|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IVF neuspešen. Kako naprej?
22.10.2009 22:16:17   
sel28
Prosim za pomoč če je katera imela ali ima podoben primer. To leto sem bila v postopku IVF-ja. Dolgi protokol, punkcija 14 celic. Na dan transferja izvem da ga ne bo, ker se ni nobeno oplodilo. Začela so se oplojevat in nato odnehala.user posted image . Takoj nam je sestra rekla da začnema razmišljat o donatorskem programu ali posvojitvi,kar pri nas ne pride v poštev. Zdaj sva naročena za drug mesec pri dr. Drobniču.
Drugače mož nima izliva (rak na modi). Zanima me če ima katera podoben primer? Kakšne možnosti sploh imava da zanosim ampak z njegovim semenom.
Hvala v naprej!

Pozdravček!

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 23.10.2009 10:24:55 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: POMOČ
23.10.2009 7:37:29   
Anonimen
Jaz mislim, da ste malo prehitro "obupala". Pri meni so se od 7 celic oplodile samo 2 - ena se je narobe delila, ena se je nehala razvijat - se pravi še slabše od tvojih, ker se sploh niso oplodile. Pa mi nihče ni predlagal donorskih celic ali kaj podobnega.

Tako, da jaz mislim, da enostavno vztrajajta. Najboljše je, da začneš ti s prehrano po Montignacu, oba pa jejta tudi vitamine (evitol, Q10, selen in cink,.. ). Malo poglej:
http://www.ringaraja.net/forum/Napotki_za_IVF%2FICSI%2C_klomifenke%2C_IUI_in_vse_ostale/m_2696207/tm.htm

držim pesti!! user posted image

(odgovor članu sel28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.10.2009 9:18:33   
sel28
Hvala suzi!
Je tebi uspelo postatiuser posted image ?

Lepo se mej.

(odgovor članu sel28)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.10.2009 9:45:48   
Anonimen
Ne. Za mano je samo ta postopek, kjer sem ostala brez ET-ja. Trenutno čakam M, da grem v nov postopek za katerega upam in verjamem da bo uspešen!!user posted image user posted image

(odgovor članu sel28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
23.10.2009 17:25:39   
biba00
ojla!
tudi midva sva imela pred enim mesecem punkcijo, vendar so nama vsi transferji umrli oz. tisti dan ko bi imela oploditev so mi povedali, da žal ne morem biti oplojena, ker jih več ni. tako, da nisi sama, mislim da nas je kar nekaj. v glavnem midva morama čakati/tako so rekli 9-12 mesecev/, ne obupat, tudi midva sva bila kar obupana, sploh si nisva mislila da se nama lahko kaj takšnega zgodi. pa se žal je. nisva obupala, ampak pa tudi volje nisva izgubila. le pogumno naprej. železna volja velja.

lp

biba

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.10.2009 21:13:48   
sel28
Hvala biba.

Zanima me če ima kakšna podoben primer, mislim s tem da partner nima izliva, ampak ima zamrznjene semenčice, ni pa neka kvaliteta teh. Sploh nevem kakšne možnosti še imama.

Veliko sreče biba pa suzy.

(odgovor članu biba00)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.10.2009 19:10:16   
Anonimen
Delajo tudi biopsijo testisev, pa še nekaj.. ne vem točno.

biba
, zakaj pa 9-12 mesecev? sta v MB?

(odgovor članu sel28)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
25.10.2009 20:57:43   
biba00
ojla!
zato ker sva šla ponovno na čakalno listo za oploditev ta pa tako vemo, da je zelo dolga. gospa vilma kovač je rekla, da se vidimo čez 9. mesecev vendar je to junij, vemo pa vsi, da se junija pričnejo dopusti in tako bo eno leto naokrog torej september tako zdaj.

lp,
biba

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: IVF neuspešen. Kako naprej?
5.11.2009 0:03:43   
srcolinka
pozdravljena sel28

Prva stvar, ki ti jo hočem povedati, ne obupat in najprej počakej na pregled pri dr. drobniču (če ge že nisi imela), naj ti on pove kakšne so najboljše odločitve za naprej, potem pa boš videla. Jaz mislim, da je še prezogaj govorit o donerstvu, najprej poskusi pri vama naredit vse kar je možno, pol pa če bo treba pa naprej. Držim pesti, da se uredi najboljše za vaju.

lpuser posted image

(odgovor članu sel28)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?