|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IVF un umetni hormoni povzročajo raka
23.5.2011 8:27:58   
Anonimen
A katera ve koliko so res nevarni hormoni, ki jih dobimo pri umetni?
Vem, da je veliko žensk v meni dobile raka, ko so jemale hormone. Kako je pa pri nas?
Tudi punce so mi rekle, da so zatipale bulice na dojkah; ginik. pri ultrazvoku opozorile na bule v maternici,...
Sedaj grem na moj 2. IVF postopek in me kar malo skrbijo posledice.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: IVF un umetni hormoni povzročajo raka
23.5.2011 11:07:35   
koala
Kot prvo vsaka bula na dojki ali kje drugje ni rak.

Kot drugo, zanosila sem spomočjo IVF-a, pokasirala vse stransek učinke ki jih hormoni s seboj prinašajo... 12 mesecev po porodu sem zatipala zatrblino v dojki, ker sem še dojila, sem jo pripisala zamašenemu mlečenemu vodu, a ker se ni zmanjšala kljub masaži in iztisnjenemu mleku, sem seveda šla k ginekologu. Napotili so me v center za bolezni dojk (urgentno) in ker je zadeva hitro rastla smo se odločili za odstranitev. Tako punkcija kot kasneje tudi biopsija je pokazala da je šlo za nerakasto tvorbo, ki pa je reagirala na hormone, ampak ne te ki sem jih prejemala v času postopka, ampak na hormonske spremembe ki so posledica laktacije (dojenja).
O izvidih sem se pogovarjala z 4 ginekologi, iz različnih ustanov (eden celo iz tujine in ta se ni ukvarjal z IVF postopki, vsaj ne poklicno) je pa zelo kritičen kar se tiče vnosa umetnih hormonov, Vsi štirje so mi zagotovili da ni povezave z IVF-om. 

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?