upam razmišljati o še enem otročku (precej zasluge gre ravno Lj. porodnišnici). Moja princeska je zdrava in tudi jaz že pridno likam njene pleničke.
Spoštovane bodoče mamice, tudi sama sem bila v dvomih kam rodit (v LJ sploh ne), a zdaj vem, da je to odlična porodnišnica z izkušenim in kvalitetnim kadrom. Hvala prav vsem, da so mi omogočili lepe spomine na tiste prve trenutke z mojo malo štručko. HVALA, HVALA, HVALA!
Neposredna povezava do sporočila: 1
20.3.2005 12:04:03   
Petra P.
:bravo::bravo::bravo:

Uzivaj z malo štručko,
Petra.

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.3.2005 15:16:43   
Anonimen
Lepo, da tako pozitivno razmišljaš oziroma si imela tako izkušnjo.

Jaz osebno bi bila jezna, zakaj mi že prej niso naredili CR.

(odgovor članu mozart)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.3.2005 16:35:55   
Janeja
Tudi jaz imam za osebje LJ porodnišnice same pohvalne besede. Res so vsi prijazni in vedno pripravljeni pomagati brez vsake slabe volje.

Sicer je moja porodna izkušnja najbolj grozna in je ne privoščim nobeni bodoči mamici. Rodila sem namreč v 24 tednu in bila ves čas poroda prepričana, da bomo otroka izgubili. Napovedali so nam namreč le 20% možnosti da preživi. Potem pa je moja punčka dokazala vsem nam, da smo se močno zmotili in da nima nobenega namena oditi od nas. Danes je stara 24 dni in lepo napreduje. Hvala babici Saši, ki nama je ves čas poroda pomagala in lajšala duševne bolečine.

Osebje - zdravniki in sestre - na intenzivni negi pa si nasploh zasluži vse pohvale, ko tako skrbno skrbi za vse male pikice, ki žal še ne morejo domov.

HVALA VSEM.

lp
Janeja

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.3.2005 21:47:41   
Mina1
Tudi jaz bom pohvalila LJ PORODNIŠNICO - še posebej oddelek A, kamor so me že drugič namestili po CR. Obakrat sem imela CR in obakrat sem bila na oddelku A.

Druga porodna izkušnja (CR) je bila mnogo boljša in lepša od prve. Osebje pa je fenomenalno, še posebej moški del, ki jih je letos zelo veliko.

pa-pa Mina1;)

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.3.2005 10:47:38   
Rozalija
Jaz imam tudi same pohvale (edino ena nočna sestra mi ni bila čist ok... a mogoče je mela slab dan, al pa pač nisva kompatibilni). Bila sem pa na B oddelku in res so prijazne in ustrežljive in zabavne....

Pa tudi v porodni so bile vse luštne... še posebej študentke, ki so me razvajale ko kraljico.... res superca so.

Tako da naslednjič definitivno spet LJ.

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?