shyshy
|
Čau Anonimen... mal sem se jaz čudno izrazila al pa si me narobe razumela... morala sem začet jemat KT... moram jih jemat brez prestanka. Vendar pa moram po pol leta pustiti vsaj eno krvavitev, pa potem spet naprej jemati... Tudi pred operacijo sem jih tako neprekinjeno jemala, vendar meni je potem ginekologinja svetovala naj jih neham jemat pred operacijo, da mi zaradi mirovanja nebi prišlo do kakih strdkov. To je bilo tako preventivno, pozanimaj se sama kako bodo tebi svetovali. Jah, je zoprna tale dieta... se moraš kar potrudit da naumiš kaj pametnega bi lahko jedel. Evo spisek kaj jem za zajtrk: - LCA (ta jogurt se ful svetuje tut v tej dieti) + pirine kosmiče + pirine napihnjence, ki sem jih našla v DM - wassa kruhke iz ržene moke + pašteto ali piščančja prsa ali margarino, našla sem tudi tunino majonezo ki razen tistih Ejev in podobne umetnosti nima drugih stvari ki jih nebi smela - pirine kruhke (tiste podplatke...), ki jih dobiš v Sparu, ali pa v Mercatorju (niso ista firma) + vse te dodatke mažem gor ki sem jih že prej omenila. iz teh kruhkov si včasih naredim tudi tople sendviče, pa dam noter poleg salame še rukolo ali pa papriko, paradižnik... - sama pečem druh iz pirine moke - jajca ... Za malico imam vedno sadje... to res vedno. Kosilo: - Pirine široke rezance iz Hoferja - rjavi riž, - kuhan krompir v kosih ali pa ga narežem na ističe (kake pol cm debele), jih dam na peki papir, posolim in malo olivnega olja gor zlijem in spečem v pečici - kruhove cmoke naredim iz kruha ki ga sama spečem iz pirine moke - piščanca, purana... ponavadi naravno pečenega na olivcu, ali pa na lističe narezanega, pa ga popečem na potenstani čebuli - ribe - morske sadeže - sataraš (zmečem noter vse sorte zelenjave... paradižnik, papriko, melancane, bučke, krompir skuhan...) pa zraven jem makarone ali riž - zelenjavne juhe... včasih jo, ko je kuhana tudi s paličnim čisto kremno naredim... včasih medtem ko se kuha zelenjava, noter skuham tudi kos piščančjega mesa, ki ga potem ven vzamem in čisto na majhno narežem, pa vržem nazaj v juho - testo za pizzo zamesim iz pirine moke, na čebuli potenstam zelenjavo, jo razgrnem po testu in gor naložim piščančja prsa - koruzne tortilje kupim in jih nadevam s piščancem in zelenjavo - veliiiik solate (zelena, radič, rukola, paprika, paradižnik...) Večerja: Jaz tako pozno jem kosilo, da večerje nimam... Če pa že, si pa kak wassa kruhek vzamem ali pa kako sadje... Je ful varijant, samo moraš imet mal domišljije...in mal potrpljenja... problem je če moraš hodit ven jest, ker nimaš kaj... jaz si sendviče v službo nosim. Naredim si jih pa iz teh pirinih ali rženih podplatkov ki jih kupim v Sparu ali Mercatorju... Pijem pa samo vodo, magnezijeve in železove nadomestke (kar šumeče tabletke od Sensilaba) in Donat. Na začetku moraš veliko izdelkov okol obrnit in prebrat kaj vsebujejo, potem ko enkrat pogruntaš pa ni več tak problem... Nekam na forumu sem prilepila link do tiste knjige ki jo imam v zvezi s to dieto... bom našla, pa prilepim še tukaj.
|