|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IZCEDEK ?
11.3.2005 10:45:41   
Nomika
Lepo pozdravljene!

Če imate danes čas klepetati, pa imam jaz vprašanje,ki tare mojo prijateljico:

v času pred menstruacijo, cca 10 dni se ji pojavlja rjav izcedek. To se je dogajalo par mesecev, nato ji je G rekla naj neha jemati KT. Sedaj po parih mesecih še vedno ni nič bolje.
Kaj menite ve o tem? A je imela katera podobne težave?

Lep pozdravček!

:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   IZCEDEK ?
11.3.2005 10:48:58   
tinkamiška
Bi rada kej pametnega napisala, pa ti ne znam:zmeden:

Upam, da bo katera druga znala, drugač ji pa žlim, da se vse lepo uredi:rozica:

Tinka

(odgovor članu Nomika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   IZCEDEK ?
11.3.2005 10:52:19   
wawa
:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:sory ne znam odgovrit....meni se je M zmešala zaradi KT, sem jih nehala jemat, pa se je vse popravilo......

(odgovor članu Nomika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   IZCEDEK ?
11.3.2005 11:13:29   
borovnička
Joj, ta izcedek.:grrr: Imam podoben primer kot tvoje prijateljica. S tem, da imam tak izcedek ne samo pred menstruacijo, ampak včasih tudi vmes.:zmeden: Enkrat je svetlo rjave barve, enkrat temnejši, včasih pa vmes kot neki svaljkci. Me je skrbet začelo, ker nekaj sigurno ne more bit uredu. Sem bila prejšnji teden pri G, pa mi ni hotla nič povedat.:zmeden: Vzela mi je bris in zdej čakam, kaj bo pokazalo.:zmeden2:

Tvoja kolegica praviš je bila pri G. Pa ji ni brisa vzela?

Pozdravček tudi tebi! :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Nomika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   IZCEDEK ?
11.3.2005 11:16:08   
Špelka
Verjeno je od ovulacije. Enkrat je Pušenjak pisal o tem, in rekel, da imajo špač ene ženske take ovulacije. Nisem pa strokovnjak - če njena gin. ne ve, pl je res čudno. :zmeden:

(odgovor članu Nomika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   IZCEDEK ?
11.3.2005 11:21:52   
Skye
Citiram dr. Pušenjaka;

Če se ob uporabi KT pojavljajo krvavitve sta lahko dva temeljna razloga: 1. premajhen odmerek in 2. napačna sestava. Drugo je daleč pogosteje kot prvo, tudi pri ženskah z večjo telesno težo. Sam problematičnim ženskam (glede na odziv na KT) predpisujem najraje "klasično tabletko druge generacije", Stediril-m ali Microgynon, ki sta zelo stabilna kombinacija estrogena in progestagena in zelo redko povzročata izvenciklične krvavitve.

Če pa se izcedek pojavlja Še vedno, kljub prenehanju jemanja KT, pa je to verjetno zaradi O:zmeden2:

(odgovor članu Nomika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   IZCEDEK ?
11.3.2005 11:29:00   
Nomika
Ja, glede KT je G kolegici zamenjala tabletke, vendar ni pomagalo.
Ji je tudi vzela bris, je bilo vse OK.

No, zgleda da smo ženske tako zakomplicirana bitja, da nam nekaterih stvari niti znanost ne more pojasniti ;)

Bomo videli kaj bo.

l.p.:rozica:

(odgovor članu Nomika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   IZCEDEK ?
11.3.2005 15:35:34   
Anitka
Hoj!

Tudi sama se že od januarja 2004 spopadam z izcedki, ki nastopijo kakih 7-10 dni pred O in trajajo vse tja do prihoda :hudicek:Pri meni sigurno ne gre za vgnezditveno krvavitev.

Dr. Reljič mi je rekel, da to ni normalno in da je treba najti vzrok za to. Če prihaja do vmesnih krvavitev je možno, da se sluznia ne more dovolj zadebeleti po O in ne more priti do vgnezditve. Izcedek je lahko povezan tudi s količino hormona, mislim, da estrogena. Lahko pa prihaja izcedek tudi iz maternice kar tudi ni prav. Jaz grem sedaj naslednji mesec najverjetnje na laparo pa bomo videli kako in kaj. Jaz imam pa tudi cisto na/v desnem jajčniku. Morda je vse to povezano:zmeden::zmeden2::zmeden::zmeden2:

Anitka

(odgovor članu Nomika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?