|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IVF Postojna
23.10.2007 13:39:47   
Anonimen
Punce,
pripravljam se na 2. IVF. Prvega sem imela lani novembra v MB, prihodnji mesec pa grem na drugi postopek k dr. Merlu v Postojno. Zanima me, ce mi lahko katera pove, kako poteka postopek pri njemu. Rekel mi je le, naj poklicem 1. dan M v novembru. V MB so bile precej daljse "priprave", saj sem najprej 2 meseca jemala KT, pa ze en ciklus pred stimulacijo sem imela Diphereline, ... Glede na to, da tokrat poklicem 1. dan M se najvrjetneje starta takoj z stimulacijo (Gonal, ali karkoli) ... kaj pa Diphereline oziriroma katerokoli drugo zdravilo s podobnim ucinkom?!
Najlepsa hvala.

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 25.10.2007 7:34:50 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: IVF POSTOJNA
23.10.2007 13:44:12   
marjana.r
meni je tudi zdaj moj g. priporočal, da naj se naročim za umetno ampak za lj...sam kasneje sem vidla, da tudi v postojni to delajo, tako da bi tudi mene zanimalo, če katera ve kakšna je čakalna doba in kako tam poteka. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.10.2007 19:21:05   
DaisyE
Za Merlota najbolj ve GoYa, tako da bo treba njo počakat, marjana če te Reško zanima, se pa pri sosedih oglasi. Anonimna seveda tud.

Načeloma je pa za Reškota tako. Greš do njega z vsem kar maš, čeprav vsega včasih niti ne pogleda. Potem se pa kar zmenite, kdaj greš v postopek. Navadno en teden pred predvideno M štartaš z Suprefactom ali dipherelinim, drugi dan M pa naprej s hormoni. In to je to.

Marjanca najboljš, da ga pokličeš (al pa sestro), ker bo verjetno hotu še spermiogram delat. Če se boš pa za GK odločila, te pa itak tvoj neplodnostni dohter da naprej. Ampak to itak veš bolje kot jaz. user posted image

Aja mislim, da reško trenutno nima gužve, ti kar sestro poklič, pa ti bo kar povedala, kdaj lahko najprej prideta. Moj časovni razpon je bil tak:

1 ICSI
- december spermiogram
- januar 2. spermiogram
- februar začetek postopka

2. ICSI
- avgust razgovor
- avgust začetek postopka

Veliko sreče.

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 23.10.2007 19:23:12 >

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu marjana.r)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.10.2007 9:38:28   
marjana.r
DaisyE hvala lepa za odgovor user posted image ...no jst bom še malo počakala z naročanjem za IVF, ker mam še neki šans z IUI...tako da bomo vidli vse počasi kaj se dogaja 

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.10.2007 19:50:40   
inel
Prvi, žal neuspešen, IVF sem imela konec septembra pri dr.Merlu. Res je, da pri njemu štartaš drugi dan menstruacije. Gre vse zelo hitro, kar mi je všeč, saj sem na KC dobesedno izgubila živce.  Poleg vseh predhodnih testiranj, še vsakokratno 5-urno čakanje na kontrolo,  na kontrola pa tudi čakaš 2 meseca... Nisem zmogla več. Zaenkrat sem z Merlom zadovoljna, zelo mu zaupam, kar je tokrat najpomembnejše. Sicer sem se šele prejšnji teden nekako skupaj sestavila po tem, ko sem deseti dan pričela krvaveti. Upam, da bom naslednjič to bolje prenesla, čeprav si sploh ne želim misliti, da bo še kdaj neuspešno. Ali katera ve, če se v decembru opravljajo postopki, saj bi glih decembra lahko ponovno pričela z injekcijami, če bi me seveda Merlo dal v postopek. Rekel je naj ga pokličem sredi novembra.

zeloo stara bralka, a nova med vami...

Leni

(odgovor članu marjana.r)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.10.2007 12:31:03   
GoYa
Anonimna, mislim, da boš takoj 2. dan štartala z injekcijami. V PO ni teh KT, ki jih prakticirajo v MB, zato da so vse punce približno na isti dan na vrsti za punkcijo. Torej 2. dan injekcije, 8. dan prvi UZ in tako naprej po potrebi. Res se vse hitro odvija. Verjetno boš dobila dipherelin + gonal ali diphereline +menopur. Lahko pa tudi kako drugo kombinacijo. Te bo verjetno vprašal,kaj si imela prvič in kako si reagirala na tista zdravila.

Inel, v decembru se opravljajo postopki, vendar odvisno na približno kateri dan bi ti padla punkcija (vsaj okvirno), da ne bi prišlo lih na božič ali NL. Če se slišita sredi novembra, zna biti, da boš decembra v akciji (odvisno kdaj dobiš M). Če ne, pa najkasneje januarja.

(odgovor članu inel)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.10.2007 13:04:05   
Anonimen
GoYa,
hvala za informacije.

(odgovor članu GoYa)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
25.10.2007 20:41:45   
inel
Ja, hvala za informacije! Upam, da bom res lahko že decembra ponovila, saj jo user posted image  pričakujem v začetku decembra, no seveda, če ne bo novembrska kaj preveč zamujala.

Inel

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.10.2011 12:29:11   
metuljček_cekinček
Tudi sama razmišljam, da bi šla v drugi postopek v PO.
Ali so tam bolj človeški? Kakšne so sestre, s katerimi imaš v bistvu največ opravka?

(odgovor članu inel)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.10.2011 19:36:27   
Avonija
Jaz sem imela svoj prvi ivf v postojni pri Resu. Ne vem kako je drugje, pri njemu sem bila zelo zadovoljna. S sestrami nimas skoraj nic opravka,povsod je samo on. Vse gre zelo hitro, nic ne komlicira, dobro ve kaj dela,punkcija neboleca, .... Dokler ne zanosim, bom pri njemu.

(odgovor članu metuljček_cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?