Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: POMOČ 23.10.2009 7:37:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz mislim, da ste malo prehitro "obupala". Pri meni so se od 7 celic oplodile samo 2 - ena se je narobe delila, ena se je nehala razvijat - se pravi še slabše od tvojih, ker se sploh niso oplodile. Pa mi nihče ni predlagal donorskih celic ali kaj podobnega. Tako, da jaz mislim, da enostavno vztrajajta. Najboljše je, da začneš ti s prehrano po Montignacu, oba pa jejta tudi vitamine (evitol, Q10, selen in cink,.. ). Malo poglej: http://www.ringaraja.net/forum/Napotki_za_IVF%2FICSI%2C_klomifenke%2C_IUI_in_vse_ostale/m_2696207/tm.htm držim pesti!!
|
|
|
|
RE: POMOČ 23.10.2009 9:18:33
|
|
|
|
sel28
|
Hvala suzi! Je tebi uspelo postati ? Lepo se mej.
|
|
|
|
RE: POMOČ 23.10.2009 9:45:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne. Za mano je samo ta postopek, kjer sem ostala brez ET-ja. Trenutno čakam M, da grem v nov postopek za katerega upam in verjamem da bo uspešen!!
|
|
|
|
RE: POMOČ 23.10.2009 17:25:39
|
|
|
|
biba00
|
ojla! tudi midva sva imela pred enim mesecem punkcijo, vendar so nama vsi transferji umrli oz. tisti dan ko bi imela oploditev so mi povedali, da žal ne morem biti oplojena, ker jih več ni. tako, da nisi sama, mislim da nas je kar nekaj. v glavnem midva morama čakati/tako so rekli 9-12 mesecev/, ne obupat, tudi midva sva bila kar obupana, sploh si nisva mislila da se nama lahko kaj takšnega zgodi. pa se žal je. nisva obupala, ampak pa tudi volje nisva izgubila. le pogumno naprej. železna volja velja. lp biba
|
|
|
|
RE: POMOČ 23.10.2009 21:13:48
|
|
|
|
sel28
|
Hvala biba. Zanima me če ima kakšna podoben primer, mislim s tem da partner nima izliva, ampak ima zamrznjene semenčice, ni pa neka kvaliteta teh. Sploh nevem kakšne možnosti še imama. Veliko sreče biba pa suzy.
|
|
|
|
RE: POMOČ 24.10.2009 19:10:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Delajo tudi biopsijo testisev, pa še nekaj.. ne vem točno. biba, zakaj pa 9-12 mesecev? sta v MB?
|
|
|
|
RE: POMOČ 25.10.2009 20:57:43
|
|
|
|
biba00
|
ojla! zato ker sva šla ponovno na čakalno listo za oploditev ta pa tako vemo, da je zelo dolga. gospa vilma kovač je rekla, da se vidimo čez 9. mesecev vendar je to junij, vemo pa vsi, da se junija pričnejo dopusti in tako bo eno leto naokrog torej september tako zdaj. lp, biba
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?