|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IVF dr. Merlo
6.3.2013 12:53:18   
Anonimen
Pozdravljene!
Zanima me, če je katera bila v IVF postopku pri dr. Merlotu v Postojni. Zanima me predvsem ali postopek popolnoma poteka v Po. in kdaj zjutraj začne z UZ. Zanima me, ker imam službo v Po. pa bi rada čimmanj zamujala v službo. Zanima me tudi ali punkcijo in transfer dela v porodišnici ali v svoji ambulanti.
Hvala za odgovore!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: IVF dr. Merlo
7.3.2013 8:43:03   
thaiss
vse v Postojni, v ambulantah v spodnjih prostorih bolnišnice.
jaz sem bila zjutraj že pred 7 uro naročena, ob 9h sem bila že v službi

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.3.2013 8:43:59   
thaiss
aja, tako je bilo pred 6 leti

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.3.2013 10:42:23   
primorka.976
Živijo,
punkcijo in tranfer dela v ambulanti, kjer je tudi dr. Reš (Postojna, bolnišnica). Vsaj jaz sem ga tam že 2x videla okrog 7,00.

lp

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.3.2013 20:54:56   
Anonimen
Hvala za odgovore!
A on dela punkcijo brez protibolečinske inekcije kot Reš? Edino tega me je malo strah user posted image
Kakšna je pa čakalna doba pri njemu?
Hvala punce user posted image

(odgovor članu primorka.976)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
8.3.2013 14:23:38   
kalaxy
Živjo,

jaz sem bila pri njem v postopku septembra 2010. Na vrsti sem bila takoj ko sem se za to odločila. Res je pa da sem njegova pacientka.
Punkcijo in transfer je opravil dr. Merlo v pritljičju bolnice, kjer so prostori za neplodnost.
Vse je potekalo brez protibolečinskih, je pa tako lepo naredil, da nisem skoraj  nič čutila. Nimam nobenega straha in bi šla takoj še enkrat.
Kar pogumno.
Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.3.2013 15:46:14   
monsy
heloou

jst sm pacientka dr. Reša, zadovoljna u nulo,...samo mi je full daleč da bi na IVF hodila skoz u LJ,... pa mi je PO full bližje, pa tud pol za direkt u službo,.. in me zanima če katera ve a se da prepisat k dr. Merlo in kaj moram sploh narest?obvestit Reša al kaj? user posted image

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.3.2013 11:55:21   
primorka.976
monsy pokliči kar k Merlotu in se pozanimaj kako in kaj. Sej so vsi prijazni tam in ti bo kar takoj povedal a lahko prideš k njemu, koliko časa je za čakat....... če bi bila njegova pacienta ne bi bil problem, ma tako pa ne vem če sprejema nove. Pokliči in boš dobila info. iz prve roke.

lp

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.4.2013 12:21:00   
tara.81
monsy a si pol kaj klicala Merlota? Jaz po današnjem dnevu resno razmišljam, da bi zamenjala in poskusila pri njemu. Sporoči mi prosim kako si se odločila? Razmišljam tudi jaz zaradi poti, ker mi je Postojna bližje, dve prijateljici sta pri njemu in full zadovoljni, pa danes me je Reš popolnoma razočaral.

Neposredna povezava do sporočila: 9
2.4.2013 20:46:51   
monsy
hei
ni mi še uspelo poklicat. u bistvu mam tko pestro u službi, da skoz odlašam user posted image
sem se pa odločla ja, če se bo le dalo grem k Merlotu. Mislim da sprejema nove, ampak je treba do cca. pou leta čakat. Vsaj tko je moja frendica mi povedala, ko je lani hodila k njemu.

tara81 ne sekiri se zarad Reša! On je posebnež, ki ti vedno pove najslabšo možno varjanto. Sem ga hitro prebrala. Vsaki krat ko sem bila pri njemu mi je drugače govoru,..enkrat da bi moglo bit vse ok in da kaj sploh iščem tam,...drugič sem mela že ciste,..ko me je napotil na laparo in sem ga pol po operaciji prašala če je vse ok,...je reku da to sploh ni pomembno in da kaj ga sprašujem neumnosti user posted image Reško ga rad svira, ni kej!!!

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.4.2013 12:32:03   
tara.81
Jaz bom po moje tudi zamenjala. Zdaj dam skozi še ETZ pri Rešu in pol grem kam drugam. Bom poklicala Merlota in še ostale centre in pol bom videla kako naprej. Sporočim!

