|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IVF in varstvo prvega otroka
14.5.2010 8:47:32   
Anonimen
Kako imate urejeno varstvo otroka, medtem ko ste v času postopka npr pri Rešu, ko so pregledi oz UZ zelo zgodaj zjutraj.
Kako bi zgledalo, da prideš z otrokom na UZuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: IVF in varstvo prvega otroka
14.5.2010 19:22:38   
tastara

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Kako imate urejeno varstvo otroka, medtem ko ste v času postopka npr pri Rešu, ko so pregledi oz UZ zelo zgodaj zjutraj.
Kako bi zgledalo, da prideš z otrokom na UZuser posted image

;)) čist brez problema.
Jaz sem šla kar parkrat s hčerko na injekcijo Gonala - namreč sama se nisem špikala, pač pa sem hodila pred službo k dr.Rešu. Potem sem hčerko peljala v vrtec in šla naprej v službo.
Pa na transfer v PO je šla tudi 1x z nama - ker je bil v soboto in smo šli potem naprej na morje.

Dr.Reš, je bil čist drug človek, buci-buci pa tko naprejuser posted image

V drugo smo bili sicer neuspešni in smo obupali, pa se nam je potem zgodil čudež, torej nosečnost po naravno poti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: IVF in varstvo prvega otroka
14.5.2010 19:27:04   
rija
hja...če si ljubljančan je seveda simpl....

jaz zase ne vem, kako bi to uskladila....med prvim postopkom me je moj vozil vsak dan 400 kilometrov....ko ni več šlo, ker sem se tako zelo slabo počutila, sem pač ostala v LJ....

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

nada56

(81%)

(19%)

Število vseh glasov: 96

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!