Lepo se imejte!

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.4.2013 15:01:49   
monsy
sploh se nobeden ne javi user posted image

....al je treba klicat ob kakšnih posebnih urah!???? user posted image

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.4.2013 8:21:52   
thaiss
Spodaj imaš urnik dela. Včasih je treba malo vstrajat, ampak jaz jih vedno uspešno prikličem

dr. Merlo na tel. št. 05 720 23 70
PONEDELJEK 13.00 – 21.00
TOREK, SREDA 7.00 – 15.00
ČETRTEK 13.00-21.00

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.4.2013 14:45:26   
monsy
hvala user posted image
sem poklicala, 2 meseca približno je čakalna doba (seveda samo za posvet) prvo. mi je rekla naj grem k svoji G po napotnico in jim pošljem. Tko da kot zgleda za se prepisat ni noben problem.

še razmišljam al naj grem u aprilu k Rešu, al u juniju k Merlu,...bi tko rada da čimprej začnemo s postopki, da res nevem če sem pripravljena še čakat.

A kira ve če Reš med postopkom ivf dela uz-je tud u Po? Mislim da je ena enkrat rekla da je treba u Lj na UZ.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.4.2013 15:46:05   
primorka.976
Reš dela UZ-je v Ljubljani, punkcijo in transfer pa v Postojni.
Mogoče bi se lahko v kakšnih izrednih okoliščnah zmenila tudi za v Posotojni, ampak bolj težko.
Ker če bi se dalo zmenit, da lahko pridemo na UZ v Postojno bi nas bilo kar nekaj tam :)

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.5.2013 9:52:46   
maj4
Za sabo imamo 3 neuspešne postopke (IVF, IVF in ICSI). Prvi postopek smo naredili pri dr. Reši in bilo je težko. Nisem bila psihično pripravljena... Potem smo se prenaročili na dr. Merlota. Z njim nimam nikakršnih težav. Konec tega meseca se podajam v 4. postopek in upam, da bo ta uspešen. Tudi vsem vam to želim. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 16
17.5.2013 9:55:55   
maj4
Ja, UZ delav Lj in to precej zgodaj :) Mislim, da sem v njegovo ambulanto hodila ob petih zjutraj. Seveda sem bila še vsa zlimana in enkrat sem celo izvoz falila :)

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.5.2013 14:06:41   
monsy
Pupe, jaz sem se tud u PO prepisala!!! Čez 2 tedna mam posvet, pol jeseni pa IVF!!!! Komi že čaaaaaaaaakaam user posted image
....no zdaj teh par mesecev pa še enkrat s klomifenom probamo. Mogoče uspe, kdo ve user posted image

(odgovor članu maj4)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.5.2013 17:50:12   
cebelice
maj4
kaj ti si trenutno v postopku pri dr.merlu? Kaj si drugače njegova pacientka? Me zanima koliko časa se čaka od konzilija do postopka IVF pri dr.merlu?

Punce držim pesti za vseuser posted image

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 19
19.5.2013 20:29:25   
monsy
...meni se zdi da pri Merlu ni konzilija user posted image
al se motim????

(odgovor članu cebelice)
Neposredna povezava do sporočila: 20
20.5.2013 9:50:05   
maj4
Ne ni konzilija.

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 21
20.5.2013 9:51:51   
thaiss
ne, ni konzilija

(odgovor članu maj4)
Neposredna povezava do sporočila: 22
25.5.2013 16:01:30   
cebelice

Punce hvala vam za odgovoreuser posted image

monsy
jaz grem tudi v jeseni v postopke pri dr. Merlu, zdej pa sem tud jaz na klomifenu.

punce držim pesti user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 23
31.5.2013 16:34:12   
cebelice
Punce
ali je katera, ki ni pacientka dr. merla in je pri njemu samo v postopku IVF?Me zanima če je res, da je prvi IVF zastonj in ostali se plačajo???Jaz to prvič slišim ena moja  kolegica je rekla, da ji je njena ginekologinja to omenila ko je spraševala kam bi šla.

Hvala za odgovore:)

(odgovor članu cebelice)
Neposredna povezava do sporočila: 24
4.6.2013 10:42:14   
thaiss
jaz sem njegova pacientka, pa sem prvi postopek plačala, ker takrat je bila čakalna doba za ivf 18m

(odgovor članu cebelice)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?